PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122095
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Dziewczyna jest ładna az do bólu i to w tak naturalny sposob, ze ciezko byloby jej cos zarzucic. Jest urocza, delikatna a zarazem potrafi byc sexy i drapiezna. Mimika idealna, z ktorej strony zdjecia jej nie zrobia, wyglada bardzo ladnie i uroczo. Zazdroszcze!

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

słowniku*

ocenił(a) serial na 6
fifi1516

sama sobie odpowiedziałaś... ale nie wstydź się, zdarza się nawet największym geniuszom! ;o)
a tak na serio to nie chce mi się sprawdzać każdego wyrazu, a w przypadku tamtej wpadki... nie zamienia się na"o" więc napisałem na wyczucie... może teraz będę pamiętał, w końcu n igdy nie jest za późno na naukę! ;P

użytkownik usunięty
fifi1516

Pan jest przecież z zagranicy, więc nie wytykaj mu błędów ortograficznych;) Najwidoczniej znajomość takich słów jak "siksa" jest ważniejsze niż zasady ortografii.

ocenił(a) serial na 6

a... tego zwrotu to nauczyła mnie twoja rodaczka, a ortografię macie pokręconą do tego stopnia, że pewnie sami robicie dużo błędów... zresztą spróbuj pisać po francusku na polskiej klawiaturze a potem wszyscy się pośmiejemy... a co do twoich żałosnych wykładów na temat ortografii... to normalne w Polsce, że głupszy poucza mądrzejszego?

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

A to normalne w Francji, że każdy jest ważniakiem?
Mądrzejszy... w porządku, wierz w to;)

ocenił(a) serial na 6

No dobra, na naukę nigdy za późno. A we Francji... tak, jakieś 98% osób ma bardzo wysokie mniemanie na swój temat. To pewnie przez te ślimaki. Pożądni ludzie jedzą mule. ;P

ocenił(a) serial na 9
fifi1516

"Słoniku" ? :)

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

"Popatrz w lustro, popatrz na to co wypisujesz, a potem bierz się za ocenianie innych, bo tylko się ośmieszasz." Ty również. Naprawdę jesteś taki idealny? Wątpię.
"Co do patrzenia na mnie... o rany, ty to musisz mieć dopiero kompleksy! Płyciutka, głupia, pusta dziewczynka przejmująca się kto na kogo i z której strony ulicy patrzy... bo to przecież dla niej sens istnienia. " No tak, a kto pisał niedawno że na Ninę nikt się nie obejrzy na ulicy, może święty mikołaj? Idź do lekarza, może to rozdwojenie jaźni da się jeszcze wyleczyć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

Chamska i prostacka... widocznie ludzie przebywający z tobą w końcu takimi się stają.
I nie rozumiem dlaczego taki mądry i inteligentny człowiek za jakiego się uważasz, dysktuje z "głupimi siksami". Nie masz znajomych, albo nie znalałeś w internecie ambitniejszych for dyskusyjnych? Jesteś przykładem forumowego trolla, którego karmię choć powinnam przestać to robić żebyś nie miał na kim wyżywać się z powodu kompleksów albo innej przyczyny.
Żegnaj trollu, zastosuj to nowo poznane słowo gdzie indziej bo tu nie jesteś mile widziany.

Puszek Fatalista

haha, niedługo wytrzymał z kulturą ;DDDDDD

ocenił(a) serial na 9
nicknickowy

Nina jest piękna. Już w pierwszym odcinku mnie powaliła. A co do Pana Puszka, to niby taki dobry i dojrzały. Uważa, że jest inteligentny i wyśmiewa to, że ktoś go obraża, bo to przecież zbytnie "napinanie się", a może zwróciłby uwagę na to, że prawie w każdym poście (a może nawet, nie prawie) "wrzuca" na jakiegoś forumowicza. Nie wiem czemu obraża Pan innych. Jaki widzi Pan w tym sens? Nie taki jest cel tego tematu. Nie napinaj się tak Panie Puszku.

