Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Elenowe pasemko

ocenił(a) serial na 8

Kiedy zobaczyłem zdjęcia z nowego odcinka TVD to od razu zauważyłem, że Elena dobrała sukienkę
na bal maturalny pod kolor swojego nowego pasemka. Jednakże przemyślałem sprawę i doszedłem
do wniosku, że prawdopodobnie sukienkę kupiła przed wyjazdem do Nowego Jorku, a więc to
pasemko dobrałą do sukienki. Co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 8
Nezumi

Btw. odkąd zacząłem oglądać ten serial o wampirach czekałem na odcinek w którym wampiry będą miały bal maturalny. Dobrze że te wszystkie fillery które ciągnęły się przez trzy sezony się końcą i zaczyna się jakaś prawdziwa akcja, fabuła.

Nezumi

Co to znaczy ze w ostatnich 3 sezonach były zapychacze? Chodzi ci o szkolny motyw? I tak było tego jak na lekarstwo. Teraz w jego miejsce wstawią motyw studencki....No chyba ze chodzi ci o cos innego...

użytkownik usunięty
Nezumi

Prawdziwa akcja i fabuła w 4 sezonie? Dobrze zrozumiałam?:P

ocenił(a) serial na 8

To był sarkazm.

Nezumi

Nie oglądałes zadnych sneak peeków ani nie widzałes spoilerow?
Juz 1 sneak peek pokazał, ze sukienka nalezała do Caroline:
http://www.youtube.com/watch?v=wxd2J5UiuYk
Elena jej ją ukradnie - ot cala filozofia.

Praktycznie caly odcinek w spoilerach został juz przedstawiony - wystarczy obejrzec wpisy z 2 ostatnich stron wątku "Stefan i przyjaciele" jezeli cię to interesuje.

ocenił(a) serial na 8
robb264

Kiedy spojrzałem na zdjęcia i zobaczyłem że kolejny odcinek jest o balu maturalnnym to już nie oglądałem sneek peeków. Ok, wiem że ogólnie w TVD było mało o ich szkole zawsze i w sumie mnie to wkurzało ale god damn it obudzili najpotężniejszego wampira ever który zabił Elenie brata i może ich łatwo wszystkich pozabijać (łącznie z Klausem który dotąd był ich najgroźniejszym wrogiem), a oni się kłócą o sukienkę. wat. nie mają większych problemów w MF? o_o

Nezumi

Po prostu robią z bohaterów idiotow, którzy wolą latac za Eleną niz zając się innymi problemami. Szkoła nie jest tu zadnym uzasadnieniem - tylko złe priorytety gangu z Mystic Falls. Silasa zostawili sobie na sam koniec sezonu (z ewentualnym rozwinięciem jego wątku w następnym sezonie...).

A co do sukienki to nie sądzie ze będą robic z tego wielką aferę - ot Elena zwinie ją ze sklepu, Caroline nie bedzie miala co załozyc więc poleci do Klausa po pomoc - on da jej nową kieckę, potem na balu Elka i Caroline będą miały konfrontację i koniec tego wątku.
Plec powiedziala za chciala zrobic odcinek, gdzie mozna złapac oddech od fabuly i pokazac bohaterów w weselszej scenerii. Jej juz pomysł....

ocenił(a) serial na 8
robb264

W każdym razie bal maturalny i sukienki to ostatnie o czym teraz powinni myśleć, niezależnie od tego dlaczego scenarzystka to robi.

ocenił(a) serial na 7
Nezumi

Aktorka grająca rolę Eleny jest beznadziejna! Do tej roli przydałaby się jakaś bardziej haryzmatyczna postać, jest niemrawa, nawet nie jest zbytnio ładna, nijaka, totalna beznadzieja...

użytkownik usunięty
_AGENT_NSA_

Racja, beztalencie
http://damonismysaviour.tumblr.com/post/46774758110/inspired-by-this-post

ocenił(a) serial na 6

Jesli ona jest brzydka, to ja juz sie nie pokazuje na dzielni.... O.o

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ona jest niezbyt ładna:D Don't worry, na filmwebie to jest powszechne leczenie kompleksów.
http://www.kozaczek.pl/img_users/1280171684.jpg chciałabym wyglądać tak na plaży, bez tapety.

ocenił(a) serial na 6

Ja na plaze chodze tylko w zimie, coby sie rozbierac nie trzeba bylo......:D

_AGENT_NSA_

chyba śnię:)

_AGENT_NSA_

Nina jest bardzo dobra :) Nie jest najpiękniejsza, ale ładna owszem. Jeśli nie podoba Ci się jej gra to pomyśl, że tam pewnie jej mówią jak ma zagrać, jak ma chodzić, co ma czuć i pokazywać. Nic od niej nie zależy i nie ma za co ją winić.

Nezumi

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/48102_10151551435205067_1 487015570_n.jpg blondi nie chciała być gorsza ;p

kosovitz

Wiem ze odgrzebuję stary wątek, ale muszę się Ciebie zapytac: Co się stalo z kociolkiem jadu :D? Jest jakis inny wątek? Piszecie teraz w głownym temacie? otworzycie go pózniej? Nie udzielalem się, ale lubilem czytac co tam zapostowaliscie :D A po zakonczeniu poprzedniego tematu nie widzialem nigdzie nowego.... Dzieki za odpowiedz :)

robb264

Ponieważ do kociołka przeszło niewiele osób, a podczytujących nijak się nie dało wciągnąć do dyskusji, postanowiłyśmy zamiast drugiej części utworzyć sobie klub.

kosovitz

Ok, teraz widzę :d
W sumie kociolek byl duuuzo aktywniejszy niz sam wątek o TVD po tym jak odeszłyscie.
Dzięki za odpowiedz :)

ocenił(a) serial na 4
robb264

Kociołek? Długo mnie nie było na tym forum (po rozwiązaniu głównego tematu "offtop") i nie wiem, co się działo.

xena_4

wampirzy kociolek jadu na forum wizaz.pl - bardzo fajny temat, gdzie sobie pisali o TVD krytycznym okiem. I bardzo często pokrywalo się to z moją opinią :d

ocenił(a) serial na 4
robb264

O dziękuję bardzo za informację. Z chęcią tam zajrzę :)