PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122240
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Elena & Damon

ocenił(a) serial na 6

Będą razem ??? Choć przez moment... Taką mam nadzieję, a Wy ?

ocenił(a) serial na 9
Latinka87

Też mam nadzieję i to od dawna... Stefan może nawet być z jakąś tam Caroline.. MI to wisi :P Najbardziej mi zależy na Delenie xD

Latinka87

Ja wolę ją ze Stefanem ;) Ale w wywiadzie, Stefan powiedział, ze bardzo prawdopodobne, że Elena przez jakiś czas zakocha się w Damonie, ale potem wrócą do siebie ;) Nawet chodza plotki, że Elena dziecko będzie miała ze Stefanem ;)

ocenił(a) serial na 10
Charloote

ciekawe jakim cudem skoro on jest wampirem :) chyba ze zrobia tak jak w ksiazce ale to naciagane jest

fifi1516

ALe przecież w książce nie mają dziecka :P CZy mają?? xD Ja nie czytałam książek tylko trochę streszczeń :P

ocenił(a) serial na 7
beeti95

Książki L.J. Smith mają wpływ na scenariusz serialu, ale całe szczeście twórcy "Pamiętników wampirów" wprowadzili wiele zmian. Najlepiej nie zastanawiać się i nie głowic, czy Damon i Elena będą razem, czy się pocałują, czy Elena pokocha Damona, czy Stefan zrani Elenę, czy Elenie wpadnie w oko Alaric, czy Stefan popełni z tego powodu samobójstwo, czy Damon stanie się z tej wielkiej miłości człowiekiem i przez splot nieszczęsliwych wypadków w końcowej scenie ostatniego sezonu wpanie pod pociąg, bo według mnie to nie ma sensu. Scenarzyści ciągle nas czymś zaskakują, w zwiastunach pojawiają się takie sceny, które sugerują coś innego, później dzieje się kompletnie inaczej niż sądziliśmy. Musimy brać to takim jakim jest. Stefan dla mnie jest nudny jak flaki z olejem i dlatego wolę Damona, ale jako grzeczny i potulny, zakochany po uszy chłopiec stracił w moich oczach. Wolę go jako krwiopijczą bestię gustującą w szkockiej. I tak wszystko skończy się tak jak nikt nie przewidział. Damon i Elena- czmu nie. :P

ocenił(a) serial na 6
Latinka87

Aktualne wyniki ;)

1) 91.79% [179] Damon&Elena
2) 8.2% [16] Stefano&Elena

Lubię Stefano, nawet bardziej polubiłam z czasem, bo na początku to była totalna sztywnota. Książki były tak słabe, że nawet nie zdołałam doczytać do końca, chyba 1,5 mi jeszcze zostało, ale jak tu piszecie, że Damon stał się człowiekiem w ksiażce ... ;P Nie wiem czy jako człowiek byłby taki fajny, jednak duo sprawia ten wampirzy urok: )

ocenił(a) serial na 8
Latinka87

Jeśli Elena będzie ze Stefanem, to to będzie straszny shit :/

black_eye

to nie będzie żaden shit!
tylko związek dwóch osób pasujących do siebie
kropka ;p

ocenił(a) serial na 8
anna83

Elena to pasuje do Damona wg mnie ;P

black_eye

I stało się. Elena wybrała Damona.