7 odcinek przyniósł wiele pytań. Według mnie przynajmniej :) Jedną z najlepszych akcji była ta w której Kat została zamknięta w grobowcu. Jednakże mam wrażenie, że ten serial nie pociągnie bez tego wątku. Ja wiem, że serial jest boski bez Kat też, no bo wreszcie spokój ma Elena itp. Ale tak sobie myślę, że producenci którzy są tak wspaniałomyślni i stworzyli tak genialny serial specjalnie wprawiają nas w przekonanie, że ona się nie pojawi. A jak wy myślicie. Kat wróci i zamiesza? A może wróci ale będzie bardziej skruszona i bardziej ludzka? A może znów omota Damona i Stefana i wpuści ich w maliny... Ukazano nam wampirzyce, która zawsze miała plan awaryjny i była do bólu zapobiegawcza więc trudno uwierzyć, że dała sie zamknąć na zawsze ^^
A jak wy uważacie :)
Nie no Kat na bank wroci... Nie wiem jak, ale wroci ;D
A tak w ogole, o zastanawia mnie kamien ksiezycowy, ktory Kat miala w rece w grobowcu. Wydaje mi sie ze zwiazek z ewentualnym jej uwolnieniem sie, bedzie mial owy kamien. Przciez nikt do konca nie wie jakie ma on wlasciwosci...
Poza tym, wnioskujac z tej sceny z odcinka osmego, moze nawet sami bracia Salvatore beda mieli zwiazek z uwolnieniem Kat:
http://www.youtube.com/watch?v=WOHDcN10L38&feature=player_embedded
ja też czuję, że ona jeszcze wróci...
a jako że ma kamień to może Tyler jej jakoś w tym pomoże ?
jeśli założymy, że ta osoba pzed którą Kat "uciekała" porwała Elenę to sprawa się wyjaśnia, pewnie Kat znowu chciała tego kogoś przekupić i innego wyjścia niż wrócić po kamień nie będzie. Ciekawe czy Stefek wie, że Damon ją zamknął. Ja w każdym razie mam nadzieję, że nigdy się Kat nie pozbedą ;p