Czy znalazł ktoś stronę w której są cytaty z pamiętnika Eleny i Stefana? Jak nie to może zaczniemy po każdym odcinku spisywać??????????
za krótki <br/> treść .Ja zacznę:
odcinek 1x01-Pilot
"Drogi pamiętniku, dzisiejszy dzień będzie inny .Musi .Uśmiechnę się i mój uśmiech będzie wiarygodny .Powie, "Wszystko gra, dziękuję" ."Tak, czuję się o wiele lepiej" .Nie będę już dłużej smutną córeczką,która straciła rodziców .Zacznę od nowa, będę kimś innym .Tylko w ten sposób mogę to przetrwać."
"Drogi pamiętniku ,jakoś przetrwałam ten dzień .Musiałam ."Wszystko gra, dziękuję"co najmniej 37 razy .I ani razu nie mówiłam szczerze .Ale nikt nie zauważył"
"Kiedy ktoś pyta ,"Jak się czujesz?" ,to tak naprawdę nie chce odpowiedzi."
"Straciłem dziś panowanie nad sobą .Wszystko co głęboko we mnie tkwiło wypłynęło na powierzchnię .Po prostu nie potrafię się jej oprzeć".
"Drogi pamiętniku,nie mogłam się bardziej mylić.Myślałam, że mogę się uśmiechać,przejść przez życie z podniesionym czołem.Udając, że wszystko będzie dobrze.Miałem plan.Chciałem zmienić to, kim byłem,rozpocząć życie jako ktoś inny.Ktoś bez przeszłości.Bez bólu.Jako ktoś pełen życia.Ale nie jest to takie proste.Złe rzeczy cię nie opuszczają.Podążają za tobą krok w krok.Nie możesz przed nimi uciec,chociaż bardzo byś chciał.Wszystko, co możesz zrobić,to przygotować się na dobro.Kiedy nadejdzie,zaprosisz je do środka,gdyż go potrzebujesz.Ja go potrzebuję."