PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122240
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Denerwuje mnie Tyler, Elena również.... szkoda mi Stefanka ...... ja sadze ze pasowaliby do siebie z Caroline

kukuruku2

a ja ze nie :) w tedy ten caly serial byl by patologiczny jeszcze bardziej niz jest teraz:)bo nie dość ze elena jest z bratem swojego byłego chłopaka co mozna zaliczyc juz lekko do patologi :) to jeszcze stawan byl by z najlepsza przyjaciółką Eleny :) w tedy to by byla istna patologia

ocenił(a) serial na 8
kukuruku2

Caroline z Klausem! ;D Dobrze, że Elena jest z Damonem! Teraz ten serial podoba mi się jak nigdy! ;D

ocenił(a) serial na 7
kukuruku2

Kiedyś chciałam żeby Caroline była ze Stefanem. Ale bardzo, bardzo lubię Tylera i nie mogę przeżyć jego cierpienia, po drugie bardzo lubię Caro kiedy zajmuje się swoim chłopakiem i swoimi sprawami, po trzecie nie lubię Stefana i jego problemów, którymi obarcza Caro. Więc od pewnego czasu jestem na nie.

lola881

po za tym to na prawde by bylo dziwne tak jak pisałam wczesniej...

kukuruku2

Nieee, Caroline ma byc z Tylerem. Miałam nadzieję, że coś będzie z Klausem, ale według mnie nic z tego. Niepotrzebnie w ogóle robili nam nadzieję na taką parę bo Caroline nie miala chyba ani jednej sceny z Klausem gdzie byłaby z nim szczera. Stefan mógłby by z Beką, mogliby razem kombinowac jak zniszczyc życie ich braciom.

alien_2

tak :) w tedy bylo by ciekawie:)

ocenił(a) serial na 8
kromka95

Stefan aktualnie mi wisi i powiewa, największy by był z niego pożytek gdyby pojechał zwiedzać świat xD

ocenił(a) serial na 8
kukuruku2

Lubię Stefana i Caroline (chociaż ona bywa drażniąca) ale jako przyjaciół. Lepiej żeby scenarzyści wysilili się i opierali fabułę na innych elementach niż tworzenie wszelakich możliwych konfiguracji romansowych i kiszenia bohaterów we własnym sosie.

ocenił(a) serial na 1
HomeBird

dla mnie to bardzo popsuli postać Caroline, gdzie później to z każdym była... wolałam ją na samym początku z Tylerem. I szkoda, że potoczyło się tak jak się potoczyło... później miałam nadzieje, że ze Stefanem będzie, ale też go uśmiercili. Serial był fajny tak do 3 sezonu, potem było już coraz gorzej... A Klaus I Caroline to już przegięcie...