Co sądzicie o niej odkąd została przemieniona?
Ja uważam,że stała się jedną z najciekawszych postaci seriali... Z niecierpliwością oczekuję na kolejne sceny z jej udziałem:) Jako wampirzycę ją uwielbiam, jest urocza, słoda i w mgnieniu oka stała się moją ulubioną bohaterką serialu
mnie też się podoba:) ostatnio widziałam inny film z tą aktorka i powiem wam, że ogólnie jet bardzo przyjemna i miło się ją ogląda:)
Uwielbiam ją jako wampirzycę! I dla samej aktorki to chyba radość, że "awansowała" w serialu i może się wykazać;)
też uważam że to troche unormalniło jej charakter, chociaż ja ją tam zawsze lubiłam ale teraz jest już całkiem super ;)
a tak a propos Caroline: w tym filmiku na początku to ona mówi nie? z którego to jest odcinka i co to za kwesta po polsku?
a to ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=rtzxjbdqUWQ&feature=BF&list=QL&index=26
To z pierwszego sezonu, nie pamiętam dokładnie z którego odcinka
Mówi: What is this, a threesome now? You and the Salvatore brothers?
No to chyba nie trudne, pyta się o trójkącik między E&D&S xD
Caroline jako wampirzyca jest o wiele fajniejszą postacią, jak była człowiekiem nei przepadałam za nią zbytnio..
Dokładnie. A zauważyłam, z resztą ... nie tylko ja, że ona pasuje do Stefka :P albo do Tylera. Z tym Mattem miała tylko sam problemy -,-
też pasuje. jak dla mnie mogliby zabić Stefana w tym serialu. straciłabym oglądanie jego ograniczonej mimiki :)
Oj nie. Mimo, że Stefek beczy ciągle to fajny gość :) tylko nie dla Eleny... :P
mnie okropnie denerwuje. porównując stefka z damonem ten pierwszy ma tylko dwie miny. niestety. jak dla mnie on jest za dobry, ciekawiej go było oglądać jak miał rządzę ludzkiej krwi w sezonie :D
ale z drugiej strony to chciałabym zobaczyć jego minę jak już damon i elena będą razem :D
Ej dobra, fajnie tak pofantazjować (oczywiście przyznajmy się od razu że swatamy Stefka dla Deleny xD), ale nie róbmy z tego serialu mody na sukces :P
Choć odkąd Caroline stała się wampirem ciągle powtarzam, że Stefek i Caroline do siebie idealnie pasują.
W modzie na sukces podobna każdy śpi z każdym. Nie porównuj tego proszę xD
A pasują :D Ofc.
No ale my niedługo doprowadzimy tymi fantazjami do tego samego :P (patrz:nasz scenariusz:D)
Jest na pewno ciekawsza, niż kiedy była czlowiekiem. To było dobre posunięcie twórców TVD.
przeszła dużą zmianę. Jest dojrzalsza ale mimo wszystko dalej jest tą uroczą i śmieszną caroline jaką była w 1 sezonie.
wielki + dla twórców.
Mhm, w 1 sezonie była trochę pusta, ale śmieszna :D
Podobało mi się to, że nie uległa Stefkowi i nie powiedziała mu gdzie jest Elena :D
A mi się podobało jak oszukała Kat :P
A jej najlepsze teksty jak do tej pory?
"I told ya" do Masona i "Hi Mom" do Forbes xD Krótkie ale boskie xD