Ja jestem na 100% przekonana że na pewno TAK.! Jak uważacie ile jeszcze sezonów bd bo mi się wydaje że z 4 albo 5
Ja jestem na 100 % przekonana, że takich tematów było co najmniej z 10. Jak uważacie, czy wyszukiwarka je odnajdzie ?
nie nie będzie, wszyscy umierają na końcu 2 sezonu zostaje tylko Damon ale po tym jak gina wszyscy ludzie nie ma się czym żywic a nie chce sie poniżyc i zjeśc wiewiórki
W jakim filmie ja widziałam wampira wiewiórkę/?:P to na pewno jakaś parodia była ale nie pamiętam co
Oczywiście, że można.
Można znienawidzić film po obejrzeniu go. Jest mnóstwo filmów, które potrafiły mnie zgorszyć niewykorzystanym potencjałem scenariusza, kiepskim scenariuszem, nawet pracą kamery lub aktorami nie posiadającymi za grosz talentu.
W przyszłości sam zamierzam robić coś związanego z filmami (i to bardzo niedalekiej przyszłości) i zwracam uwagę na naprawdę szczegółowe detale (a przynajmniej staram się) xD
Ale off-topuję teraz i jest mi z tym źle ;( xD
Zauważ że wszędzie offtopujemy;)
No nie wiem, ja niezbyt ogarniam tej "nienawiści" do filmów czy muzyki. Nie podoba mi się, powiem co mi nie pasi i kuniec, po co mam się męczyć dalej? A niektórzy to kipią aż ze złości na jakąś produkcję zamiast się zająć czymś co lubi;)
Nienawidzić to ja nienawidzę np. homofobów albo rasistów. Ale że film ;)
Więc prawdopodobnie poniosło mnie przy użyciu tego słowa xD
I'll try to explain myself xD
To nie jest tak, że ja nie cierpię czegoś tak bardzo, że pluję jadem gdzie tylko mogę. Nie atakuję fanów, nie wypisuję o tym bzdur na forach. Z reguły krótko streszczam swoje odczucia i stąd słowo "nienawidzę" padło. Dwa razy xD W gruncie rzeczy to drugi raz już tego nie oglądam, a co do muzyki.. ciężko jej nienawidzic, bo nie trawiąc gatunku nie słucham go. A film obejrzę choćby po to, by wiedzieć, czy naprawdę jest tak zły, jak mówią/piszą o nim. :D