Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Możliwe, że był już ten temat, ale chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was wie może czy będzie drugi sezon? ; )
z góry, dzięki. ; )

maaj_banes

raczej będzie..
jeśli 1 odniesie sukces to tak.. a moim zdaniem już odniósł.
Stacja Cw rzadko produkuje 1-sezonowe seriale ;-) poza tym książek jest wiele.. 7 już wychodzi.. i będzie 8 .. chociaż on odbiega bardzo od powieści pani Smith to jakieś tam elementy ma ;)

jednak na 90% będzie ;)

Raspberry_

Będzie w 100%. Na youtube można zobaczyć zwiastun 11 odcinka.

http://www.youtube.com/watch?v=y-i1OTyqBwc

21 stycznia, we czwartek będzie na stacji "The CW". Spodziewam się, że fani umieszczą w internecie następnego dnia.

ocenił(a) serial na 7
sheepek

erm.. ale tu chodzi o drugi sezon, a 11 odcinek należy do pierwszego sezonu.. :)
też jestem ciekawa czy będzie drugi sezon.. ale pewnie będzie, tak jak napisała 'maaadziuss' :)

ocenił(a) serial na 10
Piggy16oink

zgadzam sie z maaadziuss, film odniusl sukces moze nie az na taka skale jak np "zmierzch", ale jest fajniejszy i duzo ludzi juz kocha ten serial.

ales pojechala freyberg1, sory ale niejestem zorientowana ile ma byc odcinkow 1 serii bylo by fajnie:), a sezon 2?? czytalam tylko 1 częsc, i mam wrazenie ze filmowcy, fcale nie beda sie AZ tak bardzo koncentrowac na tresci ksiazek, jak zreszta wida juz w pierwszych 10 odcinkach:):), mam nadzieje ze 2 sezon (chociaz jeszcze nie jest skonczony nawet 1) bedzie tak samo swietny...

:*:*:):*