Hej, był tu kiedyś temat który każdy z was na pewno pamięta ;)
Chodziło mniej więcej o to że każdy oddawał swój głos albo na Damona albo na Stefana. Mógł byc to jeden głos dziennie. Niewiadomo z jakich przyczyn i dlaczego ktoś usunął ten temat więc kontynuujmy te gre ;p
ostatni głos był oddany na Stefana więc jest :
Damon 387
Stefan 343
ja oddaje swój głos oczywiście na Damona ;)
Damon 388
Stefan 343
Więc zaczynamy !
Damon 758 (nawet w książce jest lepszy choć wolę serial od tych 200-stronnicowych książeczek ;) )
Stefan 418
Oczywiście : Damon ! - cudowny , i nie ma porównania Stefana z Nim ! . :D
Damon 760
Stefan 418
Damon 762
Stefan 418
Oczywiście, że Damon jest nieprzewidywalny i dlatego tak pociąga:) Ciepłym kluchom już podziękujemy. Podoba mi się to, że Damon potrafi pokazać każdy aspekt swojej natury. Ten porywczy i olewczy, jak i ten słodki,romantyczny i cierpliwy.
Damon 764 ; ** Za piękne oczy, i wzruszającą rozmowę z Jeremym w 22odc.
Stefano 418 nudny jak flaki z olejem, chociaż pokazał, że zależy mu na bracie ; )
Damon 765 ; ** "Za piękne oczy, i wzruszającą rozmowę z Jeremym w 22odc." + za namiętny pocałunek z..Eleną..yym..Katherine..( szkoda,że to nie z Eleną :/ )
ZDECYDOWANIE DAMON =)) =* Jest świetny pod każdym względem!
Stefano 418 "nudny jak flaki z olejem, chociaż pokazał, że zależy mu na bracie ; )"
<-- zgadzam się :D chociaż lubię Stefano uważam, że chowa się przy Damonie.
Nie zapominajmy komu zawdzięczamy te świetne zmiany charakteru - Ian Somerhalder :). Jak ktoś wyżej napisał Damon pokazuje każdy aspekt swojej natury, to właśnie dzięki temu panu :)
Pan Ian jest świetny w roli Damona :)
Damon 768 !!! :)
Stefan 418
Damon 769
Stefan 417
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią - Ian po prostu mistrzowsko wykreował
postać Damona :)
Damon 771
Stefan 417
Ian jest genialny! Wykreował świetnego Damona ! TAkiego go sobie w książce wyobrażałam ;**
Damon 774
Stefan 418
Tak, czytając ksiązkę tak własnie wyobrażam sobie Damona:) Ian jest boski.
Ale Stefana wyobrażam sobie inaczej.
hmmm.. Damon rzecz jasna xd
Stefan też fajny, ale jakoś się nie mogę do końca przekonać co do aktora. poza tym Damon nieziemsko przystojny.. mój typ.
Damon 777
Stefan 418
Damon 786
Stefan 418
Damon ^^
<too/short>
<too/short>
<too/short>
<too/short>
<too/short>
Daaaaamon !! 792
Stefan 418
...................................................................
Damon 793
Stefan 418
kurcze, ale szybko te głosy lecą:P w tym samym momencie ktoś zagłosował na Damona i się zdublowało;p
Damon: 802 Uwielbiam szczerych -nawet do bólu- ludzi, którzy nie boją się powiedzieć tego co myślą. Po ostatnim odcinku 1 sezonu ostatecznie mnie do siebie przekonał ;) Jest niebywale charyzmatyczną i wyjątkową postacią w tym serialu. Dla mnie wszystko kręci się wokół Damona i Eleny.
Stefan: 418 Nie lubię ludzi, którzy się nad sobą użalają. Dla mnie Stefana prawie wcale nie ma w tym serialu, jest on niezauważalny. To tak jakby występował tam tylko gościnnie.
Pozdrowionka dla fanów Damona i TVD.