Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Znalazłam to na jakiejś stronce, co symbolizuje i jaka moc ludzie przypisywali mu:
Moonstone

The moonstone is characterised by an enchanting play of light. Indeed it owes its name to that mysterious shimmer which always looks different when the stone is moved and is known in the trade as 'adularescence'. In earlier times, people believed they could recognise in it the crescent and waning phases of the moon.

This gemstone is surrounded by a good deal of mystique and magic. In many cultures, for example in India, it is regarded as a holy, magical gemstone. In India, moonstones are also regarded as 'dream stones' which bring the wearer beautiful visions at night. In Arabic countries, women often wear moonstones sewn out of sight into their garments, for in their cultures the moonstone is a symbol of fertility.

The moonstone symbolises our being in its entirety. With its soft shimmer, it strengthens our emotional and subconscious aspects. The associations connected with that make it a "lovers' stone", evoking tender feelings and safeguarding the true joys of love. It is also said that wearing a moonstone strengthens our intuition and our capacity to understand.

PAULA2959

Nie zbyt wiele z tego zrozumiałam, ale z szczątkowych informacji jakie udało mi się przetłumaczyć, wnioskuję, że tak czy siak Kath będzie szaleć z tym kamieniem

ocenił(a) serial na 8
aka13

Kamień księżycowy w wielu kulturach uważany jest za święty, magiczny kamień. W Indiach nazywany jest kamieniem marzeń sennych, przynoszącym noszącej go osobie miłe senne doznania. W krajach arabskich kobiety noszą kamień księżycowy wszyty w ubranie w sposób niewidoczny z zewnątrz, ponieważ wierzą, że jest symbolem płodności.

Wiele osób wierzy, że kamień księżycowy wzmacnia nas emocjonalnie i wpływa na podświadomość. Nazywany również kamieniem kochanków wzbudza uczucia i wzmacnia radość miłości. Przypisuje mu się również właściwości wzmacniające intuicję i zdolność rozumienia.

Pewnie Kate chce rozkochać w sobie Stefano :) bądź w bardziej hardcorowej wersji - zmajstrować dzidziusia:D

ocenił(a) serial na 8
LadyRebel

haha dokładnie to samo pomyśłam- Kath chce mieć bobaska ze Stefciem. Damon i Elena będą chrzestnymi. to dopiero byłoby świetnie zakończenie;p

zilustrowana

Dobra ta wypowiedź mnie powala :) Ale coś takiego miało by swoje plusy. Damon i Elena to wątek na który czekam!