Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Czy reżyserowie pozwolą mu zginąć? Sądzę, że to niemożliwe. Jaka jest wasza opinia na ten temat?

NieanonimowaAnu

jak już pisałam , przed chwilą przeczytałam na Kotku ,że Damon umiera w ostatnim odcinku :/

shanti1993

nie wiem czy to jest potwierdzona informacja ... ale on musi jakoś wrócić ..

ocenił(a) serial na 10
shanti1993

wszystko jest mozliwe. wszyscy uważają że to niemożliwe bo serial straci oglądalność więc może scenarzyści chcąc nas zaskoczyć faktycznie go uśmiercą. trudno powiedzieć

ocenił(a) serial na 10
tomorrow_can_wait

ktoś gdzieś wcześniej pisał, że Ian podobno podpisał umowę z TVD aż na 6 lat, ale nie wydaje mi się, żeby ten serial ciągnął się przez tyle.

ja jednak obstawiam, że uda się go uratować. a jak nie to oglądalność im spadnie drastycznie..

milenka_05

a czy w ksiażce nie jest tak ,że on umiera a potem wraca? już nie jako wampir o ile dobrze kojarze... nie wiem , nie czytałam książek , ale coś takiego słyszałam ... nie mogą go całkiem usunąć z serialu ..

shanti1993

Ok jest coś w tym stylu, ale przed tym Elena miała być wampirzycą, a potem super człowiekiem, nic się nie zgadza, zastanawiam się czy oni wogóle planuja ją kiedyś przemienić?

Madeleine_filmweb

byłoby zabawnie jakby elena została wampirem a Damon był znów człowiekiem ;) chociaż to byłoby trochę tragiczne dla Damona ...

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

taaa. pewnie będzie motyw rodem ze Zmierzchu- sen Eleny ze Stefanem 50 lat później. Ona stara i brzydka, on piękny i młody. :P

może w końcu producenci zaczną trzymać się książki, chociaz mdłe są strasznie. przeczytałam te 3 księgi i szału nie ma..

milenka_05

książki są do kitu,
mi nie zależy w sumie jak to zrobią byleby w 3 sezonie było więcej Deleny;)