Kiedy zobaczyłem zdjęcia z nowego odcinka TVD to od razu zauważyłem, że Elena dobrała sukienkę
na bal maturalny pod kolor swojego nowego pasemka. Jednakże przemyślałem sprawę i doszedłem
do wniosku, że prawdopodobnie sukienkę kupiła przed wyjazdem do Nowego Jorku, a więc to
pasemko dobrałą do sukienki. Co o tym sądzicie?
Btw. odkąd zacząłem oglądać ten serial o wampirach czekałem na odcinek w którym wampiry będą miały bal maturalny. Dobrze że te wszystkie fillery które ciągnęły się przez trzy sezony się końcą i zaczyna się jakaś prawdziwa akcja, fabuła.
Co to znaczy ze w ostatnich 3 sezonach były zapychacze? Chodzi ci o szkolny motyw? I tak było tego jak na lekarstwo. Teraz w jego miejsce wstawią motyw studencki....No chyba ze chodzi ci o cos innego...
Nie oglądałes zadnych sneak peeków ani nie widzałes spoilerow?
Juz 1 sneak peek pokazał, ze sukienka nalezała do Caroline:
http://www.youtube.com/watch?v=wxd2J5UiuYk
Elena jej ją ukradnie - ot cala filozofia.
Praktycznie caly odcinek w spoilerach został juz przedstawiony - wystarczy obejrzec wpisy z 2 ostatnich stron wątku "Stefan i przyjaciele" jezeli cię to interesuje.
Kiedy spojrzałem na zdjęcia i zobaczyłem że kolejny odcinek jest o balu maturalnnym to już nie oglądałem sneek peeków. Ok, wiem że ogólnie w TVD było mało o ich szkole zawsze i w sumie mnie to wkurzało ale god damn it obudzili najpotężniejszego wampira ever który zabił Elenie brata i może ich łatwo wszystkich pozabijać (łącznie z Klausem który dotąd był ich najgroźniejszym wrogiem), a oni się kłócą o sukienkę. wat. nie mają większych problemów w MF? o_o
Po prostu robią z bohaterów idiotow, którzy wolą latac za Eleną niz zając się innymi problemami. Szkoła nie jest tu zadnym uzasadnieniem - tylko złe priorytety gangu z Mystic Falls. Silasa zostawili sobie na sam koniec sezonu (z ewentualnym rozwinięciem jego wątku w następnym sezonie...).
A co do sukienki to nie sądzie ze będą robic z tego wielką aferę - ot Elena zwinie ją ze sklepu, Caroline nie bedzie miala co załozyc więc poleci do Klausa po pomoc - on da jej nową kieckę, potem na balu Elka i Caroline będą miały konfrontację i koniec tego wątku.
Plec powiedziala za chciala zrobic odcinek, gdzie mozna złapac oddech od fabuly i pokazac bohaterów w weselszej scenerii. Jej juz pomysł....
W każdym razie bal maturalny i sukienki to ostatnie o czym teraz powinni myśleć, niezależnie od tego dlaczego scenarzystka to robi.
Aktorka grająca rolę Eleny jest beznadziejna! Do tej roli przydałaby się jakaś bardziej haryzmatyczna postać, jest niemrawa, nawet nie jest zbytnio ładna, nijaka, totalna beznadzieja...
Racja, beztalencie
http://damonismysaviour.tumblr.com/post/46774758110/inspired-by-this-post
Ona jest niezbyt ładna:D Don't worry, na filmwebie to jest powszechne leczenie kompleksów.
http://www.kozaczek.pl/img_users/1280171684.jpg chciałabym wyglądać tak na plaży, bez tapety.
Nina jest bardzo dobra :) Nie jest najpiękniejsza, ale ładna owszem. Jeśli nie podoba Ci się jej gra to pomyśl, że tam pewnie jej mówią jak ma zagrać, jak ma chodzić, co ma czuć i pokazywać. Nic od niej nie zależy i nie ma za co ją winić.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/48102_10151551435205067_1 487015570_n.jpg blondi nie chciała być gorsza ;p
Wiem ze odgrzebuję stary wątek, ale muszę się Ciebie zapytac: Co się stalo z kociolkiem jadu :D? Jest jakis inny wątek? Piszecie teraz w głownym temacie? otworzycie go pózniej? Nie udzielalem się, ale lubilem czytac co tam zapostowaliscie :D A po zakonczeniu poprzedniego tematu nie widzialem nigdzie nowego.... Dzieki za odpowiedz :)
Ponieważ do kociołka przeszło niewiele osób, a podczytujących nijak się nie dało wciągnąć do dyskusji, postanowiłyśmy zamiast drugiej części utworzyć sobie klub.
Ok, teraz widzę :d
W sumie kociolek byl duuuzo aktywniejszy niz sam wątek o TVD po tym jak odeszłyscie.
Dzięki za odpowiedz :)
Kociołek? Długo mnie nie było na tym forum (po rozwiązaniu głównego tematu "offtop") i nie wiem, co się działo.
wampirzy kociolek jadu na forum wizaz.pl - bardzo fajny temat, gdzie sobie pisali o TVD krytycznym okiem. I bardzo często pokrywalo się to z moją opinią :d