Pytanie za sto punktów, kto gra demonicznego Kaia w dwóch ostatnich odcinkach? Szukałam, ale
niestety nie znalazłam go w gościnnej obsadzie. Mam mieszane odczucia co do jego postaci i gry
aktorskiej, ale chyba zafrapował mnie na tyle, że jestem ciekawa;)
Chris Wood. Dawaj moje punkty :)
W przeciwieństwie do większości, ja Kaia uwielbiam. Jest taki zmanierowany i egoistyczny, świetny wg mnie. Przechodzę na ciemną stronę mocy ;)
Większość go chyba uwielbia,w tym ja:D cieszę się,że osoby ktore pisza scenariusz do VD w koncu zrozumialy,ze ten zly nie musi byc najpotezniejszy na swiecie zeby byl ciekawy:)
Teeeż go lubię <3 W końcu ktoś z charakterem, odkąd z Damona zrobiły się ciepłe kluchy
nie sie postac Kaia rowniez bardzo podoba w koncu jakas fajna nowa postac w serialu. Nawet by mi troche z Bonnie pasowal :D
Do Jera to raczej ona nie pasuje. Przy nim staje sie jakas nudna. Bez niego Bonnie jest ciekawsza. Nawet ja zaczynam
lubic powoli. Poza tym polubilam tez nie dawno Stefcia. Myslalam ze to sie nie zdarzy, a jednak! Za to Damon
i Elena zaczynaja mnie powoli juz wkurzac. Widze ze duzo os. jest rowniez za Enzo - ja mam nadzieje, ze usuna
calkowicie ta postac. Od samego poczatku go nie lubie (mozliwe ze jestem jedyna os. ktora go nie lubi). Szkoda, ze nie ma juz w ogole Klausa :(
Też uważam, że dialogi pomiędzy Kai'em i Bonnie są zabawne. Podobnie było z Damonem i w ogóle fajnie, że Damon zaczął wreszcie dostrzegać w Bonnie swojego anioła stróża. Ta jego mina, gdy opowiadał Elenie o ich wspólnych chwilach w czyśćcu daje dużo do myślenia. Co do Deleny również mnie wkurza i coś mi się zdaje, że oni ogólnie odsuwają się od siebie. Chciałabym żeby wreszcie Elka sobie przypomniała i się zeszła z powrotem z Damonem bo robi się z tego okropna opera mydlana. Poza tym ten cały lament fanek Deleny mnie wkurza, niech to się wreszcie skończy ! Czasem mam wrażenie, że Julie Plec będzie chciała czymś zaskoczyć i zrobi jednak tak, że jednak do siebie ie wrócą.
Ja wlasnie nie chce aby Elena byla z Damonem bo oni sa juz w sumie nudni.
Kiedys byla to fajna para jednak teraz juz nie. Ja za to bym chciala
aby Caroline byla ze Stefanem. Bardzo mi sie podoba ta para. Lubie takze Liv i Tylera.
Pasuja do siebie. W ogole to wydaje mi sie ze Elena wlasnie jest najnudniejsza postacia w calym serialu.
Juz o wiele bardziej lubie Caroline. W sumie to zawsze bylam za Caroline bardziej niz za Elena. Elene moze
lubilam tylko przez chwile pozniej juz nie. Jer mi pasuje do kogos innego.
Kogos kogo juz dawno nie ma w tym serialu. A to byla taka fajna postac. Plakalam gdy ja usuneli!
Bylam strasznie wkurzona ze Bonnie z nim jest. Nigdy do niego nie pasowala i nie bedzie.
Mam dokładnie takie samo zdanie. Elena i Damon... ciągle się schodzą i rozchodzą niech wymyślą coś innego. Ja Liv i Tylera też lubię i nie rozumiem ludzi, którzy ich hejtują. Mam nadzieję, że Bonnie nie będzie z Jeremym bo to najbardziej bezsensowny paring w całym serialu. Może być Matt (chociaż to mało prawdopodobne), może być ktokolwiek inny byleby nie Jer, który moim zdaniem najbardziej pasował do Anny...
Proszę, sto punkciaków ;). Dzięki wielkie. Dobrze powiedziane- zmanierowany i naprawdę dobry w tym napuszeniu przesyconym demonicznością;)