PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122222
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Co myślicie o tym pairingu?

http://www.youtube.com/watch?v=hWPGGEa6TSs

Jedna wspólna scena i już wyczułam chemię. W następnym odcinku też będą mieli scenę. Ciekawie by wyglądało jakby Kol zahipnotyzował Bonnie i uwiódł przy okazji, żeby nie pomagała Shane'owi. W końcu byłoby mu na rękę bo nie chce ożywiania Silasa. Albo jakby ciemna strona mocy spowodowała, że Bonnie będzie tą złą i zaczęły by robić coś złego z Kolem. Pasują mi do siebie, nie to co ten kenowaty Jeremy.był za dziecinny. Widzicie Klonnie w przyszłości? Bo nie wydaje mi się,żeby Kol został zabity jak planuje Elka.

ocenił(a) serial na 7

to ja zapisuję się na pięciokąt xD

ocenił(a) serial na 6
IKnowWhatYouAre

Bonnie to ja kiedyś chciałam z Damonkiem połączyć, eheheh.
Takie zboczenie, zasugerowane prozą Smithówny. Tam był między nimi ogień;)
Ale Kol i Bonnie? Nie czuję tego nawet przez foliówkę;P

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Bonnie tam była rudą laską :D
ps. hej blondyno z cycami :D

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

"Bonnie tam była rudą laską :D"

DetalikiXDDD
ps. Siemka Bejbe:***

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

rude jest piękne ale również wredne xD
ps. widzę, że Ronaldo zdobył 300 gol i poszedł się jebać z twojego avka xD

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

Znam wyjątki;P
302;) i Krysia nic się nie poszedł jebać bo wróci, jak znajdę jakąś boską focięXD
PS. Ta dobra? http://www.zeszlami.pl/upload/materialy/display/2012/6/ronaldo-_-ozil.jpg - łeheheh.

Żeby całkiem nie z tematu, Kol to mi pasuje ewentualnie do Katherine. Mogłabybyć zajebioza.

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

wczoraj jechałam samochodem i podawali 300 :D

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

A bo głąby chyba liczyć nie umiejąXD

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

no pacz :D
ej.. jebie mi... głąboleo, głąboleo :D i muzyczka tyryryryryr xD

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

XDDD

PS. A to może być? Przepiekne i taki słodko smutaśny na nim...
http://www.cristiano-ronaldo.org/photo_album/cristiano_ronaldo_image_pics_photo_ 731.jpg

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

zajebiste, wstawiaj :D
albo weź włącz painta i wklej CR7 przy sobie :D
kurdę ja może wstawię odchodzącego Ramosa i Ozila i leżacego Messiego :D

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

XDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

wstawiam, chociaż jak można opuścić Jokera? jak? ;(

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

To fakt, opuścić Jokera żle, był przekozak:)

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

ale myślę, że się nie obrazi :D powróci za ok. tydzień, dwa :D

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

Przecierpi;)

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

mam cytacik :D

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Kath+Kol owszem, fajnie ale Kennet też fajnie xD

ocenił(a) serial na 6
IKnowWhatYouAre

ja tam licze na to, że Damon umrze ,,na chwilę'' i potem go ożywią. To byłoby takie dramatyczne ;) A Caroline to większości fanom zwisa.

ocenił(a) serial na 7
IKnowWhatYouAre

nie, plose, telenowela z tego wyjdzie jak tak zrobią xD

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

to czyja smierc moze byc bardziej emocjonalna? Elena juz raz umarła. To Stefan? Nic tak nie ruszy publiczności jak śmierć kogoś z tej trójki. Chyba, że znowu wyolbrzymiają.

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Jak Stefan umrze, to zapraszam do Krakowa na imprezę xD

Piszę się na to :D Jaki alkohol ze sobą przynieść? ;p

użytkownik usunięty
minona291

Coś innego niż wódka:p

Dobre Wino! :) Takie wydarzenia trzeba uczcić czymś wyrafinowanym. :D

użytkownik usunięty
ailimenna

http://media.tumblr.com/tumblr_m88v60zHRK1qbfggv.gif

Wódki nie pijam, chyba że wyjątkowo coś się zdarzy :D
Szampana proponuję, to wydarzenie należałoby odpowiednio uczcić ;p

użytkownik usunięty
minona291

Nauczcie się Stefanowego hymnu, bo na początku uczcimy jego pamięć:p
http://www.youtube.com/watch?v=iCn1m6FnT6o

xDDDDDDDDDD

IKnowWhatYouAre

Ale nie wszystkim. Car jest ok.

ocenił(a) serial na 8
immortal13

tez tak uwazam, Caroline jest jedna z glownych bohaterow, jest w serialu od poczatku i wiele osob sie z nia zzylo ;p tak wiec mi tez smierc Caroline nie bylaby obojetna... chociaz faktycznie z tego co czytalam, duzo wskazuje na to, ze to moze byc ona... ale jak sie tak upieraja zeby kogos usmiercic to niech zabija Matta, on i tak nie ma juz zadnych watkow praktycznie

Idusia

Matt jest taką odskocznią od wampirów czarownic i innych wybryków natury. Myślę że powinien zostać, choć niech się chłopak trzyma z dala od Pierwotnych. Bo mnie śmieszy jak on rozmawia z Klausem (czy jak kiedyś z Elijahem). Chłopak im do pięt nie dorasta a kiedyś tak naskoczył na Elijaha że mi się śmiać chciało, bo to takie nie w jego stylu, on raczej zawsze był taki spokojny.

