Hej. Czy to będzie koniec serialu, czy koniec sezonu?
Co sądzicie o powrocie Eleny? Myślicie, że zagra na dłużej czy na chwilę?
Jakieś alternatywne zakończenia?
Bez obrazy, ale w tym momencie jedno określenie przychodzi mi do głowy, a mianowicie Internet Explorer.
Już od co najmniej pół roku wiadomo, że jest to ostatni sezon serialu, który do tego ma mieć 16 odcinków, więc dość logiczne, że Elena długo w serialu nie zabawi, podobnie jak reszta aktorów. Nie było jeszcze ostatniego odcinka a Ty już mówisz o alternatywnych zakończeniach?
Skończyłam na 6 sezonie i nie jestem na bieżąco niestety, więc oczywiście mogłam nie wiedzieć, że
serial się kończy tym odcinkiem. Nie, nie logiczne :)
Wystarczyło zerknąć w pierwszy lepszy wątek na tym forum, bo co chwilę ktoś pisze, że serial się kończy. No ale wiadomo, komu by się chciało kliknąć parę razy i coś przeczytać... Nielogiczne? Może lepiej pozostawię to bez komentarza
Jakie to zabawne, że niektórzy uważają, że zwrócenie komuś uwagi na oczywistą rzecz to hejt ;). Trochę dystansu do siebie dziewczynko ;)
Bo napisałaś to z wielkim żalem, kurcze, zadałam pytanie, wystarczyło miło poinformować a nie z wyrzutami, że mogłam sobie forum przejrzeć. Naprawdę musi Ci się nudzić tak hejtować ludzi. Zdarza się, nie każdy czyta 500 tematów pod serialem.
Może więcej szacunku i kultury, bo niestety nie wiesz ile kto ma lat. Pozdrawiam
Żalem? Nie sądzę. Poinformowałam, że już od co najmniej pół roku się o tym rozmawia i wystarczyło przejrzeć kilka wątków, żeby o tym wiedzieć. KILKA. Po raz kolejny, zwrócenie komuś uwagi to nie "hejt". Łatwo się domyślić ile mniej więcej masz lat patrząc na nadużywanie słowa "hejt" i zdjęcie ściągnięte z internetu w awatarze ;)
Mam wrażenie, że niektórzy nie czytają całych zdań tylko pomijają niektóre słowa, żeby mieć się do czego przyczepić. Widzisz takie "coś" przed "pół roku"? Właśnie. To teraz się zastanów co to oznacza.
A czy ja się czepiam ? WoW stary aż tak jestes zakompleksiony ? hahah <co za typ>
Tak jakby się czepiasz skoro próbujesz poprawić mój... BRAK BŁĘDU. Jestem zakompleksiona, bo ci to wytknęłam. Niezły masz tok rozumowania chłopcze. Widzę, że jesteś jednym z tych ludzi, dla których "masz kompleksy" jest odpowiedzią na wszystko i "argumentem" w każdej dyskusji. Do tego dalej udowadniasz, że czytanie nie jest twoją mocną stroną skoro nie potrafiłeś przeczytać mojego nicka i wywnioskować z niego, że nie jestem "stary" ani "typ". O poprzednich postach, w których używam takiej a nie innej formy czasownika już nie wspomnę, bo to już by mogło być dla ciebie za dużo.
Jeszcze nie odróżniasz opinii od faktu ;). Poza tym, skoro masz takie zdanie na mój temat to co myślisz o sobie? Jakby nie było właśnie doczepiłaś się do mnie bez powodu. Zmień nick na Naczelna Hipokrytka ;)
Jedyną osobą, do której się tutaj "doczepiłam" była założycielka tego tematu. Bardziej to był żart i informacja, ale niech ci będzie że się doczepiłam. Reszta doczepiła się do mnie, więc ja tylko odpowiedziałam. Hipokryzja leje się z ciebie strumieniami moja droga ;)
Oczywiście kochanie :). Ty za to możesz dosrywać się do kogo chcesz, srać obelgami na prawo i lewo, a w twojej głowie jesteś lepsza ode mnie. Kto tu jest oderwany od rzeczywistości?