Ostatnio zastanawiałam się nad decyzją Damona o wzięciu leku.. Miał niby wizje cudownego, ludzkiego życia z Eleną, ale przecież był ponad stuletnim wampirem.. Kiedy Katharina wzięła lek zaczęła się starzeć i w końcu umarła ( tak wiem, że przeżyła w ciele Eleny). Gdyby Damon wziął lek to nie stałoby się to samo??
Bez obrazy, ale mam wrażenie, że niektórzy oglądają z zamkniętymi oczami i zasłoniętymi uszami a do tego mają problemy z kojarzeniem faktów.
Katherine zaczęła się starzeć gdy Silas wyssał z niej lekarstwo. Wcześniej była człowiekiem przez kilka miesięcy i narzekała jedynie na problemy z uciekaniem na wysokich obcasach, kiepską fryzurę, rozmazany makijaż, wiecznie pusty żołądek i wrogów przed którymi trudniej było się ukrywać gdy nie można zahipnotyzować całego miasteczka. Przyspieszone starzenie wtedy nie było jej problemem.
Dzięki za odpowiedź;) Ale od tego jest forum, że gdy się czegoś nie pamięta, to ktoś inny może pomóc;) Jeszcze raz dzięki;)
Tylko że takie pytanie widziałam już z kilka a może nawet i kilkanaście razy w ciągu ostatniego roku. Czasami wystarczy przejrzeć forum zamiast kolejny raz zakładać identyczny wątek. No i to akurat naprawdę nie było jakieś bardzo skomplikowane. Wystarczyło mniej więcej pamiętać co się działo, co po obejrzeniu nie powinno być problemem.