Elijah & Elena oraz Caroline & Klaus - co myślicie o takich połączeniach i czy z tego coś może wyjść ? ;D
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Klaus+i+Caroline+%3AP,1819012
A Ellijah i Elena, ciekawie by było.:)
Aktualnie Elijah jest jedynym facetem, który (oczywiście wg mnie:D) pasowałby do Eleny, ale nie ma co na to liczyć:/ Dla Eleny zawsze będzie istniał tylko Stefan...
I właśnie szkoda. Tyle jej zrobił, a taki Damon cały czas ją chroni, i to właśnie on na nią zasługuje.
Caroline i Klaus jak najbardziej na tak , pasuje do niego lepiej niż do Tyler (który swoją drogą wkurza mnie od pewnego czasu) . Co do Elene to tak jej nie lubię, że szkoda mi dla niej Stefana, a tym bardziej Damona. To co ona wyprawia to przerasta ludzkie pojęcie , zasługę na to żeby była sama .
Elijah zasługuje na miłość, wydaje mi się taki samotny zwłaszcza po tym rozczarowaniu z matką, ale czuję że Elena będzie ze Stefanem
czy tylko mi jest szkoda Klausa???:P Chciałabym żeby był z Caroline ale ona jest cały czas wredna dla niego, a Elena nie jest nic lepsza jej zachowanie jest strasznie irytujące może jakby została sama to by się opamiętała
Matka Pierwotnych chciała ich przemienić z powrotem w ludzi, a następnie zabić, ciekawe co by było gdyby dałoby się każdego wampira przemienić z powrotem w człowieka.
Wredną bym jej nie nazwała, co najwyżej oschłą;) mimo że uwielbiam Klausa, to nie ma co jej się dziwić specjalnie.
W końcu wcześniej sporo nabroił;) delikatnie mówiąc.
Ale myślę że jak będzie słodziakował jej tak dalej to długo nie potrwa jak zmieni co do niego nastawienie:)
hehe, masz racje:P a on słodziakować potrafi więc mam nadzieje, że ich związek to tylko kwestia czasu;]
MI jak najbardziej pasowałoby, żeby Elena była z Elijah, ponieważ on jest samotny i robi wszytko dla Eleny, a ona moim zdaniem potrzebowałaby podparcia, które znalazłaby w pierwotnym. Pomimo tego, że tak naprawdę bawiła się Salvatorami, chciałabym, żeby zaznała prawdziwej miłości i ustatkowała się wreszcie.
Co do Klaus'a i Caroline, jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiona. Dzięki dziewczynie Klaus może by trochę złagodniał, a ona by miała szczęśliwe życie z nim, a poza tym dopełnialiby się. Moim zdanie Caroline nie pasuje bardziej do nikogo innego niż Klaus'a.