ocenił(a) serial na 10
kwiatuszekk14

Weszłam na to forum,bo chciałam sobie poczytać,co ludzie sądzą o Niny wyglądzie,a tu,co? Awantura:D
Chyba to normalne na portalach internetowych:P
Myślę,że nie ma sensu się kłócić,tym bardziej,że nie po to tu jesteśmy:)
I nie znamy się osobiście:)
Jeśli chodzi o moje zdanie,to uważam,że Nina jest śliczna,drobna,szczupła i kobieca:)
Lepiej jej w kręconych włosach:) I jako Katherina jest seksowniejsza:D
Ale nikt nie jest ideałem,więc dodam,że niedobrze jej w kucyku:P
To byłby dobry temat do dyskusji dla Panów,ponieważ niektórzy lubią blondynki,inni szatynki,jeszcze inni brunetki:D nie wspomnę już o sylwetce,oczach,itd:)
Ale i tak osobowość się liczy!:D

użytkownik usunięty
Ika_011

Ależ Pan Puszek zna nas na wylot ;]

ocenił(a) serial na 7

Jest bardzo ładna, naprawdę. Miałam zamiar napisać, że wcale nie jest taka piękna itd, ale uświadomiłam sobie, że to po prostu zazdrość :D Ładną ma buźkę naprawdę. W pierwszym sezonie była w sam raz, w sensie szczupła może i była troszkę za bardzo, przydałoby się jej się troszkę tłuszczyku na zimę tak jak ma na przykład Candice(która jest naprawdę bardzo ładna), ale teraz jak zobaczyłam te zdjęcia od was i to co widzę w serialu to rzeczywiście masakra... Za chuda. Ja w ogóle zauważyłam, że ona ma też szerokie biodra, wręcz nieproporcjonalne. Nie wygląda to jakoś źle, tylko takie moje spostrzeżenie:D

ocenił(a) serial na 10
veronicty

Też zauważyłam bioderka:P

ocenił(a) serial na 10
Puszek Fatalista

Jak już powiedziałam te forum nie służy do wzajemnego obrażania...
Tylko do ceny wyglądu Niny...
Więc jeśli jest to w mocy Puszka i Blush to zakończcie ten spór...Bo wątpię,żeby komukolwiek chciało się wyszukiwać między tymi obelgami konkretnego komentarza wartego odwołania się...
Poza tym bez sensu jest ubliżać osobie,której się nie zna i to do tego przez internet...

Ika_011

Mało tego... Jestem skłonna twierdzić iż Pan ("wielki ideał" upoważniony do obrażania innych, nie szanujący cudzego zdania) Puszek jest zwykłym tchórzem... Każdy jest taki odważny wypowiadając się w internecie... Ciekawe ptaszku czy byłbyś taki wygadany na żywo, nie sądzę. Prymitywne jest to co robisz dziecinko, a nie obiekty Twoich ataków. Tobie również daleko do ideału w kwestii dobrych manier. Śmieszą mnie takie kłótnie. Niestety istnieją na tym świecie ludzie, którzy obok inteligencji nawet nie stali. Jesteś zwykłym wyszczekanym arogantem oraz pieniaczem i nic poza tym. Co do urody Niny uważam, że jest bardzo ładną kobietą, koniec i kropka. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 6
AliceC

Ale żałosna zagrywka... masz 5 latek, czy już skończyłaś caaaałe 6?

ocenił(a) serial na 6
Ika_011

Ale te panny są takie zabawne w swych kompleksach... obnoszą się z nimi w sposób tak głupi i niewyobrażalny dla kogoś z zewnątrz, że aż się kilka uwag ciśnie na usta. ;o)
A jak zerkniesz na początek - ja tu NIKOGO nie zaczepiałem, anie nie wypowiadałem się na INNY temat niż w nagłówku. Więc może zwrócisz uwagę kilku niezbyt rozgarniętym paniom, które nadęły się już tak bardzo, że nie widzą jakie głupoty wypisują?

