Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Co prawda obejrzałam dopiero 3 odcinki, ale ten wiecznie świętoszkowaty Stefan, który jest
wiecznie zakłopotany gdy tylko pojawi się jego brat, a pojawia się zawsze! i ZAWSZE ma
przewage nad biednym Stefankiem.... Trochę to wkurzające... i Naciągane. I to, że piszą te
pamiętniki....;/ Trochę to żałosne... Wampir piszący ,,drogi pamiętniczku...'' Ehhhh
zdecydowanie wolę True Blood. Można porównać wątek Erica i Billa. Ale Bill nie jest tak
żałośnie bezradny w stosunku do Erica. No nie wiem... Obejrzę sobie jeszcze kilka
odcinków ''Pamiętników...'' może się rozkręci. Aha i jeszcze tylko czekam na to kiedy wszyscy
będą myśleli, że to Stefan zabija.... ;/

Pam_1

Jeśli obejzrałaś tylko 3 odcinki to nie ma się co dziwić.
Uznałabym twoją wypowiedź za wartą uwagi, gdybyś obejrzała przynajmniej 10 odcinków.
POczytaj forum. Znajdziesz tu 90% pozytywnych komentarzy.
I taka rada na przyszłość: Nie oceniaj czegoś póki tego nie poznasz

_Hayley_Williams_

w pełni się zgadzam i podpisuje pod Twoją wypowiedzią _Hayley_Williams_ .
najczęściej tak jest że przez pierwsze parę odcinków mało się dzieje, ale najczęściej (tak jak w tym przypadku) serial się rozkręca.
a poza tym to żaden wampir w tym serialu nie piszę: "drogi pamiętniczku..". tak pisze Elena, a Stefan tylko opisuje zdarzenia.
i uwierz mi Pam_1 : to że Stefan jest ten "biedny" a Damon ten "zły" jeszcze się pozmienia jeśli się zaczeka do końca.
pozdrawiam ;)