Naprawdę uważam, że jest na co popatrzeć. Ma styl i w każdym odcinku można przyuważyć nowy i oryginalny strój. Bardzo podobała mi się jej sukienka z odc. bodajże 17 (drugiego sezonu), ładnie jej w fiolecie :D
Jak dla mnie, zupełnie zwyczajnie, a już na pewno nie oryginalnie. Po porostu normalnie i schludnie. Chyba za bardzo kocham modę, żeby dżinsy i zwykłą koszulkę czy sweterek (które najczęściej nosi) nazwać oryginalnym strojem. Ale to ładna i zgrabna dziewczyna, więc we wszystkim wygląda dobrze.
Bo Elena nie jest modnisią, przynajmniej w serialu.
Jak ktoś lubi wyszukane stroje to prędzej znajdzie je u Katherine.
Ja tam preferuję taki styl jak Elena, ważne żeby było wygodnie a nie w zgodzie z najnowszymi trendami ;p
Blush ;) Wiem, że Elena nie jest modnisią i zupełnie mi to nie przeszkadza. Jedynie stwierdziłam, że w jej stylu nie ma nic oryginalnego. Każdy ubiera się tak, jak lubi i to, że interesuję się modą (i po części chciałabym się tym zajmować również zawodowo), nie znaczy, że uważam zwykłe trampki i dżinsy za coś złego, przeciwnie, uwielbiam jedne i drugie :)
Niektóre stroje ma fajne. Szczególnie z imprez ;)) Ale tak w ogóle to ubiera się zupełnie przeciętnie. Popieram Brawur ;P
Fajnie się ubiera, tez lubię trampki, jeansy i koszulki, ale zdecydowanie bardziej podobają mi się stroje Katherine:D Nina Dobrev ma długie nogi i super wygląda w obcasach. Prywatnie tez się ładnie ubiera, nie jakoś przekombinowanie. Bardzo odpowiada mi jej styl. A co do Eleny to podoba mi się jej makijaż, nie maluje się jak clown, przeważnie ma jakos delikatnie pomalowane oczy, sztuczne rzęsy i usta ewentualnie jakąs pomadką ochronną bo żadnych błyszczyków tam nie widac. Caroline też zaczęła sie lepiej ubierac od kiedy jest wampirem, już nie wygląda jak cheerleaderka.
Ma ładne ubrania, ale wkurza mnie to że cały czas nosi ciemne ubranie, ciekawe czy ma coś w swojej garderobie co jest jaśniejsze niż pozostałość.. co do sukienki to też uważam że ładnie jej w niej było :)
Mi bardzo się podobała jej niebieska kiecka, w którą była ubrana, gdy tańczyła z Damonem bodajże w 18 odcinku, gdy Stefcia dopadł kryzys i nie mógł jej na balu towarzyszyć ;)
To był 19 odcinek. A mnie się podobała jej kiecka z 18 odcinka jak było przyjęcie u burmistrza. Na tych wszystkich przyjęciach miała super stroje, ale tak na co dzień to nie za bardzo. Zdarzyło się coś fajnego, ale nie zawsze. Natomiast prywatnie Nina ubiera się świetnie.
A ja nie widzę w tym nic wkurzającego, ja również większość ubrań mam ciemnych bo nie przepadam za jasnymi kolorami ;]
Ja kiedyś ciągle wybierałam ciemne ciuchy, teraz trochę mi przeszło i mam bardziej zróżnicowaną garderobę :) Ale wciąż połowa z tych ubrań to ubrania czarne.
Osobiście, jakoś nie zwracam na to większej uwagi. Ubiera się zwyczajnie, jak normalna nastolatka, a jej stroje z reguły nie zapadają specjalnie w pamięć.
To nie ważne jak się ubiera byleby tylko była z Damonem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie.Może ubierać się w worki od śmieci.Najważniejsze żeby była z Damonem.! :D