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

Widzę, że żyć nie możesz bez tych panien. Nie masz lepszych zajęć?

ocenił(a) serial na 6

Czasem muszę oderwać się od papierów... mógłbym w tym czasie dłubać w nosie, ale wolę wpisać kilka komentarzy - jest tutaj tyle zaciekłych obrończyń polskiego, gotowych nauczać każdego za brak akcentu nad "o" albo "z", że przy okazji nauczę się kilku nowych słów. ;o)

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

Skoro nie znalazłeś innych wartościowych stron czy zajęć, w porządku. Choć jak na taką inteligentną osobę to dziwne.

ocenił(a) serial na 6

Śmiech to zdrowie! A poza tym odkrywanie obcych "kultur" to też swego rodzaju przygoda. :o)

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

O, a co, brak argumentów dla innych? No pewnie, bo byś się tylko powtarzał, a przecież to upadek dla takiego pseudo inteligenta jak ty.

ocenił(a) serial na 6

Nadymaj się dalej, a ja się pośmieję. ;o)

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

Spójrz w lustro, znajdziesz tam więcej humoru.

ocenił(a) serial na 6

Fakt, w przeciwieństwie do niektórych osób mam sporo dystansu do samego siebie. Potrafić śmiać się z samego siebie i swoich wad to sztuka. Podobno to cecha osób inteligentnych... ale co wówczas można powiedzieć o niektórych zaciekłych wampirzycach na tym forum? ;o)

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

Śmiechu warte. W którym poście na tym forum pokazałaś że masz dystans do samego siebie? Jak na razie to robisz z siebie megalomana a innych poniżasz.
Dystans do innych ludzi też powinienieś mieć, polecam.

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

Miło było, ale dla twojego własnego zdrowia żegnam ;] Bez odbioru.

ocenił(a) serial na 9
Puszek Fatalista

Nie warto z panem dyskutować... Właśnie Pan przypuszcza, że jestem dnem społecznym... Szczerze mam nadzieję, że nie ma Pan córki i nigdy mieć nie będzie. A jeżeli kiedykolwiek jednak tak by się stało, to ta dziewczyna będzie bardzo nieszczęśliwa. Radzę żeby mimo wszystko mówił jej Pan jakieś komplementy, inaczej będzie się ciąć lub uciekać w nieszczęściu w inne rzeczy. Nie mam nic więcej do dodania. Życzę Panu WESOŁYCH ŚWIĄT już tera, bo już nie będzie okazji.

ocenił(a) serial na 6
kwiatuszekk14

Mam córeczkę, która wydaje się być szczęśliwa i kiedy czytam co wypisują polskie... ekhm... kobiety(sic!) dziękuję Bogu, że obdarzył (dobrze?) mnie takim inteligentnym dzieckiem, z poczuciem humoru i niezaprzeczalnym stylem. Ale to pewnie w dużej mierze wypadkowa środowiska w jakim dorasta... gdyby obracała się wśród czegoś pokroju alice czy raspberry... strach pomyśleć! To tak a propos dna społecznego. :o)
Jasne, że nie warto dyskutować... bo niby na czym polegała Pani dyskusja ze mną? CO tak wartościowego napisała Pani, że próbuje się Pani nieudolnie kreować na kogoś... lepiej wychowanego? Fakt, w porównaniu z niektórymi... tym czymś co myśli, że jest kobietą - prezentuje Pani wyższy poziom. Jednak radzę unikać prognozowania względem mojej osoby, bo strzela to jak kulą w płot. :o)
Joyeux Noël Mademoiselle Fleurette (swoją drogą śmieszna gra słów) ;o)

ocenił(a) serial na 1
Puszek Fatalista

Ahahah, dzieci rodzą dzieci? Miłe Panie, PuszekOkruszek jest 12-letnim dzieciakiem z ADHD, a do tego fantastą. Kim on już nie był i czego nie miał w swoich stu miliardach trollowatych komentarzy na filmwebie. Ma z 20 alter ego. Apeluję do Pań po raz kolejny - nie karmcie trolla. Widać jak na dłoni, że Puszek jest chory psychicznie. To się po prostu nie mieści w głowie.

ocenił(a) serial na 8
nicknickowy

Popieram, faktycznie natura nie poskąpiła jej urody. Piękna buźka, zgrabne ciało i ładne zdrowo wyglądające włosy. Śliczna jest, nie da się ukryć.

