Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/744-damon-w-kpieli

Jak myślicie, czy Damon będzie tam z kimś? :P

Neff

większość chciałbym w wannie ellene ale jest na to mal szansa czuje ze będzie z ta nowa dziewczyna co się pojawi w mieście w poszukiwaniu masenaa ewentualnie sam będzie myślał jak zbilzyc sie do elleny a potem uratować stefana niestety

ocenił(a) serial na 10
kat8

jestem fanką DELENY ale jednak teą wydaje mi sie to mało prawdopodobne , że to on i Eelena razem. do 13 odcinka Elena nie bedzie pewnie wiedziala jeszcze ze miedzy Stefanem i Katherine doszlo do takich ekscesow :D

ewela_129

stefan mi strasznie działa na nerwy niby nie zależy mu na kath jednak wrócił do miasteczka dla elleny która jest jej doskonałym klonem i niby przypadkowo się w niej zakochał niemożna kochać i nienawidziec jednocześnie jednej dziewczyny które wyglądają jednakowo nie da się tak

ocenił(a) serial na 6
Neff

'Damon w kąpieli" - to ładnie.
No jasne, że z kimś.
Lepiej spytać: "Z którą??"
Dla draki stawiam (splotem dziwnych, skomplikowanych przypadków tak stanie pewnie się;) na Elenkę, hehe.

WhiteDemon

ellena jest nudna i dziecinna postanowila sie poświecić ale czy pomyślała co będzie czul jej brat jak zginie co poczuje jemma o stefanie nie wspomnę ona powinna być w grobowcu razem z rose stefan z bonnie oboje SA nudni damon z kath

kat8

Ja właśnie liczę na to, że to Elena będzie z Damonem, również w kąpieli, choć całkowicie zdaję sobie sprawę, jak niewiarygodnie i niemożliwie to brzmi. Pożyjemy, zobaczymy, w końcu odcinek już jutro będziemy mogli obejrzeć, długo czekać więc nie musimy. Epizod ma się zakończyć cliffhangerem, więc nie mam pojęcia, jakim cudem uda mi się wytrwać ponad miesiąc - w końcu dwunasty odcinek dopiero pod koniec stycznia :(
Katherine powinna być z Stefanem, Elena z Damonem, a Caroline z Tylerem - to takie trzy pary, które chętnie zobaczyłabym razem.
Póki co wręcz szaleję oczekując jutra - naprawdę, mam ochotę wstać wcześniej przed szkołą i zobaczyć go jeszcze rano, jeśli tylko będzie na necie :P

ocenił(a) serial na 10
Neff

bedzie na pewno :) odcinki pojawiają się często po 4 rano nawet juz :) a przeczytajcie co tutaj Damon mowi o nadchodzacym odcinku http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/749-ian-somerhalder-dla-entertaiment-wee kly

użytkownik usunięty
Neff

Oo podziw, ja bym nie mogła tak z rana, jestem wtedy nieprzytomna i jeszcze by się coś ciekawego wydarzyło z Deleną ja bym leżała na klawiaturze xD

Ja tak raz zrobiłam :P Miałam szkołę na 8, ale specjalnie wstałam wcześniej i obejrzałam odcinek, akurat finałowy, pierwszej serii, bo byłam go niesamowicie ciekawa :) Ale jutro dam sobie chyba spokój rano, bo mam sprawdzian na pierwszej lekcji i kartkówkę na bodajże czwartej, więc jeszcze się okaże, że nie będę w stanie logicznie myśleć xD

ocenił(a) serial na 10
Neff

Na pewno w tej wannie nie będzie Eleny. Oczywiście też jestem za tym żeby ona była z Damonem ale teraz dziewczyna jest załamana ze Stefan jest zamknięty w grobowcu wiec na pewno jeszcze nie w tym odcinku xd
A co do ekscesywnej scenki Katheriny i Stefana to mnie to zastanawia czy wydarzy sie to naprawdę w co wątpię czy to będzie czyjś sen albo moze Kath znowu wejdzie w umysł wampira ?

ocenił(a) serial na 7
grey_apple

No dokładnie! Mi się wydaje dokładnie tak samo jeśli chodzi o tą scenę Stefan&Katherine... Ale w sumie fajnie byłoby, jakby to wydarzyło się na serio:D

Co do tej wanny, ech, nie ma to jak podniecać się Damonem w wannie xD

ocenił(a) serial na 7
veronicty

przecież gdześ już był podany link z wywiadem i potwierdzono ze to sie naprawde wydarzy

użytkownik usunięty
effi_2

W którym? Z tego co pamiętam nikt nigdzie nie podał takiej informacji, tylko np. Ian wypowiadał się o tym tak jakby to naprawdę miało się wydarzyć;]

użytkownik usunięty
grey_apple

Każdy wie, że nie będzie w wannie Eleny, samo pisanie o tym jest moim zdaniem głupie xD

Oczywiście, że nie będzie to Elena, pewnie w tym czasie będzie się zamartwiać nad wyciągnięciem Stefka z grobowca lub oddaniu się Pierwotnym. Stawiam na Andie Star :D Aktorka Dawn Olivieri nawet napisała coś na Twitterze podobno, że nieźle namiesza w serialu, a poza tym jest jedną z nielicznych, która mogła się znaleźć w takiej sytuacji z Damonem akurat w przyszłym odcinku.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem