Macie może jakieś teorie co do córki Katherine??
Na razie wiemy tylko że jej ojciec zabrał ją Kat i tyle ją widziała :(
Skoro Kath też jest sobowtórem jakiejś Petrovy to ciekawi mnie wygląd jej córki i co się z nią stało ( odcinek Katerina 2x09)
;p
Napewno przeżyła, skoro Elena jest jej potomkinią, a Katherine nie miała innych dzieci. Może ktoś się nad noworodkiem zlitował i wychował jak własne? Ona raczej nie była jej sobowtórem, chyba, że Klaus o niej nic nie wiedział (co jest mało prawdopodobne).
Na pewno nie wyglądała jak Kat. Przecież Elena jest 2 sobowtórem Petrovy. Ojciec Katherine oddał jej córeczkę jakiejś rodzinie, która by ją wychowała, czy coś takiego. Bo mała przeżyła... więc innego wyjścia nie widzę.
No i zastanawia mnie jedna rzecz. Bo wiem na pewno, że Katherine kochała swoje dziecko. To widać po tym, że nie chciała jej oddać.
I zastanawiam się nad tym czy ona kiedykolwiek jej szukała. Ot tak, żeby zobaczyć jak wygląda, jak żyje... Co wy o tym myślicie?
Strasznie szkoda mi było Katherine, kiedy zabierali jej to dziecko. Albo kiedy zastała swoją rodzinę martwą.
Jak już ktoś gdzieś wspomniał... Katherine nie jest zła, jej po prostu nikt nie rozumie :)
Myśle, że nie szukała córki ponieważ bała się, że może ją spotkać taki sam los jak jej rodzinę.
A może szukała, ale nigdy nie powiedziała jej, że jest jej matką. Bądź w ogóle ze sobą nie rozmawiały. Jestem jednak pewna, że ona chciała ją zobaczyć...
Ja też jestem pewna, ponieważ ostatnio zobaczyliśmy sporo człowieczeństwa w Katherine.
Ale nie mogę również się doczekać kiedy wyjaśnią dlaczego Elena wygląda jak Kath.Ogólnie,sprawe wszystkich doppelgangerów Petrovy.
Mój "ciąg dalszy" dotyczący dziecka Kateriny wygląda tak: zostało gdzieś porzucone, bądź oddane, na bank, w końcu nie przebili go gwoździem i młotkiem; ktoś je odnalazł, (może Rose i Travor?); zaopiekowali się nim, aż urosło, aż w końcu zostawili samą/samego sobie (chyba nie było powiedziane konkretnie, że to córka, co?); on/ona oczywiście miał z czasem rodzinę, i te de, aż doszło do linii Isobel, która urodziła Elenę. Cóż, skoro Isobel została przemieniona przez Katherine, chyba, że znów coś źle pamiętam, musiała badać szukać kogoś konkretnego- może przeszukiwała drzewo genealogiczne rodziny?
No, i koniec. :D
No jak nie było powiedziane, że to córka?
Mama Kat: to DZIEWCZYNKA!
Kat: DZIEWCZYNKA? hehehhe.... xD
Cholera, mnie sie w tym serialu już wszystko cholernie miesza :O
Faktycznie, dlatego Alaric był wściekły. Okej, to może inne spekulacje:
została gdzieś porzucona, bądź oddana, na bank, w końcu nie przebili jej gwoździem i młotkiem; ktoś ją odnalazł, (może Rose i Travor?); zaopiekowali się nią, aż urosła, aż w końcu zostawili samą sobie; ona oczywiście miała z czasem rodzinę, i te de, aż doszło do linii Isobel, która urodziła Elenę. A teraz dalsze wyjaśnienie, haha :D
Może matka Isobel, zamieniła się w wampa, może dzięki kamieniu księżycowemu mogła zajść w ciąże (coś było o bogini płodności -.^ a kamień może mieć wiele właściwości), urodziła się człowiecza Isobel, a że nie wiedziała co się stało po jakimś czasie z jej matką, zaczęła szperać, i resztę juz znamy :P
EEEE.... Ale nie które teorie sa nadszarpnięte ;D. Wątpie żeby Rose i Trevor opiekowali sie mała a potem ja zostawili. Wystarcza że opiekowali sie Kat. Potem musieli uciekac, gdzie z małym dzieckiem w świat?? A skąd to założenie że matka Isobel była wampem? Mi sie zdaje że była "normalna" a miłoś Isobel do wampów bierze sie stąd że Kat kręciła sie cały czas przy swojej rodzinie i tyle. Zaczeła sie domyślacz czegoś, może coś widział i itp. Ale to tylko domysły moje ;p
Akurat tamte moje wspaniałe spekulacje były na domiar na wyrost, i wiem o tym :D Ale spójrzmy na to inaczej; nigdy nic nie wiadomo.
