Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Orientuje sie ktoś ?

olka19_19

Tak na 100%:)

ocenił(a) serial na 10
olka19_19

Nie zostało to oficjalnie ogłoszone.

ocenił(a) serial na 10
katherine17

nie skakują tego serialu prędko . on ma bardzo dobrą oglądalnosc. Prędzej skasują inne cw niz to < ;)

ocenił(a) serial na 8
olka19_19

nie wydaje mi się, żeby szybko skończyli, więc wydaje mi się, że 3 sezon będzie.(;

użytkownik usunięty
NaomiClark_

Czytając różne wywiady z Kevinem i Julie można wywnioskować, że sezon 3 będzie + tak na zdrowy rozum to nie zrezygnują z serialu który ma jedną z najlepszych oglądalności na stacji.

Cóż się stało z twoim tematem o odcinku 12 ? xD

użytkownik usunięty

Na pewno bedzie bo to serial na podstawie serii ksiązek a troche tych czesci ksiązek jest

olka19_19

Nic nie jest pewne. Według niektórych źródeł, Paul rozważa odejście z esrialu. Nie jest to oficjalnie potwierdzone, ale od dłuższego czasu obija mi się o uszy ta plotka. A wątpię żeby kręcili bez Wesleya. Przecież to główny bohater. Miejmy nadzieję ze niedługo nasze wątpliwości zostaną rozwiane i dowiemy się że zostaje.

ocenił(a) serial na 10
pikulz

Plotka. Niektórzy mówili też, że połowa głównych bohaterów z Plotkary odchodzi... I co? Wszyscy są xD

ocenił(a) serial na 9
pikulz

no jak on odejdzie to przestane to ogladac... bo to nie bedzie to samo ..
wiec mam nadzieje ze to plota xd

użytkownik usunięty
pikulz

Błagam, nie wierzcie plotkom... ile to ja już się naczytałam takich bzdur o różnych rzeczach, nie tylko VD i co..

ocenił(a) serial na 10
olka19_19

pewnie że będzie.
W książce to nowa sytuacja, chodz reżyserowie to napewno będą jakoś spajać

ocenił(a) serial na 6
seph

będzie na 100%

ocenił(a) serial na 10
Kelia

Niech będzie i 4 i 5... :D

olka19_19

Mam nadzieję, że będzie, sama bardzo chętnie śledzę rozwój wydarzeń zarówno on line jak i na TVNie :). btw, jednak lepiej oglada się w TV niż w kompie;)

użytkownik usunięty
Eryniae

jak oglądasz online i na TV to nie widzę różnicy, reklamy są niczym limity;p