Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Vampire_1328

nie wiem, napisz do nich

ocenił(a) serial na 5
Vampire_1328

Nawet jeśli tak to za 20 tygodni, a do tego czasu może się wszystko zmienić. Choć nie liczyłabym na to bo w polskiej telewizji, raczej niemożliwy jest taki krótki okres pomiędzy premierą w Stanach a Polsce.

filmomanka91

A ja pamiętam, że było tak z jednym serialem - Przygody Merlina - między odcinkami na Polsacie i tymi na bieżąco wychodzącymi były chyba tylko dwa odcinki różnicy, ale teraz już skończyli emitowanie.

ocenił(a) serial na 10
filmomanka91

20 tygodni? Wątpię.
Zanim wykupią prawa to trochę zajmie, jeśli w ogóle je wykupią.

ocenił(a) serial na 8
katherine17

nie wydaje mi się. myślę, że w najbliższym czasie będzie tylko 1 sezon.;d

ocenił(a) serial na 9
NaomiClark_

lepsze to niz nic ;d

ocenił(a) serial na 7
olka19_19

przesadzacie
przecież oni może już starają się wykupić prawa autorskie
pierwsza seria skończy się chyba w maju
mogą od razu pościć albo zaczekać do końca wakacji
druga wersja bardziej prawdopodobna

ocenił(a) serial na 10
aleksandral23

Ale super! Ten serial strasznie wciąga i dlatego już jestem trochę naprzód. Oglądnęłam właśnie 11 odcinek z sezonu 2 i jest coraz lepiej. A premiera w USA odcinku 12 dopiero 27 stycznia, ja nie wiem jak wytrzymam bo teraz jest coraz ciekawiej, intryga goni intrygę!

użytkownik usunięty
aleksandral23

Nie widzę w tym żadnej przesady. Na razie zostały wyemitowane dwa odcinki, skąd wiesz czy oglądalność będzie na tyle wysoka do samego końca że warto będzie wykupywać drugi sezon? Są tacy ludzie, którzy czekają pewnie cały tydzień na nowy odcinek, ale są też pewnie tacy, którzy już dawno obejrzeli następne odcinki w internecie. Przynajmniej ja w takiej sytuacji darowałabym sobie lektora, reklamy i tydzień czekania skoro miałabym dostęp do wszystkich odcinków...

Vampire_1328

Osobiście wolę ściągnąć i obejrzeć sobie kiedykolwiek bez narzucania mi konkretnego dnia i godziny... Zresztą nie jestem przekonana do lektorów, jak mam szansę obejrzeć z napisami, to wybieram je ; )
Poza tym... nie miałabym cierpliwości czekać tyle na drugi sezon :P

użytkownik usunięty
Agathumm

Ona się nie pyta co wolimy tylko czy będzie drugi sezon.

A jedna osoba na sto odpowiada konkretnie na zadane pytanie, więc wyluzuj ; ) A w tym temacie wszyscy piszą na temat ; ) Zwłaszcza o przypadku emitowania serialu "przygody Merlina" ; )
Zresztą przepraszam Ciebie bardzo, ale skoro zaczęli emitować pierwszy sezon, to będą emitować i drugi, to jest oczywiste. Ten serial już ma dużo fanek bez żadnego nagłośnienia, a jak już zaczęli o nim piać, to dopiero będzie się działo..

Poza tym, jeśli mnie opieprzasz, to i opieprz osobę zakładającą ten temat, bo za przeproszeniem g. możemy jej powiedzieć, czy będzie w TVN drugi sezon, czy nie. Takie pytania są zupełnie bezsensowne, zważając na fakt, że dopiero pierwszy czy drugi odcinek poleciał VD.
A to, że będzie, to są jedynie domysły.

Osoba w pierwszym poście ma rację - niech napisze do nich, to się dowie. Bo my nie z TVN.

użytkownik usunięty
Agathumm

Chyba ty powinnaś wyluzować, nie sądzisz?;)
Najpierw piszesz, że drugi sezon na TVN jest oczywisty (a niby dlaczego, jak za przeproszeniem oglądalność będzie gówniana to dla kogo wykupią ten sezon?) a potem, że możemy się tylko domyślać czy będzie emitowany.

A tą osobą w pierwszym poście byłam ja, więc zanim mnie będziesz pouczać następnym razem, sprawdź co wcześniej pisałam;)

Bo oglądalność nie powinna być gówniana chociażby ze względu na fakt, ile osób już ogląda Pamiętniki ; ) Serial jest serialem i raczej nie przerywa się ich w połowie, więc ; ) Jednak pytanie nie jest skierowane do odpowiedniej grupy osób, więc raczej nie powinno się tu pojawić, nie uważasz? ; )
Hm. Powinnam, jednakże jak dostaję opieprz mimo, że osoby wcześniej nie piszą na temat, to przepraszam, bić się nie dam ; )
I nie. Nie uważam, że to, co napisałam, było pouczenie ; ) Raczej stwierdzenie faktu, które nie było trafne.
I tyle.

