Ten Deamon to chodzący SEKS !!! Rany jaki on jest powalający... :D
Na początku serial zapowiadał mi się dosyć nudnie ale potem mnie załatwił.
Stefan jest okropny nienawidzę takich wielce kochających ludzi wiecznych męczenników... O Boże jakie to zwyczajne i przesłodzone a ta krowa Elena to już w ogóle... ale ogólnie serial jest fajnie zrealizowany i potrafi mnie zaskoczyć:D
Oj matko matko... :D widocznie dziewczynę tak zamroczył ten sex Damona że zapomniała o ortografii;) bez urazy... ja patrząc w te jego oczka zapominam jak się nazywam :))
Już miałam napisać coś więcej, ale stwierdziłam, że zakochanej fance do rozsądku nie przemówisz;p
Wiem i nie ogarniam jak można tak proste imię przekręcać:/ DAMON ludzie. D-A-M-O-N xD
Padłam xD
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Elena+i+Damien,1373884
No wiesz... Jak się wypowie słowo Damon, to od razu kojarzy się ze złym do szpiku kości demonem. A przecież taki na początku był nasz bohater, prawda?
To że mam błąd widzę wszystkich doprowadza do szału :D Ale działam na ludzi:D Zakochana fanka ha ha ha ha zlitujcie się nie kocham się w ekranie a to, że facet jest dla mnie przystojny to chyba nic złego ? No chyba że jednak! Hah DEAMON DAMON czy może DANON wszyscy wiemy o co chodzi. Gryź kapcia dziadu !
Pozdrawiam zapalonych krytyków:D
hmmm krytyka?No tak się składa, że mnie nie stać zbyt biedna na to jestem, ale jak masz lepszą to może tanio sprzedaż hym? Mnie krytyka dopinguje nie wiem jak Ciebie:P Więc dawaj kapciu :P Z tym, że może przydało by Ci się troszeczkę wyluzować - wiesz dwójeczka i na spokojnego.