Mam pytanie dlaczego jak czytał Demon Zmierzch to kiedy wymienił imię autorki to zmienili je na Anne Rice.
Co jest takiego szczególnego w Belli?
{10907}{10937}Trzyma Edwarda pod pantoflem.
{10940}{10993}Najpierw musisz przeczytać|pierwszą książkę.
{10995}{11051}Bez tego to nie ma sensu.
{11052}{11114}Pani Anne Rice.|Dobrze to opisała.
{11115}{11143}Dlaczego ty nie błyszczysz?
{11144}{11170}Bo żyję w prawdziwym świecie,
{11171}{11207}w którym wampiry płoną na słońcu.
{11208}{11243}Ty wychodzisz na słońce.
{11249}{11307}Mam pierścień.|To mnie chroni.
Nie zmienili. Czytając same napisy można błędnie zrozumieć ten dialog. Musisz zwrócić uwagę na intonację i akcent aktorów. Damon tylko stwierdził, że Anne Rice (autorka "Kronik wampirów", w tym m.in. "Wywiadu z wampirem")dobrze to (czyli wampiryzm) opisała - w domyśle: w przeciwieństwie do autorki Zmierzchu.
A co do wypowiedzi Biedronki - to, że ktoś czegoś nie zrozumiał i zapytał nie jest jeszcze powodem aby go obrażać. Ja czytałam wszystkie Kroniki Anne Rice jak również całą sagę Zmierzchu i choć faktycznie te pierwsze prezentują wyższy poziom to cieszę się, że są też takie lekkie książki bo czasami mam ochotę na coś wykwintnego a czasami na zwykłego burgera i nie widzę w tym nic złego.
A ja popieram biedronke- jak w mordę było słychać, że Damon powiedział
"What’s so special about this Bella girl? Everyone’s so whipped. I miss Anne Rice. She was so on it."
Wystarczyło znać jedno słówko "miss". Brakuje mi anne rice/ Tęsknię za anne rice.
A założyciel tematu traktuje nas jak ufoludów myśląc, że ON jako pierwszy po tylu dniach od emisji odcinka to zauważył.