Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122883
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Witam, niektórzy już mnie tu znają, pozostałych informuję, że jestem nowicjuszką w sprawach serialu, obejrzałam na razie kilka odcinków pierwszego sezonu i mimo wszystko mam jakieś dziwne przeczucie, że jest w Damonie coś dobrego, ludzkiego, mam rację? nie zdradajcie mi sekretów pozostałych sezonów, tylko tak ogólnie napiszcie czy mam dobre przeczucia?

ocenił(a) serial na 9
Seraphine_filmaniak

Ojjj... Ale po co nowy temat...? Są dyskusje adekwatne do odpowiednich sezonów, pytania itp. :]
Hmm... Damon to Damon... Ja chyba jestem średnią osobą do wypowiadania się w tym temacie :D Jego poczynania różne, dobre, złe, przemyślane bardziej lub mniej ;p Niby działa w dobrej intencji, ale wychodzi jak wychodzi ;p Jego postać zmienia się - fakt. Sama ocenisz w trakcie dalszego oglądania :)

anulka88

Tak, wiem, przepraszam, ale cięzko mi było znaleźć coś odpowiedniego na ponad 90 stronach tematów.

ocenił(a) serial na 6
Seraphine_filmaniak

Masz dobre przeczucie;)

WhiteDemon

Może też mam jakieś czarodziejskie zdolności i zacznę stanowić konkurencję dla Bonnie:) Tak na marginesie to mi się średnio podoba jej wątek z tym czarodziejstwem jakoś mnie nie wkręcił, ale skoro Damon się ustatkuje to muszę oglądać dalej, mimo, że go nie lubię za bardzo to chciałam mieć rację co do niego.

Seraphine_filmaniak

Serio jesteś dopiero na początku? Ale Ci zazdroszczę:D Chciałabym miec to wszystko jeszcze przed sobą:D Powiem tak- im bardziej poznasz Damona tym większą fanką zostaniesz:D Podpowiem, że pokochasz 11 odcinek pierwszej serii, potem 19, 22 a druga seria to już w ogóle:D Tak więc oglądaj i daj znac jak się podoba:D
I tutaj uważam, że nowy temat był uzasadniony. Gdyby weszła w każdy inny dowiedziałaby się co jest dalej, a wtedy co to za przyjemnośc oglądania:D Dawno nie było nikogo, kto nie widziałby całego serialu więc już dawno nie ostrzegamy o spoilerach;D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Ja taz na poczatku nie znosilam Damona przez niego przestalam ogladac ale z czasem zaczelam od nowa i buch zakochalam sie..... heh
pozdrawiam wszystkie Ian'o maniaczki :)

nessie8702

Chyba każdy tak miał:D On mnie bardzo zniechęcał ale jak bardzo się myliłam:D Teraz drugi raz (i nawet dziesiąty) pierwszą serię widzę sceny na które nie zwracałam uwagi, Damona już prędzej przedstawiali w ludzki sposób:D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

dokladnie tak samo wsponinam to czego w Damonie nie widzialam
ślepa chyba bylam
heh :D

alien_2

Jak na razie obejrzałam tylko 19, z tych trzech wymienionych przez ciebie, a ostatni jaki oglądałam to "Pozwól mi wejść", mam nadzieję ,zę polubię Damona, bo na razie nie lubię nikogo z trójki głównych bohaterów, gra aktorska trochę drętwa, ale mam zamiar oglądać dalej bo po pierwsze reszta wątków mi się podoba( poza Bonnie), po drugie, obiecałam WhiteDemon:)

ocenił(a) serial na 9
Seraphine_filmaniak

Damon to czort i arogant. Nie daj się zbajerować, bo przebłyski dobroci jego serca, to jedna wielka ściema:P Stefek ma przynajmniej jakieś zasady, tyle że wygląda jak Steven z Dynastii:P

jerry0

Pewnie, że Stefek ma zasady, do momentu aż przypadkiem nie uzależni się od krwi:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Wielkie mi halo. Każdy ma problemy i miewa chwile załamania. Stefek jak pójdzie na odwyk, to jeszcze będą z niego ludzie:P

ocenił(a) serial na 9
jerry0

:D

ocenił(a) serial na 4
jerry0

Tak, pod warunkiem, ze Klaus mu na to pozwoli ;)

ocenił(a) serial na 3
Seraphine_filmaniak

Niestety masz dobre przeczucie. Idzie się porzygać.