Słyszałam mnóstwo pozytywnych opinii , w końcu się ruszyłam i znalazłam odcinki w internecie i mam zamiar nadrobić te wszystkie sezony ;D
nie rób tego :D Też zacząłem oglądać dotrwałem do 5 sezonu dalej się nie da :/ Można powiedzieć że obejrzałem 100 odcinków i dalej rady nie dam ! Pierwsze 3 sezony spoko , a dalej to ja nie wiedziałem co jest grane , lepiej weź się za Nastoletniego Wilkołaka :D
A ja mówię zrób to :P Choćby dla pierwszych 3 sezonów bo na prawdę warto. 4 tez jest całkiem spoko, ale 5 to totalna klapa jaki i 6. Także polecam serdecznie w sumie 4 pierwsze sezony, a później Sama ocenisz czy chcesz oglądać dalej.
ale po co marnować czas na 4 sezony i później przerywać ? Lepiej ogarnąć coś fajnego od początku do końca :)
Jak dla mnie 4 pierwsze sezony nie były zmarnowaniem czasu :) Chociaż zgadzam się z tym że lepiej obejrzeć coś innego niż później rezygnować w połowie serialu ale to już od każdego z osobna zależy. Ja pomimo tego polecam bo pierwsze 3 sezony miały tak świetnie zbudowaną mitologie, i właśnie dla samej tej Mitologi która scala ze sobą 3 sezony warto poświecić trochę czas i obejrzeć :) To tyle z mojej strony :)
Zgadzam się , że warto oglądać to co wciągnie i będzie przyjemne dla oka bo takie są pierwsze 3 sezony , później to walka żeby nie zrezygnować bo jednak jest się ciekawym jak to wszystko się skończy ale zbyt dużo fajnych produkcji powstało żeby marnować czas na flaki z olejem .... Z mojej strony to też wszystko
Co racja to racja, jest w tym momencie tyle świetnych produkcji że gdybym miał teraz zaczynać Pamiętniki to pewnie bym nie zaczął i wybrał zupełnie coś innego ;]
@damian4815162342 -A co do cyferek w nicku, tak się zastanawiałem skąd ja je znam..dopóki nie przeczytałem ich na głos :D
@pati1109 -Obejrzyj "Lost'ów" to jest serial Warty uwagi i poświecenia czasu Najlepszy Serial EVER! :D