nie skakują tego serialu prędko . on ma bardzo dobrą oglądalnosc. Prędzej skasują inne cw niz to < ;)
nie wydaje mi się, żeby szybko skończyli, więc wydaje mi się, że 3 sezon będzie.(;
Czytając różne wywiady z Kevinem i Julie można wywnioskować, że sezon 3 będzie + tak na zdrowy rozum to nie zrezygnują z serialu który ma jedną z najlepszych oglądalności na stacji.
Cóż się stało z twoim tematem o odcinku 12 ? xD
Na pewno bedzie bo to serial na podstawie serii ksiązek a troche tych czesci ksiązek jest
Nic nie jest pewne. Według niektórych źródeł, Paul rozważa odejście z esrialu. Nie jest to oficjalnie potwierdzone, ale od dłuższego czasu obija mi się o uszy ta plotka. A wątpię żeby kręcili bez Wesleya. Przecież to główny bohater. Miejmy nadzieję ze niedługo nasze wątpliwości zostaną rozwiane i dowiemy się że zostaje.
Plotka. Niektórzy mówili też, że połowa głównych bohaterów z Plotkary odchodzi... I co? Wszyscy są xD
no jak on odejdzie to przestane to ogladac... bo to nie bedzie to samo ..
wiec mam nadzieje ze to plota xd
Błagam, nie wierzcie plotkom... ile to ja już się naczytałam takich bzdur o różnych rzeczach, nie tylko VD i co..
pewnie że będzie.
W książce to nowa sytuacja, chodz reżyserowie to napewno będą jakoś spajać
Mam nadzieję, że będzie, sama bardzo chętnie śledzę rozwój wydarzeń zarówno on line jak i na TVNie :). btw, jednak lepiej oglada się w TV niż w kompie;)