Witam
czy ten serial jest podobny do seriali typu Lost, Prison czy Heroes? Czy będzie premiera w polsce? Czy ma szanse zostac hitem?
No więc:
Ma wielkie szanse zostać hitem ;) 1 odcinek oglądały ponad 4 miliony ludzi :)
Tak premiera w Polsce będzie na nFilmHD niedługo :) Zobacz w necie kiedy ;)
PS. Serial jest zajebisty ;D
Serial jest średni , bywały lepsze , da się oglądać .
Z odcinka na odcinek akcja po trochu rusza . Jest to typowy serialik dla młodzieży .
Oczywiście że ja. Nie jestem fanem ani Zmierzchu ani też Vampire Diaries. I nie czekam na Księżyc w Nowiu z pełnymi portkami.
Dla mnie to jeden z wielu filmów a Pamiętniki jeden z wielu seriali.
Jestem zwykłym kinomaniakiem już od 17 lat.
A jeśli chodzi o serial to miałem wielkie oczekiwania co do Flash Fowards, po zakończeniu Prison Break ( no i dobrze ) i Terminator KSC
( serial zgroza ) czekałem na coś nowego i tak Flash miał byc największym hitem na miarę Lost ale jak na razie zawodzi oczywiscie jest niezły ale do Lost, Prison czy Heroes a także Housa dużo brakuje.
Inny serial na który czekałem Staregate U. okazał się totalną porażką.
No i Herosi 4 jak na 4 sezon jest dobrze ( a T - Bag rządzi ) ale nie oglada się już tego serialu z taka pasją jak kiedyś. Teraz czekam na V.
A co do Vampire Diaries to byłem mile zaskoczony bo wcześniej myślałem że daruję sobie serial po 2 góra 5 odcinkach a tu miłe zaskoczenie.Może jest to serial bez rewelacji a Stefan mnie wkurza i piierwszego bym go wyrzucił ( koleś ma kompleks Edwarda ) ale za to Damon jest śwetny.
A jak będzie dalej zobaczymy.
dla mnie jest za dużo nielogiczności, czy głupoty w działaniu głównych bohaterów (np. Stefan zostawia w pokoju człowieka z młodym, niestabilnym wampirem, żeby przynieść dla niego krew, nie zastanawiając się, czy coś może złego stać się pod jego nieobecność; Damon morduje wszystkich na około, ale Stefan nie czuje żadnej odpowiedzialności, a wystarczyłoby, żeby wyjechał, a Damon ruszy za nim, etc.). poza tym wszystko wlecze się niemiłosiernie, jest plastikowe i miałkie. kolejny wykwit kultury emo.