osób które grają w Nowa bitwa postaci . Niektórzy pozakładali konta żeby pozabijać Stefana a inni
żeby go uratować . Moim zdaniem te konta powinny być usunięte a Stefan liczony od początku ale
przecież to wasz wybór . Teraz to dzieci z podstawówki rządzą na filmwebie :). Osoby które
pozakładały te konta niech wykarzą się inteligencją i napiszą w komentarzu. Ludzie to tylko zabawa!
Wy się zachowujecie jakby chodziło o wasze życie .Jeśli się nie przyznacie to jesteście naprawdę
tchorzami . Dziękuje . Miłego wieczoru/dnia :)
o, a jakos kilka dni temu, kiedy zalozylam podobny watek, bo 8 nowych osob pojawilo sie jednego dnia, zeby stafana (ktorego nie znosisz) wykonczyc, to nie zareagowalas. dopiero jak podskoczyl wysoko do gory, to zaczelo ci to przeszkadzac ;)
ale zgadzam sie. gra na takich zasadach nie ma sensu, dlatego tez od paru dni w nia nie gram.
Bo myslalam ze Ty rozwiazesz sprawe. Nie lubie stefana ale ten serial nie jest moim zyciem. I jak mialam zareagowac? Osoby ktore to z4obily powinny zareagowac i przestac to robic
jedyne co mi sie udalo osiagnac, to sprowokowac do walki w nieuczciwy sposob wielbicieli Stefana.
ale jakos zupelnie nie o to mi chodzilo. (mimo tez mu kibicowalam)
Tom Avery w jednym poscie mial 40 pt, w nastepnym juz tylko 10. ktos za jednym zamachem zabral mu 30 :P
miło :) ten świat już jest niemożliwy ... dzieci naprawdę myślą ze coś tym osiągna? bedzie następna bitwa postaci aż do czasu konca serialu . teraz ja ich strolluje :)