Car jest bardzo ciekawą postacią, szczególnie odkąd jest wampirem. Lubię jej rozmowy ze Stefanem. A jak jej Elka pojechała wtedy u Salvatorów to chciałam ją udusić, też mi przyjaciółka. Myślę że jej nie uśmiercą :)

immortal13

A mają kogoś z głównych bohaterów uśmiercić? E tam, pewnie będzie to ojciec Bonnie, albo pani szeryf.

Madame_7

Nie, podali dokładną listę osób i wszyscy to główni bohaterowie. ; D

Request_

Hm.
Czy widzowie będą tym zaskoczeni?

Madame_7

Podobno tak. Coś słyszałam że albo Car, Jer Damon, Tyler i coś tam jeszcze. Czyli w sumie lista długa jak na to ile jest postaci które coś znaczą w serialu. Ale może być jak mówisz. Przecież tyle razy mówią jedno a robią drugie. Ile razy słyszałam o powrocie dawnego Damona? I co? Stacza się chłopak jeszcze bardziej po równi pochyłej.

immortal13

Jeśli to ma być zaskakujące to obstawiam Bonnie, albo Stefana. Oczywiście ich powrót jest możliwy.
Czy takie żegnaj na zawsze?:D

Madame_7

Aż tak dobrze to nie wiem bo nie czytałam spoilerów osobiście (bo się w tym gubię) tylko na forum ktoś tak mówił (chyba na forum Stefana)
Stefan? Eeee.. nie. Ja słyszałam że jeśli to ma być ktoś kto umrze i potem wróci (jako człowiek) to obstawiają Damona, co mi się niemiłosiernie nie podoba!!!
Bonnie? NIE. Teraz jak jej postać znów ma jakiś ciekawy wątek?

immortal13

Damon zbyt oczywisty, według mnie nie byłoby zaskoczenia, ale Stefan? Kto by się spodziewał? Powrót jako człowiek? Co to za wymysły? Bonnie, jeśli ma ciekawy wątek to tym bardziej, przecież Plec nie będzie się trudziła by to było ciekawsze na dłuższą metę, no coś Ty! :P
E tam, to będzie pani szeryf.

Madame_7

Ok, t ja słyszałam taką wersję że Damon ma się poświęcić czy coś no i ma zginąć a ten cały Silas ma go wskrzesić (b było coś że tych 12 też miał wskrzesić) nie wiem na jakiej zasadzie miałby wskrzesić Damona, no ale mniejsza o to, no i Damon ma powrócić jako człowiek. Mi to się nie podoba, bo nie wyobrażam sobie Damona- człwieka, to by zniszczyło tę postać jeszcze bardziej. No ale Elka musi w końcu zerwać tą sire bond. Istnieje sire bond czy nie w każdym razie tak by się o tym przekonała, właśnie przez śmierć Damona, no i problem z głowy.
Stefan? No i miałby powrócić jako człowiek czy na jakiej zasadzie. Bo na pewn nie tak na zawsze bo nikogo ze świętej trójcy na pewno nie wyrzucą tak ostatecznie.
Lubię szeryf.

immortal13

To Silas wszystkich wskrzesi tak czy siak? Taki dobry i kochany? Bzdura totalna.
Dorzucam do mojej listy Rebekkę jeszcze. Nie czytałam, by miała się pojawić w spin offie, może to być też ona (skoro pozbywają się Pierwotnych z serialu).

Madame_7

Wiem, mi też to tak średnio pasuje, szczególnie że Kol tak się go boi, ale mówię co słyszałam.
Też nie słyszałam że Reb miałaby być w spin offie ale może jeszcze ją dorzucą, mam nadzieję, no i Kola. Niech no tylko ją zabiją.... ręce precz od Pierwotnych :P
Najlepsza a zarazem najbardziej niemożliwa śmierć to byłaby śmierć Eleny.

immortal13

Właśnie przeglądam hatak i spójrz http://ha tak.pl/aktualnosci/seriale/28472/Kolejne_szczegoly_na_temat_The_Originals/ (usuń spację). Ani słowa o Rebece, kurde to może być ona.
Oj Elena wiecznie ma umrzeć, wiecznie ją trzeba ratować także mnie by nie zaskoczyła jej śmierć.

Madame_7

No bo na razie potwierdzili tylko Morgan i Gilles, ale jeszcze nie wszystko stracone.
Ale ja mówię o takiej całkowitej nieodwracalnej śmierci Eleny - piękne, ale niemożliwe.

immortal13

A kij z tym wszystkim, co mi po tym jak nie będę miała gdzie oglądać?
Sąd zamknął kinomaniaka, zaczęło się?

Madame_7

Ale to tylko kinomaniak. Ale można oglądać gdzie indziej. Chyba ze t jest połączone? Nie znam się na tym..

immortal13

Kinomaniak to była najlepsza strona do oglądania.

Madame_7

Nic tam nie oglądałam. Bo ja mam 3 seriale, więc 3 odcinki na tydzień no i tyle więc wszystko mi jedno gdzie to oglądam

immortal13

O widzisz, a ja wszystko na nim oglądałam o wcale nie było limitów, seriale w najwyższej jakości, najszybciej dostępne.
Jestem zdenerwowana :D

Madame_7

Ja przeważnie na anyfies bo w miarę szybko tam wrzucają odcinki.
Weź parę głębszych wdechów :)