http://www.movieline.com/images/vd_mcmanus.JPG
tak sobie jej na pewno nie wyobrażałam, biust na wierzchu mnie nie zacheca.
Strasznie staro wygląda, nie wiem, może to tylko wina zdjęcia ale jak narazie kompletnie mi się nie podoba...
koleżanka Masona, jakaś mizia przystawiająca się d Damona. Normalnie wygląda lepiej ;/
Dawno było wiadomo kto ja zagra tak samo jak to, że będzie z Damonem. Ale wolę ją niż Rose:/
Podobno projektowali sypialnie Damona xD to moze zrobi z niej porzytek haha ;pp
Hmm no niby tak. A w czyjej sypialni był Damon kiedy Viki mówiła mu, że się nudzi? Mi to nie wyglądało na sypialnię Stefka :P
A właśnie, bo tak czytam i czytam, że on ma z nią być, gdzie było tak napisane? :D
No ja nie wiedziałam, kto ją zagra, bo staram się nie czytać newsów o serialu, przeglądam tak powierzchownie, zatem musiałam przeoczyć
yh. Staroo wygląda.
Ja wiem że Ian nie jest młodzieniaszkiem ale ona...? No ale ogólnie nie jest brzydka.
No właśnie bym chciała zobaczyć sypialnie Damona. bo ogólnie to był pokazane łóżka itp. Ale cały czas inne pokoje. tam gdzie zanjdował się Damon. A Stefka pokój to w całej okazałości.
Haha, jak ładnie ujęte :D Solara może nie, ale co do reszty się zgadzam. No, i na pewno wyskoczy do Dejmona z tekstem: "bierz co chcesz". xD
A Ty, Fraantic, także masz rację, jest stara, lecz Damon, z tego co pamiętam, jest 28-śmio latkiem. Jeśli źle mi się kojarzy, to przepraszam! :O Ale być może i 23-latkiem. Cholera, czy ktoś mnie uświadomi?
A WGL, TO HELLO, LUDZIE! CZY KTOŚ W OGÓLE CZYTAŁ KONWERSACJĘ Z CASTINGU POMIĘDZY JULES, A DAMONEM?! ONA MÓWI DO NIEGO, ŻE CHYBA WŁAŚNIE MA DO CZYNIENIA ZE SŁYNNĄ WAMPIRZĄ AROGANCJOM (OR SOMETHING LIKE THAT XD) I, ŻE ON NIE CHCIAŁBY SIĘ Z NIĄ SPOTKAĆ DZISIAJ W NOCY ;] NIE WYGLĄDA MI TO NA POCZĄTEK ROMANSU, CHOCIAŻ BRUTALNOŚĆ TO CZĘSTO DOBRY POCZĄTEK! XD
Mówiłam że z niej jakaś wieśniara. Hmmmm, ciekawe kto jej sie pozbedzie. A przy okazji jak szybko. Najlepszy motyw. Nie widziałam jej a juz wiedziałam że bedzie chodzącyą kicha i miałam racje :D
Ale w którymś z spoilerów była mowa o tym, że będą ze sobą flirtować, a wiadomo do czego to doprowadzi... ale możliwe, że sobie coś ubzdurałam bo tych spoilerów od Kevina i Julie była masa... natomiast sądzę że za tym zdjęciem kryje się coś więcej niestety.
Oby nie, juz sie modle. Wstrętne babsko. Nie mogli dać kogoś lepszego? Tyle aktorek a dali taka sucha kobite. Sucha bo bez ucha buhahaha
jak dobrze, że ona z takimi tekstami wyskakuje! to tylko świadczy o tym, że wielkiej miłości to z tego nie będzie
No przepraszam wszystkich którzy lubią Hmmmm, JĄ, mniejsza jak ma na imie. Najadłam sie za dużo czelkolady i świruję z deka ;D Siła cukru. Po za tym ja już swoje na temat tej pani napisałam. I już nic więcej o niej nie napisze bo szkoda pisac o kimś kto napewno długo nie pogości. Jak by nie patrzeć serial opiera sie na trójkącie reszta to postacie poboczne mniej lub bardziej lubiane. Wychodze i tak z założenia że panna (jak jej tam) krótko będzie bo wiele fanek zagranicznych było by zawiedzionych tego typu obrotem sprawy, że Damon jest z kimś innym niż sam bądz z Eleną, nawet jeżeli nie pasuja do siebie.
Sucha, że w sensie chuda, tak? xD Ciekawe jak by się zachował Damon gdyby dali jakąś w stylu Kim Kardashian ;-) Pewnie by ją bzyknął bez zawahania XD A wgl. skoro o bzykaniu mowa to w zeszły pon. przyszłam do szkoły i koleżanka wyskakuje do mnie z tekstem: "Oglądałaś? Damon bzyknął Rose :D" Lol.... Żadnego "Cześć", tylko od razu "Damon bzyknął Rose". To mnie rozwaliło ; )
Queen_J, no pewnie że chuda, wogóle to fajne tematy macie w szkole ;D Nie lubie Kim ale chodziaż ma wszystko na miejscu.
Blush, nie nażekaj... Wolność słowa jest nie?
Na tą Jess to już widziałam tyle negatywnych wypowiedzi że proszę ze mnie zejść. Czepiaj sie kogo innego.
Okej, nie będę naŻekać, a czepiać się kogoś innego na razie nie mam zamiaru.
Ja poczekam tak jak należy aż owa aktorka pokaże się w VD i wtedy ją ocenię.
No i zgoda, czekamy. Potem już nie bede miała dla niej litości, czy dobrze bedzie grała czy nie.