Proszę nie karmić puszka!

ocenił(a) serial na 6
film_lubie

Wypraszam sobie! Zimno za oknem, że nawet chudej myszy nie uświadczysz! :P

Puszek Fatalista

Koleś weź ty się zastanów co ty piszesz... Skoro twierdzisz, że takie seriale przyciąga samo dno społeczne to po jaką cholerę wchodziłeś na stronę tego serialu? A po twoim stosunku do kobiet każdy może stwierdzić, że albo jakaś cię zostawiła (co nie dziwne by było), albo usiłujesz pozbawić się SWOICH kompleksów gówniarzu, mieszając z błotem innych. Powiem ci jaka jest cecha inteligentnych ludzi. Dystans do siebie mają ludzie inteligentni to prawda ale również ludzie głupi, którzy sądzą, że pokazując wszystkim jacy to oni są bez kompleksów i zdystansowani do siebie udowodnią wszystkim dookoła swoją inteligencje i niestety przykro mi ale ty do takich należysz... i jeśli sądzisz, że komuś zaimponujesz to się grubo mylisz. Natomiast jedną z cech ludzi inteligentnych jest złośliwość ale nie chamska złośliwość jaką tutaj prezentujesz tylko umiejętność dania komuś do zrozumienia, że jest głupi jak but bez potrzeby ubliżania mu...
Mam nadzieję, że zrozumiesz wszystkie zawarte powyżej słowa. Celowo użyłam słowa gówniarz bo to z pewnością zrozumiesz, ono jest bardzo w twoim stylu wysławiania się... pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
Puszek Fatalista

Zwykle nie wtrącam się do kłótni, ale tym razem po prostu muszę. Czasem nawet moje nerwy nie wytrzymują. Boże, widzisz, a nie grzmisz!
Drogi Puszku, jeżeli uważasz się za osobą inteligentną, to powinieneś się zastanowić nad tym, co dokładnie piszesz. Czytając niektóre Twoje posty odnoszę wrażenie, że nie do końca zdajesz sobie sprawę z tego, co właśnie wystukałeś na swej francuskiej klawiaturze (zakładając, że naprawdę mieszkasz we Francji. Na tego typu forach dyskusyjnych niestety aż roi się od trolli, albo tak zwanych dzieci neo, które niestety wymyślają przeróżne rzeczy, by się trochę podbudować). Już sama schematyczność Twoich wypowiedzi razi w oczy. Chciałabym również powiedzieć, że osoby inteligentne i o dobrych manierach nie nazywają innych "siksami" i "słodkimi idiotkami". Mądrzy ludzie próbują kulturalnie przekonać innych do swoich racji i nie używają niecenzuralnych słów. Wyrażeń takich jak "dziecina", "debilka" w ogóle nie powinieneś używać, bo to właśnie one świadczą o niezbyt wysokim stopniu inteligencji. Ja nie widzę tutaj światłego człowieka - widzę za to typowego agresora, który wyładowuje się na innych, w istocie stokroć bardziej rozgarniętych osobach. Jeżeli rzeczywiście udzielasz się na naprawdę poważanych forach dyskusyjnych, to co robisz tutaj, na stronie serialu dla "głupiej młodzieży"? Naprawdę tego nie rozumiem. Jeżeli jedyne, co potrafisz to chamska ofensywa, to naprawdę jesteś godzien pożałowania.
Jeśli odpowiesz mi teraz tak, jak blush bądź innej forumowiczce (na co naprawdę jestem przygotowana!), to tylko utwierdzisz mnie w moim przekonaniu. A wy, dziewczyny, nie karmcie go już więcej, bo agresja rodzi agresję - ot, taki ciąg łańcuchowy. Mam nadzieję, że moja wypowiedź raz na zawsze zakończy tę bezsensowną (bo sensu to ja w niej kompletnie nie widzę) kłótnię.
Z poważaniem Drogi Puszku ;). Naprawdę trzymam za Ciebie kciuki. Kończę tę przemowę z myślą o tym, że kiedyś się zmienisz i spotkasz kogoś, kto odmieni twój świat. Może wtedy nie będziesz musiał szukać zaczepek i podniet na forach internetowych.