A weź mi nic o nim nie mów. Najlepiej jak by go nie było, no chyba że byłby mega ciachem. On tam nikogo nie tknie, za cienki w uszach jest. Nie moge sie Pierwotnych doczekac. Newet jak by uśmiercili wszystkich to w końcu Pierwotni nie? :D. A nie jakiś tam Elajdża ;p
Wiesz, w sumie nie wiadomo, czy On to nie Klaus. Nikt tak naprawdę Klausa nie widział, jak i Elijaha bodajże, więc nikt nie może stwierdzić czy to rzeczywiście on, czy pierwotny :P
Zresztą, przez jego zdolności nie wiadomo już nic ;d
Ah, racja, gdyby był ciachem... jest tak brzydki, że patrzeć nie mogę.
Czytałam gdzieś tu tam tu na forum. Gdzieś. Tak konkretnie chodzi mi o to że przeczytałam że ON pojawi sie w 16 odcinku. Przystojny, sexi i berdziej damonowaty od Damona. Już jest moim idolem mimo tego że chce zrobik krzywde eeeeeeeee. WSZYSTKIM ;]
A to nie Elijah pomógł Kat uciec w lesie?
Wątpię żeby szukała córki. Kiedy Jej Ją zabrano, była człowiekiem, w tamtych czasach kobieta była bez szans na samodzielne działanie (w dodatku zesłana do innego kraju i wyklęta przez rodzinę). Poza tem ojciec zabierał małą sugerując, że zostanie zabita (tak zresztą w tamtych czasach bywało z córkami z nieprawego łoża), a jeśli nawet Kat wiedziałaby wtedy, że dziecko przeżyło, to gdy po latach mogłaby jej szukać raczej zakładałaby, że dawno się zestarzała i zmarła.
No pewno trzymała sie w oddali ale "pilnowała" swojej "rodziny" inaczej napewno nie odnalazła by Isobeli i Eleny
Ciekawa jestem czy w ogóle wprowadzą do serialu córkę Katherine.Znaczy czy będzie ona w obsadzie.
Tsa, tylko jakim cudem, skoro to było szejset lat temu? W sensie... sześćset lat temu żyła ta jej córka, więc raczej nie ma szans... xd
w końcu troche taka moda w damskiej linii Petrovych, żeby urodzić a potem zostać wampem.
Myśle, że Elena na szybciora zrobi jakieś dziecko z Mattem i potem też sie zamieni w wampa :D
Więc w sumie byłaby taka opcja, żeby dziecko Kat pojawiło sie teraz jako wamp... choć myśle, że troche za duże zamieszanie/skomplikowanie by sie zrobiło w serialu ; p
Ja mam lepszą alternatywę, zrobi sobie dziecko z Taylorem i będą małe wilczki a potem sama stanie sie wampem. ;D To by było dopiero.
Ale nie mamy pewności że Kat widziała się ze swoja córką po porodzie,np.kilka lat później.
Właśnie tak mi sie wydaje, że na pewno ją "śledziła", tj. Elenę, Stefano, i te de. Mam nieodparte wrażenie, że jednak Katerina będzie miała w tym serialu jeszcze większy udział, niż do tej pory. BOŻE, jaka szkoda, że Elencia nie może przypadkiem umrzeć, a na jej miejsce wskoczy Katherine, i znów zacznie oplatać naszych chłopców wokół palca :P
Dorosła, wyszła za mąż, urodziła furę dzieciaków, zestarzała się, umarła. Co powiesz na taką teorię?