Autor w/w tematu chciał nas pewnie zaszokować i zniechęcić do Iana (w moim przypadku niepotrzebnie, bo i tak nie przepadam za tym panem), ale nie udało mu się. Niestety :P
Please,nie zgrywaj się:]
Masz zagadkę,jak rozwiążesz do 20-tej dostaniesz prezent ;D
hahahaha xD buhahahah ,,,,, xD dobre ale pytam się serio i oczekuje odpowiedzi.
No nie wiem powiedz. Czekam już chyba pół dnia jak sie wstydzisz to napisz PW. :D
Alez ty niedomyslny. Ja Ciebie caly czas podpuszczam, po prostu ;P
No wiesz, najpierw zachwyt nad blondasem ze Skins'ow, teraz Ianem...Az sie prosi o skojarzenie ;P
No przecież już od dawna wiadomo, że Gagee zachwyca się zarówno częścią żeńską jak i męską, zresztą nie tylko on na tym forum:P
No wiesz, toż to skandal :P
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lbu9jqDKSK1qajpfxo1_500.gif
xD
Hahah, Teraz film "Rulles of attraction" będzie u mnie pierwszym na liście filmów do obejrzenia;) Tego nie można przegapić ,
Ja kompletnie nie na temat... ;p
Widzę, że z Lublina jesteś :D Zapraszam na offtop i do udzielania się na forum :))
A może jednak coś napiszę... ;p Może kiedyś zerknie się na film, chociaż nie przepadam za Damonem... Niedługo zobacze go w "Zagubionych", zobaczę jak tam sobie poradził ;p Bo jeżeli chodzi o Iana to tylko 2 pozycje widziałam jak na razie ;p
Uważam, że w tej komedii dał radę. Nie był tam jakoś powalający, ale miło się oglądało. Ale naprawdę dobry występ dał w epizodzie filmu " Turniej". Jako totalny świr był świetny.
Ja na razie tylko widziałam "Pamiętniki Wampirów" i "How to make love to a woman" :P
Masz na myśli "Turniej"? Zgadzam się. Było go bardzo mało. Ale za to, spokojnie mogę uznać, że jego występ był najlepszy. A sam film, po prostu beznadziejny.
A o to chodzi... Tutaj akurat byl kiepski. Nawet sceny erotyczne nie byly wstanie odwrocic od tego uwagi.
Ja muszę się niestety przyznać, że nie widziałam ani jednej produkcji z Ianem oprócz Pamiętników ;) I muszę to nadrobić .