ocenił(a) serial na 6
Maureen_220

Ojoj... inteligentna Polka bez kompleksów!!! Miło poznać kogoś, kto zgromadził w swym życiu więcej niż 2 ECTS! :o)
Klawiatura faktycznie francuska, ale kto powiedział, że ja stukam te wszystkie głupoty z Francji? Szczerze mówiąc ja nie przepadam za Francuzami... za to odnoszę wrażenie, że przeciętna pani spod Paryża mogła by dawać lekcje dobrego stylu w Polsce. Bo "osoby" z którymi wymieniam uwagi to typowe przyszłe titres-services. ;P
Co do schematyczności wypowiedzi - faktycznie, słównictwo mam ograniczone, ale czytając wypowiedzi moich kontrapunktatorek (dobrze?), nie czułem się zobligowany do zbytniego wysiłku. Kiedy kundel szczeka, nie odpowiadasz mu zdaniami złożonymi, nieprawda?
Ja odnoszę wrażenie, że czytałaś tylko moje posty i to ze złym nastawieniem. Gdybym napisał połowę tego co niektóre "damy" wstukały, pewnie nie dałabyś rady doczytać do końca. Trochę dystansu, samokrytyki i obiektywizmu zalecam.
Co do agresji rodzącej agresję... dlaczego kierujesz to znowu do mnie? Za mnie 3masz kciuki? Jeśli dlatego, że jestem mądrzejszy i jak to mawiacie powinienem ustapić głupim to ok. Ja napisałem swój pierwszy i myślałem, że jedyny komentarz w temacie, bezosobowo, podkreślając, że to TYLKO moje zdanie... a nagle to ja zostaję agresorem? Powtarzam - trochę obiektywizmu, bo sprawiasz wrażenie osoby inteligentnej, co w tym miejscu jest czymś niespotykanym.
Tak więc ja też trzymam kciuki(?) za Ciebie, żebyś nie stoczyła się na dno jak przykładowo alice, i zachowała resztki obiektywizmu. Za stary jestem na zmiany, ale przyjaciołom to nie przeszkadza, a to się naprawdę liczy. W swoim życiu to co najważniejsze już dawno znalazłem a świat jest wspaniały i pełen podniet. Choćby rozmowa w języku mojego dziadka. A Tobie po raz ostatni radzę - obiektywizm. Do tego trzeba dorosnąć, a Ty już teraz jesteś na tyle inteligentna, że wcześniej czy później nauczysz się podchodzić do samej siebie z dystansem.

użytkownik usunięty
Puszek Fatalista

"Moja siostrzenica kupuje Seventeen"
Wiem, znowu ci odpisuję, ale uwielbiam te teksty xD Zawsze tak jest, że antyfan DC zna ich filmy i seriale tłumacząc że mu siostra kazała oglądać, a Zmierzch to widział bo ma młodsze rodzeństwo i oni kupują też różne głupie gazetki to przy okazji im też się w łapki jakimś cudem napatoczy... byli kuzyni, kuzynki, siostrzenice i inni z famili.. no cóż. Zawsze trzeba na kogoś zwalić.

Chciałam ci oznajmić, że teraz to ja zgłosiłam twojego posta do moderatora i możesz mnie nazywać głupią siksą skoro nie znasz bardziej kulturalnych słów, ale nikt drogi Puszku nie będzie tutaj nikogo nazywał żałosną prostaczką bo jak na razie niski poziom rezprezentujesz ty, nie my. Mów tak do swojej "kobiety" skoro ci na to pozwala. Tutaj licz sie ze słowami.