PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122233
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Co myślicie o tym pairingu?

http://www.youtube.com/watch?v=hWPGGEa6TSs

Jedna wspólna scena i już wyczułam chemię. W następnym odcinku też będą mieli scenę. Ciekawie by wyglądało jakby Kol zahipnotyzował Bonnie i uwiódł przy okazji, żeby nie pomagała Shane'owi. W końcu byłoby mu na rękę bo nie chce ożywiania Silasa. Albo jakby ciemna strona mocy spowodowała, że Bonnie będzie tą złą i zaczęły by robić coś złego z Kolem. Pasują mi do siebie, nie to co ten kenowaty Jeremy.był za dziecinny. Widzicie Klonnie w przyszłości? Bo nie wydaje mi się,żeby Kol został zabity jak planuje Elka.

ocenił(a) serial na 7
IKnowWhatYouAre

o kwa, jestem do tyłu z odcinkami a tutaj takie coś :D idę oglądać :DDD

IKnowWhatYouAre

Wspólne sceny jak najbardziej, bo obaj mają fajne charaktery i może być ciekawie, ale para - zdecydowanie mówię NIE!!! Julie nie potrafi przeprowadzić właściwie żadnego wątku miłosnego, to zniszczyłoby obie postacie.

Też mam nadzieję że Kol nie zginie, dopiero co wrócił, mam nadzieję że zostanie na dłużej i trochę rozrusza ten serial :)

ocenił(a) serial na 6
immortal13

Delene powoli zaczyna niszczyć. Ech, a w 2 sezonie bywało tak hot między nimi, nawet na początku 4. Oby się nie miziali jak Stelena.

IKnowWhatYouAre

No, jak dla mnie to już dawno ją zepsuli. Także już od dłuższego czasu jest mi wszystko jedno, przy czym obu Salvatorom jest lepiej bez Eleny.

IKnowWhatYouAre

Błagam tylko nie to. Nie zniosłabym jednej z mojej ulubionej postaci z Bonnie. A tak poza tym myślę, że Kol i Elijah nie powinni mieć żadnych wątków miłosnych. W tym serialu mamy już tego aż nadto -.- Już koszmarnym nieporozumieniem była Mabekah.

AgathaEva

I Klaus też nie. Ja tam wolę Klaroline oglądać tylko na filmikach WhisperOfDreams, a w serialu Klaus lepiej prezentuje się sam (no, chyba że ze Stefanem :P)

Reb chyba już przeszło, na szczęście.

ocenił(a) serial na 8
immortal13

propos filmikow WhisperOfDreams to tym z was, ktorym podoba sie pomysl Bonnie+Kola (ja sie przyzwyczailam nazywac ich "Kennet" :P) polecam ten filmik, rewelacyjny, zreszta jak wszystkie inne tej autorki, dziewczyna ma talent (jakbyscie kiedys mialy za duzo wolnego czasu to polecam jej kanal, uzaleznia ;p) z tym ze filmik powstal jakis czas temu wiec nie ma tych scen gdy Kol uwodzi Bonnie wzrokiem ;p

http://www.youtube.com/watch?v=fNKfRvbUOjg

a moje osobiste zdanie jest takie jak poprzedniczki, zarowno Kenneta jak i Klaroline oglada mi sie swietnie w fanowskich filmikach na youtubie, a w "rzeczywistosci" w serialu nie jest to juz takie oczywiste, bo przez te romansiki i trojkaciki Julie psuje wiekszosc postaci, niestety

Idusia

Też jestem uzależniona od jej filmików :)
Chyba wszystkie oglądałam :P
To mój ulubiony http://www.youtube.com/watch?v=VRVw_9UXgSs przez ten filmik zaczęłam oglądać jej inne no i się zaczęło...

ocenił(a) serial na 8
immortal13

no ja obejrzalam sporo, ale tego, ktory wrzucilas jeszcze nie widzialam ;p wiec dzieki za niego, tym bardziej ze mam obsesje na punkcie Pierwotnych aktualnie ;P

Idusia

Rozumiem, sama przechodzę Originaloholizm i Morganoholizm :P

IKnowWhatYouAre

"Wspólne sceny jak najbardziej, bo obaj mają fajne charaktery i może być ciekawie, ale para - zdecydowanie mówię NIE!!! Julie nie potrafi przeprowadzić właściwie żadnego wątku miłosnego, to zniszczyłoby obie postacie. " Dokładnie. Tak samo z Klausem, przez to jego wzdychanie do Caroline, rysowanie poniaczy i gadanie o kolibrach wiele u mnie stracił. To już nie jest ten Pierwotny, którego bała się nawet Katherine.

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

chemia jest!

IKnowWhatYouAre

Boze jakaś jedna scena między nimi, a już łączą w pary. Debile.

