PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122257
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Na początku chcę zaznaczyć, że nie oglądam tego serialu już od dwóch sezonów, dlatego może miałam jakieś wygórowane oczekiwania, ale dla mnie ten odcinek był słaby. Katherine pojawiła sie na chwile - jedna z ciekawszych postaci tego serialu - aby za moment znowu zginąć. Słyszałam pogłoski o tym, że to Stefan ma umrzeć, jednak nie byłam pewna czy okażą się prawda. Nie widzę też sensu tego jego ślubu z Caroline skoro i tak planowali go zabić w nastepnym odcinku. Brakowało mi też takiego prawdziwego happy endu dla Bonnie. Jest to moim zdaniem najmądrzejsza postać w tym serialu, która zawsze obrywa najmocniej. Pewnie czasami będzie mi brakowało tego serialu ze względu na sentyment. Największy plus tego odcinka to oczywiście list Klausa. Sądzę, że fajnie do siebie pasowali z Caroline i miło będzie ją zobaczyć w The Originals. A wy co sądzicie?

monia1gucio

To tzw. Shitty Writing. :D Też nie wiem po co był ten ślub. Totalny bezsens. Ten związek od początku był beznadziejny i beznadziejnie się skończył. Nie wiem o czym ta Plec myśli.
Caroline się już raczej nie pojawi w TO, bo sezon został już nagrany, nie było żadnych informacji o udziale aktorki, a następnego najprawdopodobniej nie będzie. :/