Moi drodzy, mam nadzieję, że pomożecie.
Swego czasu wręcz nałogowo oglądałam TVD. Z czasem wszystko minęło i skończyłam serial oglądać na 4 sezonie. Z uwagi na sentyment chciałam wkręcić się w to wszystko jeszcze raz tylko, że nie wiem czy warto...
Zważywszy na komentarze na forum, bardzo przekombinowaną fabuły i spore zmiany nie wiem czy ten serial jest nadal TYM serialem sprzed 3/4 lat
Co o tym sądzicie?
Wiadomo,serial się zmienił to na pewno, ale moim zdaniem i tak warto go obejrzeć w całości. Szczerze, nie rozumiem ludzi, którzy go nadal oglądają i nic innego nie robią tylko zawodzą: a bo to im się nie podoba, a to tamto jest do kitu, a to tego bohatera nie lubią, albo tamtego. I tak od trzech sezonów. Współczuję im, że są takimi masochistami i tak się męczą, serio. Gdyby mnie tak drażnił jakiś serial to bym sobie odpuściła i przy okazji nie wylewała swoich żali gdzie popadnie.
Ja polecam, mi się podobał każdy sezon i moim zdaniem nie powinnaś się sugerować opinią ludzi, którzy tylko potrafią narzekać. Obejrzyj i sama ocenisz.
Pozdrawiam.
Ja też po 4 sezonie miałam mieszane uczucia, niby chciało się oglądać a jednak odczucia nie były już takie same. Pamiętam, że 5 sezon oglądałam już z dużo mniejszym zaangażowaniem, potem miałam dłuugą przerwę, 6 sezon nadrabiałam jak kończył się 7 ;) Chyba dobrze mi zrobiła ta przerwa od tego serialu, bo jakoś taka świeża podeszlam do dalszego oglądania. Nie jest to już jednak to samo co było kiedy oglądałam pierwsze 3 sezony i niestety nigdy już nie będzie. Serial się zmienił, stał się... Sama nie wiem jak to ująć...Przekombinowany, wycudowany, dziwny? Na plus dałabym to, że w końcu zaprzestali tego ciągłego przywracania bohaterów do życia :P ale z drugiej strony zaczęło się wymyslanie coraz to dziwniejszych kreatur i wątków, że ja oglądając co czasami zastanawiam się o czym oni do jasnej ciasnej gadają?! :P ale kontynuuje serial z sentymentu oraz po to, żeby zobaczyć jaki będzie wielki finał :)