Madame_7

Ludzie ich łączyli w pare jeszcze zanim mieli tą jedną scene. Pamiętam że było mnóstwo filmików z nimi już w listopadze, jak jeszcze nawet w jednym pomieszczeniu nie mieli okazji przebywać.

Request_

Jeszcze lepiej.
Może są już filmiki z tym Silasem i np Eleną?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

na pewno z Eleną, to najbardziej pożądana dupeczka w MF xD

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

No i co z tego? Jak ktoś lubi i umie robić filmiki to może wymyślać co chce. Dlaczego od razu kogos wyzywać?

IKnowWhatYouAre

"Jak ktoś lubi i umie robić filmiki" Z pewnością osoba, która tworzyła tamten filmik ma ogromne umiejętności. Rzeczywiście.
Fakt powinnam i Ciebie podsumować identycznie. Jedna scena, w której słowa nie zamienili by już stwierdzić, że pasują do siebie.

Madame_7

Debile?Może lepiej byś spojrzała na siebie jak niski poziom w tym momencie reprezentujesz?

kwiatuszek446

Bardzo wysoki.
W przeciwieństwie do innych.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ktoś tu ma o sobie wielkie mniemanie z jakiś niewiadomych podstaw. Pełno tutaj na filmwebie typów ,,ekspertów'' od wszystkiego.

IKnowWhatYouAre

Znamy się, że wysuwasz takie wnioski? Nie kojarzę ani jednej rozmowy z Tobą.
W sumie po założonym przez Ciebie temacie, nie dziwi mnie.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Nie wiem jaka jesteś ale obserwuje Cię od pewnego czasu jak i inne osoby więc mogę ocenić kto ma do czego tendencje. Ty masz tendencje do krytykowania większości rzeczy na forum TVD. Niby taki durny ten serial i Ian taki słaby aktor ale wchodzisz na tą stronę. Jakby mi się coś nie podobało to bym się tym w ogóle nie interesowała ale widocznie ty masz inaczej. Podkreślę jeszcze, że nie mam chęci dyskutować i wdawać się w sprzeczki bo na filmwebie ogólnie wiele osób lubi je prowadzić dla zabicia czasu albo z jakiegoś innego, płytkiego powodu. Wkurzyło mnie po prostu, że określasz wideo okropnym kiedy widać, że ktoś włożył w to wiele pracy i kreatywności a już to się bardzo ceni bo nie każdy mialby na to wenę i energię.

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

dla mnie fakt, ze ktos potrafi w filmiku zrobic "cos z niczego" czyli opowiedziec jakas historie przy pomocy fragmentow scen, wlasnie niekoniecznie jezeli bohaterowie maja nawet jakies wspolne sceny no i dobrac muzyke do tego itp., czyli stworzyc caly klimat, tak ze ogladajac czujemy ze tak faktycznie mogloby byc, wywoluje to jakas reakcje, emocje - to jest TALENT i KREATYWNOSC, zapewniam ze daleko temu od debilizmu... a wymyslanie jakichs hipotetycznych par to czesc serialowego uroku do ktorego niejako nas sami tworcy po czesci przyzwyczaili i nauczyli, bo to jest pomyslane przeciez przede wszystkim z mysla o fanach... jednym moga sie dane pairingi podobac a innym nie, ale juz takie obrazanie to jest ponizej poziomu...

Idusia

To nie jest coś z niczego. To jest robienie niczego pożytecznego z niczego tak właściwie. Ten filmik wyżej jest zrobiony okropnie, ale to swoją drogą.
Nazywasz to talentem i kreatywnością, Twój problem.
Dla mnie trzeba mieć nieźle niepoukładane w łepetynie żeby robić i wymyślać takie bzdury i oglądać serial dla swoich par (tylko i wyłącznie).
Nie obrażam, stwierdzam fakty.

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

tak, nazywam to talentem i kreatywnoscia i nie jest to moj problem, umiem docenic cos, w co autor wlozyl troche serca i czasu, niekoniecznie musi to byc ambitna literatura czy film, rowniez taki przejaw dzialalnosci tworczej zasluguje w swojej kategorii na pochwale, dla mnie dziewczyna, ktorej filmik zostal tu wczesniej wrzucony robi jedne z lepszych filmikow fanowskich na youtubie, ale o gustach sie nie dyskutuje a ja nie mam potrzeby nikogo do niczego namawiac, wiec jesli sie nie podoba to ok.

Idusia

Aha aha, fantastycznie.
Idę na August Rush.

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

ups to sie pospiesz bo chyba film ci sie konczy ;p

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Wierzę, że ty na pewno zrobiłabyś lepszy. Ale tak to jest jak się ma talent tylko do wymądrzania.

