nie, w serialu do siebie nie bardzo pasuja. W ksiazce szybciej. Tutaj boonie jest taka... antywampirowa i np. nie podobalo mi sie jej zachowanie jak zostala poproszona o zrobienie pierscionka dla Caroline przez Stefana.
Mnie osobiście podobały się niektóre sceny pomiędzy Damonem i Bonnie w książce, chociażby to, jak bardzo się o nią troszczył i w bodajże szóstej części, Damon wolał siebie poświęcić niż upuścić Bonnie (scena w łazience, gdy nakarmił ją swoją krwią, by przeżyła). Jeśli natomiast chodzi o serial, to sama nie wiem... Przyznam, że mogłoby być ciekawie, aczkolwiek zdecydowanie bardziej jestem za Deleną. :-D
NO właśnie ostatnio przeczytałam gdzieś, że Bonnie i Damon w książce są parą i doznałam szoku! ;o
Nie przeczytałam niestety jeszcze żadnej części (pewnie z braku czasu. ;|), ale myślę, że w serialu byliby niezłą parką! Na pewno iskrzyłoby między nimi i ich związek z pewnością nie byłby nudny.
JESTEM ZA! ;D
ja też jestem za, od końca pierwszego sezonu. To byłoby naprawdę super:) ich sceny są świetne, szczególnie te z 6 odcnika drugiego sezonu. Iskrzy!
NIE!!NIE!!NIE!!NIE!!!NIEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda takiego fajnego, cudownego DAMONA na tą głupią Bonnie!!! kiedyś bardzo ją lubiłam ale od czasu kiedy wróciła po śmierci babci jest taka okropna!!! co prawda zapunktowała mi 6 odc 2 sezonu no bo w końcu im pomogła ale i tak lepiej by było żeby Damon znalazł sobie kogoś fajniejszego, albo nawet od biedy mógłby dalej wzdychać do Eleny!
ALE Z BONNIE? NIE!
Gdyby po wydarzeniach z pierwszego sezonu Bonnie była cały czas słodka i miła dla wampirów, zachowywała się jak gdyby nigdy nic -wtedy byłaby głupia.
jak uważasz. to Twoje zdanie i ja je szanuje i nie zamierzam się z Tobą kłócić, ja tam jej jakoś nie lubie i uważam że nie zasługuje na Damona.
W książce Damon i Bonnie nie są parą! Ale Damon ma do niej lekką słabość. Oczywiście dla D Ellena będzie zawsze Nnumber 1.
Ja bym nie chciała..wg. mnie oni nie pasują do siebie :P Ja wciąż mam nadzieje że Damon bedze z Eleną lub przyn ajmniej będzie coś między nimi :DD:
Bonnie nie może być potulna jak baranek, w końcu przez zachciankę Damona jej babcia umarła...
No a litości, tu Elena takie Love Story z Stefanem, i nagle co, Damonek?
Ale Bonnie jest fajna ;>.
I ja jak najbardziej chcę żeby byli razem xD
Dokładnie;P Póki co, jestem za Deleną, ale w sumie lepiej by było Damonowi z dziewczyną o ździebko innym charakterze niż Elena;P I wydaje mi się, że scenarzyści połączą Bonnie z Jeremy'm, i może to nawet dobrze;P Zobaczymy;P
ja jestem bardzo za tym żeby Jeremy był z Bonnie. w ogóle ostatnio bardzo polubiłam Bonnie. fajnie by było gdyby ich połączyli.
Ja też jestem za parą Jeremy + Bonnie, chociaż zbytnio jej nie lubię, ale ostatnio jest całkiem w porządku. Za to Damon i Bonnie zupełnie do siebie nie pasują. :P
Nie pasują do siebie, Elena jest dla niego za grzeczna. Ze Stefanem tworzą idealną parę, miło gdyby Jeremy był z Bonnie, a co do Damona proponowałabym jakąś nową wampirzycę, choć i Lexi byłaby na miejscu, gdyby nie fakt, że ją zabił ;) Choć z drugiej strony Bonnie również pasuje do Damona, więc trudno dokonać jednoznacznego wyboru ;)
Jeremy i Bonnie to by było (będzie;/) takie jakieś naiwne. Mi to osobiście nie pasuje. Ale to dopiero drugi sezon, jeszcze wszystko się pozmienia. Nie tracę nadziei na romansik Damon/Bonnie.
ja jestem za Bonnie i damona. Moim zdaniem łatwo mówić nie bo nikt nie wpadł na pomysł ich połączyć ale gdyby była już taka sytuacja że scenarzyści ich połączą to chciałabym to zobaczyć i na pewno nie będzie mnie to razić w końcu to tylko film.
to wszystko jest kwestią umiejętnej pracy scenarzystów. Pamiętam jak podczas emisji Buffy okazało się, że Angel opuści Sunnydale i fani zarzekali się, że przestaną ten serial za karę oglądać, bo i po co. Jak się potem wydało, że Buffy będzie ze Spike'm było jeszcze większe oburzenie, tymczasem dzisiaj 90% fanów twierdzi, że Buffy i Spike to najlepsza para tego serialu.
Tak więc, poczekamy, zobaczymy.
Ja jestem zdecydowaną fanka Damona i Eleny razem, a także Stefana i Katherine razem, obie te pary w zestawieniu ze sobą są o wiele bardziej ciekawe i intrygujące, Elena i Stefan razem to bardzo mdła para ponieważ są zbyt podobni do siebie i wieje nudą. Uważam że na plus byłoby dla serialu gdyby się w sobie "odkochali" w jakiś ciekawy i niebanalny sposób. Nie wiem... poprostu razem mnie drażnią. Co do Bonnie i Damona.... nie..... przyjaźń owszem, może przelotny romans z której wynika przyjaźń, czekam na Delene, mam nadzieję że się doczekam. Myśle też że intrygującą parą mogliby być Caroline i Taylor. Caroline jako wampir is briliant!
Mam nadzieję że nie ...
Chcę żeby Bonnie była z Jeremim ... A on nie wiem jeszcze z kim . ;)
Moim zdaniem oni nie pasują do siebie. Mam nadzieje, że nie będą razem
... Ale też myślę, że Caroline i Taylo bylibi ciekawą parą ;D
A moim zdaniem pasują do siebie. Ich przekomarzania były zabawne, są przeciwieństwami. To, że Stefan jest z Eleną wydaje się być oczywiste, naturalne i niech już tak zostanie. Zresztą Damon sam w sobie jest idealny, nikogo mu nie trzeba ;D
Wydaje mi sie że nie chociaz nie ukrywam ze bardzo bym chciała aby nia zostali.Pasuja do siebie i ta ich wspolna niechec dodaje pikanterii Nie wiem dlaczego wiekszosc z was jest za Damonem i Elena przeciez oni sa kompletnym przeciwienstwem .Damon jest żywiołowy zabawny a Elena jest taka melancholiczna bez zycia .Wyobrazacie sobie jak Damon by sie zmienił przy niej chcecie z niego zrobic drugiego Stefana?To juz bym wolała żeby był z Katherine albo Caroline .Jednym słowem z wszystkimi tylko nie Elena .