Witam. Chcialbym obejrzec ten serial, tylko mam maly dylemat. Czy nie jest to aby typowy serial dla dziewczyn w stylu zmierzch i tych glupich edwardow swiecacych sie?
Zdecydowanie nie. Serial przede wszystkim nie jest skupiony tylko na wątku miłosnym, ale na kilku, akcja niby się kręci wokół Eleny i Stefcia, jednak osobiście nie odczuwam tego aż tak mocno, jak w przypadku Edzia i Belusi.
Mogę Ci powiedzieć, że początek jest dość nudny i irytujący, jednak wraz z kolejnymi odcinkami, serial rozkręca się i w chwili obecnej wiele osób umiera w oczekiwaniu na następny odcinek, gdzie w tym obecnym... właściwie prawie nie było scen "Elencia i Stefcio loffciają się".
Nie. Z czystym sumieniem mówię, że to nie jest serial tylko dla dziewczyn.
Chociażby z faktu, że mój chłopak bardzo chwiali sobie serial ; )
dokladnie. sporo sie tam dzieje i nie tylko sa watki milosne.
wiec jak najbardziej oblukaj ;] trzyma w napieciu ;d
Nie to nie jest serial tylko dla dziewczyn, uwazam ze jest on dla kazdego i najprawde nalezy on do swietnych seriali. Goraco polecam ! ;)
dzieki Wam bardzo ;) na taką odpowiedz czekałem! ;) Szczesliwego nowego roku i 3majcie sie Wampirzyce ;-)
Moja mama także wciągnęła się w serial, więc jak widzisz - serial nie jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla nastolatek :D
Moja tak samo - niby taka "banalna" fabuła, a wciąga większość oglądających...
Gdyby nie pierwszy odcinek, który wyemitował TVN to prawdopodobnie nigdy bym nie obejrzał TVD. Wczoraj obejrzałem 11 odc drugiego sezonu i muszę przyznać, że produkcja ta bardzo mnie wciągnęła. Przedewszystkim dużo się dzieje i serial nie jest jednowątkowy (np. wątek miłości Eleny i Stefana). Scenarzyści skupiają się mocno na innych postaciach. Bardzo ciekawa jest postać Damona, scenarzyści świetnie go ukształtowali. Śmiało mogę Ci polecić ten serial.