O. A pani na dole dasz opieprz, że również z innej beczki pisze? ; ) (pytanie lekko zirytowanej dziewczyny)

PeeS: Zresztą nie ukrywajmy, fanki Edzia już szykują się na kolejny kąsek :P

użytkownik usunięty
Agathumm

Pewnie, że nie powinna, ile to dziewczyn odmówi sobie ślinienia do Damona przed telewizorem ? ;)
Trochę jesteś przewrażliwiona bo żadnego opieprzu nie dostałaś. A osoby wcześniej pisały na temat, bo myślały nad pytaniem Vampire_1328. Niektórzy mają cierpliwość do takich durnych tematów jak widać.

Podejrzewam, że pani na dole poznała serial dzięki TVN i musi się podzielić swoją nowo odkrytą pasją... nawet dobrze, że tutaj a nie zakłada następny nic nie wnoszący temat. Z dwoja złego wolę to ;)

Nooo ;D Uwielbiam jego mimikę, gdyby nie ona, to nie wiem, czy bym zwróciła na niego uwagę ;d
No i pokój między nami ;d
Co do panny na dole... to samo na myśl przyszło, jak zobaczyłam to, co pisze. Nie wiem, czy przeżyjemy atak fanek Stefcia i Damona, ale... damy radę ;d Era przenosin ze Edzia na Stefia została oficjalnie rozpoczęta ;d

Jestem, jestem, ale też mam naturę typowego lubiącego się kłócić człowieka ;d nad którą ubolewam ; <

Hm. Ja tam bardziej jestem ciekawa, co wymyślą na trzeci sezon, o ile tego w idiotyczny sposób nie skończą ;d
Ale, ale, gdzieś ten temat chyba był...? ;d
Przenosiny ;d

użytkownik usunięty
Agathumm

Ja też lubię się kłócić, a do tego jak widzę dwudziesty raz ten sam temat czy to samo pytanie to nie mam cierpliwości ;] Oczywiście nie mówię teraz tego o twoim poście ale ogólnie. Na forum vampirediaries.pl nie da się na dłuższą metę pogadać na luzie bo od razu ci posty kasują, dlatego fajnie tutaj pisać, ale niestety nie jest przejrzyście bo niektórzy z wyszukiwarki nie umieją korzystać;]

Też mam wrażenie, że teraz z Edzia wszyscy przeniosą się na Stefcia albo Damona...

A poza kłóceniem uwielbiam tworzyć offtopy w każdym miejscu, gdzie się tylko da xD
Nie no, ja wolę nie patrzeć na tematy, które się powtarzają, a takie... o, "ach, och!" tematy mnie irytują, nie lubię, jak ktoś jest lakoniczny ;d
Nie no, spoko, właściwie nie napisałam na temat, więc opieprz się należał i słusznie ;d
No na pilnowanych forach to rzeczywiście, albo kasują, albo banują albo muta dają na uspokojenie ;d A tutaj samowolka totalna ;d Wieem, uwielbiam fora ^^

Szykujmy kołki ^^ Ani tego pacana, ani Damona bez walki nie oddamy ^^

użytkownik usunięty
Agathumm

teraz pokażę jaką jestem hipokrytką i będę sama offtopować:P
bardzo chętnie zostałabym filmwebową moderatorką na tym forum, poleciałyby bany muhaha ;d

Tak, szykujcie się hot 13, this is war ^^

ocenił(a) serial na 10

hm panny w swoim żywiole? nie ma to jak odzobina ostrej konwersacji i wymiany zdań przed snem.
Niczym Damon kąśliwe i ironiczne uwagi tez czasem lubie a wracając do ogólnego tematu od stycznia tvn czy jakaś tam stacja ma puszczać pamiętniki Vampirów i 2 sezon true blood ciekawe jak to wyjdzie z tłumaczeniem ...ja oczywiście czekam na nastepne odcinki 2 sezonu na necie

by the way główny temat zapychacz ale od takich sie tu rozmowa zaczyna =D

użytkownik usunięty
ula666devil

Damon by ci powiedział że jest lepszy w ciętej ripoście :P

ocenił(a) serial na 7
Agathumm

Moja cierpliwosc juz sie konczy... Nie wiem jak wytrzymam do konca stycznia... Przez ostatnie dwa dni ogladnelam 2 sezony i teraz musze czekac na 12 odc... Chyba zwiariuje... Tez serial tak mnie działa... Jest boski! A zwlaszcza Stefan... Nie moge sie juz doczekac nast odcinka...