Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wiem ze to oklepany temat ale zastanawiam się czy są jeszcze jacyś fani Steleny na sezonie 6 :)

ocenił(a) serial na 9
monia1gucio

Szczerze mówiąc, męczy mnie już wszystko co związane ze Steleną, czy moją ukochaną Deleną. Według mnie serial za bardzo skupił się na tym trójkącie miłosnym i stracił to, co było w nim najlepsze. Nawet postać Damona straciła ten swój urok;) Ale mimo wszystko, Delena. Nie zniosłabym ponownego oglądania zakochanej Elki i Stefcia.

monia1gucio

Tylko Delena. Uważam ze wątek Steleny jest odpowiednio zakończony, są na etapie przyjaźni i powinno tak zostać.

ocenił(a) serial na 9
monia1gucio

Delena <3

monia1gucio

Nie wiem, czy Delena, ale na pewno Damon, Elena mnie wkurza już od dłuższego czasu.

ocenił(a) serial na 6
akima_

Pytanie było o parringi . Elena jest owszem irytująca , ale jak damon ją kocha :)

ocenił(a) serial na 8
monia1gucio

Delena, oczywiście.
Chociaż, jak pisała już osoba przede mną, serial od początku za bardzo się skupiał na tym, z kim Elenka powinna być. Jednakże, wątki miłosne ze Stefanem - jak dla mnie - są za mdłe.

ocenił(a) serial na 9
little_wolf

Też tak myślę. Jak dla mnie Stefan bez Eleny zyskał pewien urok i bynajmniej mi przyjemniej się go ogląda.

monia1gucio

Wiem, o czym było pytanie, przeczytałam. Mogliby Damona z kimś innym sparować, albo Elenę jakoś ogarnąć, bo strasznie nie lubię takich damskich postaci w serialach, które są wiecznie skrzywdzone, smutne, wciąż ktoś je krzywdzi, a one tylko wybaczają i zawsze, jak coś złego zrobią, to oczywiście nie z ich winy, bo nie wiedziały itd. Ostatnio praktycznie w każdym serialu na taką trafiam:/ Takie nieskończenie dobre naiwniaczki.

ocenił(a) serial na 6
akima_

Jakby główna bohaterka była zła raczej nie zyskałaby sympati niektórych widzow ( oglądaja też to dzieci 8 letnie). Ja kurat bardzo lubie złe postacie które mają w sb coś dobrego typu Klaus :)

monia1gucio

Ja wcale nie mówię, że ona ma być zła. Może być dobra, ale pewna siebie, rezolutna, biorąca swoje życie w swoje ręce, a nie taka... rozmemłana.

ocenił(a) serial na 6
akima_

nom xd

ocenił(a) serial na 8
akima_

No tak, w tym serialu wszyscy kogoś tracą i w ogóle, ale to i tak Elenka zawsze jest najbiedniejsza i trzeba naokoło niej skakać:)....

ocenił(a) serial na 6
little_wolf

Elena owszem straciła chyba najwięcej osób i jest typem osoby która sobie z tym nie radzi . W prawdziwym świecie nie wiem jak bym sie zachowywała po stracie rodziny i przyjaciół . W serialu ludzie nie lubią patrzec na takie przymulone osoby