i czy Ian , Nina i Paul będą grali w kolejnych ?
No Nina jest główna postać .
Będzie niestety kolejny ale mam nadzieję, że szósty będzie ostatni. Widać, że twórcom skończyły się pomysły na odcinki . Prawdopodobnie będzie więcej telenoweli w szóstym sezonie.
Wcześniej krążyły plotki, że Ian miał odejść i Paul ze względu na to, że każdy dostał propozycję by zagrać w filmie i pewnie zrezygnowali bo pewnie się nie skapnęli, że mają podpisane kontrakty do szóstego sezonu. Nina pewnie aż do starości będzie siedziała bo kto by chciał ją zatrudnić do jakiegokolwiek filmu z jej koślawą grą, zwłaszcza od 4 sezonu.
Dlaczego uważasz grę Niny za koślawą? Jako Katherine wyszła znakomicie, a to, że ma do grania tak beznadziejną postać, którą tylko trzeba ratować to nie jej wina.
Poza tym, powinni skończyć ten serial na tym sezonie. To już staje się nudne, poplątane, wampirów tam prawie nie ma, a "epic love CS" nagle odkryta jest największą porażką tego show.
Poza tym, czytałam gdzieś, że gdyby nie było kolejnego sezonu to Candice i Paul [Caroline i Stefan] prawdopodobnie wyruszyli by do TO. To mogłoby być coś fajnego ;) Zwłaszcza, jak oboje wyłączyli uczucia (no przynajmniej Caro), a taki Stefan rippah by się tam znalazł to dobrze rozegrane wyszłoby całkiem nieźle.
Następny sezon powinien byc ostatnim!
Wszystko pozamykać ! Wszystkich połączyć w pary! Happy endy itd. ...
Ten sezon powinni zrobić ostatnim, ale z klasą go zakończyć (albo chociaż postarać się to zrobić z 7). Jeszcze kilka sezonów temu chciałabym jak najwięcej ich dostać, ale widząc co się tam wyrabia niech to skończą, jak najszybciej.
Pary, trójkąty, kwadraty... Niech najlepiej wszyscy staną się ludźmi, porobią sobie nawzajem dzieci i żyją happily ever after.
A gdzieś jeszcze wyczytałam, nie wiem może to były fałszywe informacje. A głosiła ona, że jeszcze ponoć ma być siódmy sezon. Oby jednak to nie była prawda.