Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Co sądzicie o niej odkąd została przemieniona?
Ja uważam,że stała się jedną z najciekawszych postaci seriali... Z niecierpliwością oczekuję na kolejne sceny z jej udziałem:) Jako wampirzycę ją uwielbiam, jest urocza, słoda i w mgnieniu oka stała się moją ulubioną bohaterką serialu

Sajmonnn

mnie też się podoba:) ostatnio widziałam inny film z tą aktorka i powiem wam, że ogólnie jet bardzo przyjemna i miło się ją ogląda:)

lilitiki

tez mi się lepiej podoba jako wampirzyca, bo jako zwykła dziewczyna była troszkę pustawa

użytkownik usunięty
Sajmonnn

Uwielbiam ją jako wampirzycę! I dla samej aktorki to chyba radość, że "awansowała" w serialu i może się wykazać;)

Dzięki przemianie nabrała charakteru i nie może już być marionetką Damona, biedaczek.

Madeleine_filmweb

też uważam że to troche unormalniło jej charakter, chociaż ja ją tam zawsze lubiłam ale teraz jest już całkiem super ;)
a tak a propos Caroline: w tym filmiku na początku to ona mówi nie? z którego to jest odcinka i co to za kwesta po polsku?
a to ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=rtzxjbdqUWQ&feature=BF&list=QL&index=26

użytkownik usunięty
Ananana

To z pierwszego sezonu, nie pamiętam dokładnie z którego odcinka
Mówi: What is this, a threesome now? You and the Salvatore brothers?
No to chyba nie trudne, pyta się o trójkącik między E&D&S xD

ocenił(a) serial na 10

Hehehe xD JA nic do niej nie mam, ale i tak D. rządzi :P

Caroline jako wampirzyca jest o wiele fajniejszą postacią, jak była człowiekiem nei przepadałam za nią zbytnio..

ocenił(a) serial na 10
annaameliaa

Dokładnie. A zauważyłam, z resztą ... nie tylko ja, że ona pasuje do Stefka :P albo do Tylera. Z tym Mattem miała tylko sam problemy -,-

megaami

Caroline mogłaby być ze Stefanem, a Elena z Damonem ;p Idealny układ ;p

ocenił(a) serial na 10
annaameliaa

Właśnie :D Chociaż Stefek mógłby być z Kat, a Car z Tay. xD hahahahha

megaami

też pasuje. jak dla mnie mogliby zabić Stefana w tym serialu. straciłabym oglądanie jego ograniczonej mimiki :)

ocenił(a) serial na 10
annaameliaa

Oj nie. Mimo, że Stefek beczy ciągle to fajny gość :) tylko nie dla Eleny... :P

megaami

mnie okropnie denerwuje. porównując stefka z damonem ten pierwszy ma tylko dwie miny. niestety. jak dla mnie on jest za dobry, ciekawiej go było oglądać jak miał rządzę ludzkiej krwi w sezonie :D

ale z drugiej strony to chciałabym zobaczyć jego minę jak już damon i elena będą razem :D

ocenił(a) serial na 10
annaameliaa

Bez kituuu :D

użytkownik usunięty
megaami

Ej dobra, fajnie tak pofantazjować (oczywiście przyznajmy się od razu że swatamy Stefka dla Deleny xD), ale nie róbmy z tego serialu mody na sukces :P
Choć odkąd Caroline stała się wampirem ciągle powtarzam, że Stefek i Caroline do siebie idealnie pasują.

ocenił(a) serial na 10

W modzie na sukces podobna każdy śpi z każdym. Nie porównuj tego proszę xD

A pasują :D Ofc.

użytkownik usunięty
megaami

No ale my niedługo doprowadzimy tymi fantazjami do tego samego :P (patrz:nasz scenariusz:D)

ocenił(a) serial na 10

Hahaha co by wtedy było... o.O XD
dobrze, że nie piszemy ich naprawdę... xD

ocenił(a) serial na 10
annaameliaa

Jest na pewno ciekawsza, niż kiedy była czlowiekiem. To było dobre posunięcie twórców TVD.
przeszła dużą zmianę. Jest dojrzalsza ale mimo wszystko dalej jest tą uroczą i śmieszną caroline jaką była w 1 sezonie.
wielki + dla twórców.

ocenił(a) serial na 10
fraantic

Mhm, w 1 sezonie była trochę pusta, ale śmieszna :D
Podobało mi się to, że nie uległa Stefkowi i nie powiedziała mu gdzie jest Elena :D

użytkownik usunięty
megaami

A mi się podobało jak oszukała Kat :P

A jej najlepsze teksty jak do tej pory?

"I told ya" do Masona i "Hi Mom" do Forbes xD Krótkie ale boskie xD

ocenił(a) serial na 10

To też było dobre :D i pomogła wyciągnąć Stefka ;D

Sajmonnn

ja uwielbiam Caroline ;D !! zauwazylam ze miedzy nia a Stefanem jest pewnego rodzaju chemia ale mam nadzieje, ze bedzie z Tylerem ;D
ja uwazam ze od poczatku byla swietna...ale wszystko sie kreci wokol Eleny wiec nie kazdy zauwazyl tego jaka jest świetna ;D