IKnowWhatYouAre

Jak z kimś piszesz to wypada zwrot "Ty" napisać z dużej litery.
Na początku tematu napisałaś, co sądzicie o tym paringu, napisałam więc o Tobie chodzi? Sama się gubisz w tym, co piszesz, myślisz zapewne też.
Dyskusja z Tobą zabiera mój cenny czas, nudzi mnie przy okazji.
Bez odbioru.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Na pewno cenny. Trzeba przecież zabrać się za krytykę w innym temacie na forum....
Musisz mieć nudne życie skoro zwracasz uwagę na najdrobniejszy szczegół. Nie wnikam ale współczuje.

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Wyjdę zaraz na debila, ale napiszę, że chemia między nimi jest (tak, uważam tak po jednej scenie). Mogą mieć więcej wspólnych scen jak najbardziej, ale nie jako potencjalna para.
Podoba mi się Kol w 4 sezonie. Nareszcie dostał jakiś sensowny wątek, jako jedyny mądry nie chce szukać kretyńskiego cure, które nie istnieje. Jakby teraz zrobili z niego drugiego Klausa opowiadającego Bonnie o koliberkach, to bym nie zdzierżyła.
Poza tym widać, że Kennet to kolejny chwyt marketingowy, tak jak to było w przypadku Klaroline. Oni obserwują tumblra, twittera, wiedzą jakie pairingi chcieliby zobaczyć widzowie. I fani się niestety na to nabierają.

ocenił(a) serial na 7

blush :D
"Podoba mi się Kol w 4 sezonie." jestem w pozytywnym szoku :D kuźwa wiedziałam, że postać ma ogromny potencjał... ale cóż.... wspaniałomyślna Julie zabije go... bo teraz każdemu zaczyna się podobać...

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Tak, też mnie to zszokowało:P Jego śmierć jest teraz zbyt oczywista. Damon wyjdzie na wolność już w następnym odcinku, a Nathaniel był na planie 4x13. Coś mi się wydaje, że to on okaże się stwórcą ich linii i dlatego go oszczędzą.

Moim zdaniem w najbliższych odcinkach umrze Caroline.

ocenił(a) serial na 7

jeśli to on by się okazał stwórcą to by był bosko... ale przecież Bekah mówiła Elijahowi, że jest pewna, że to Klaus...
wątpię czy Caroline umrze...

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Od kiedy w tym serialu jest tak, że jak ktoś jest czegoś pewny, to rzeczywiście ma rację:P

Jej serwetkowy plakat promocyjny mówi o poświęceniu dla miłości, a w 4x13 ma zostać uwikłana w jakąś przemoc po konfrontacji Klausa z Tylerem (co by się zgadzało, poświęci się dla Tylera). Wiadomo, że cure to ściema, więc jak nie będzie cure i nie będzie Caroline, to Klausa nic nie będzie trzymało w MF, stąd spin -off. Plus jest spoiler o wielkiej śmierci w najbliższych odcinkach, a Car jest na liście. Mogę się oczywiście mylić, ale chciałabym żeby moja wersja się sprawdziła:D

ocenił(a) serial na 7

kto jeszcze jest na liście?
blush, jest dobrze, rozjebał się nareszcie trójkącik :D

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Sztefyn, Damon, Elena, Bonnie, Jeremy, Rebekah i Tyler.
Julie rozjebała jeden, to zabiera się za drugi: http://25.media.tumblr.com/2bae89c20d8ff26c8b096468bff31bab/tumblr_mh1vlsN8J51rd t16no1_500.jpg xD

ocenił(a) serial na 7

a Damon? było gadane, że umrze czy coś takiego
nadal nie rozumiem czemu tam jest Hayley :D

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Tak, a potem zostanie człowiekiem i straci pamięć:P Czytałam.
Wszystko wskazuje na to, że zabije nowego łowcę i dostanie halucynacji, jak Elena. A jeśli umrze, to i tak będziemy go widywać jako ducha, to Ian śmiga na planie każdego odcinka;P

Bo Hayley będzie w spin - offie o Pierwotnych (tak, Hayley) i ma mieć podobne relacje z Elijahem i Klausem, jak Elena z Damonem i Stefanem xD
Lol. Kto to będzie oglądać?:p

ocenił(a) serial na 7

czyli Damon zabije Jeremiego? pogubiłam się..
Plec to ma wyobraźnię.. stwierdzam, że chłopa jej trzeba xD

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Nie, Vaughna. Który się pojawi w 4x13.

ocenił(a) serial na 7

aha :D ciekawe imię, pytanie jak to się kuźwa czyta xD

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Wołn? :D

ocenił(a) serial na 7

jego imię brzmi jak WON więc długo nie posiedzi w serialu ;D

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 7

wracając do Kola... będzie on w The Originals?

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 7

A ich miłością nie ma być jakaś Camille?:D

użytkownik usunięty
lola881

Wychodzi na to, że będzie kwadracik:D