Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

JULES?!

ocenił(a) serial na 7

http://www.movieline.com/images/vd_mcmanus.JPG

tak sobie jej na pewno nie wyobrażałam, biust na wierzchu mnie nie zacheca.

veronicty

Tak, Jules. Oczywiście z Damon'em. Eleno gdzie jesteś?

ocenił(a) serial na 7
Madeleine_filmweb

No wiem, że Jules ;p po prostu wyrażam zszokowanie w tytule xd

veronicty

Strasznie staro wygląda, nie wiem, może to tylko wina zdjęcia ale jak narazie kompletnie mi się nie podoba...

ocenił(a) serial na 7
Phantasis

Kim jest ta Jules?

ocenił(a) serial na 10
Poison_Girl

koleżanka Masona, jakaś mizia przystawiająca się d Damona. Normalnie wygląda lepiej ;/

użytkownik usunięty
veronicty

Dawno było wiadomo kto ja zagra tak samo jak to, że będzie z Damonem. Ale wolę ją niż Rose:/

ocenił(a) serial na 10

Podobno projektowali sypialnie Damona xD to moze zrobi z niej porzytek haha ;pp

ocenił(a) serial na 10
domis3

Hmm no niby tak. A w czyjej sypialni był Damon kiedy Viki mówiła mu, że się nudzi? Mi to nie wyglądało na sypialnię Stefka :P

ocenił(a) serial na 7

A właśnie, bo tak czytam i czytam, że on ma z nią być, gdzie było tak napisane? :D
No ja nie wiedziałam, kto ją zagra, bo staram się nie czytać newsów o serialu, przeglądam tak powierzchownie, zatem musiałam przeoczyć

ocenił(a) serial na 10
veronicty

On z nią nie będzie. To ma być tylko nie zobowiązujący seks :P

użytkownik usunięty
megaami

Taa, bo on będzie musiał sobie ulżyć po Elenie a Jules po Masonie xD

ocenił(a) serial na 10

Hehe , o to chodzi :P

megaami

Cholera, JAKA SOLARAAAA :O Nie podoba mi się- albo to takie prześwietlone zdjęcie/plan ;d

ocenił(a) serial na 10
lilinette

yh. Staroo wygląda.
Ja wiem że Ian nie jest młodzieniaszkiem ale ona...? No ale ogólnie nie jest brzydka.
No właśnie bym chciała zobaczyć sypialnie Damona. bo ogólnie to był pokazane łóżka itp. Ale cały czas inne pokoje. tam gdzie zanjdował się Damon. A Stefka pokój to w całej okazałości.

ocenił(a) serial na 7
lilinette

mi sie wydaje, ze na pewno solara, biust na wierzchu, pełen zestaw. ech.

veronicty

Haha, jak ładnie ujęte :D Solara może nie, ale co do reszty się zgadzam. No, i na pewno wyskoczy do Dejmona z tekstem: "bierz co chcesz". xD
A Ty, Fraantic, także masz rację, jest stara, lecz Damon, z tego co pamiętam, jest 28-śmio latkiem. Jeśli źle mi się kojarzy, to przepraszam! :O Ale być może i 23-latkiem. Cholera, czy ktoś mnie uświadomi?

użytkownik usunięty
lilinette

Chodzi ci o ten jego "wiek" w serialu? To raczej 25 lat z tego co kojarzę.

veronicty

Jaki biust?! Tylko kawałek stanika xd

veronicty

A WGL, TO HELLO, LUDZIE! CZY KTOŚ W OGÓLE CZYTAŁ KONWERSACJĘ Z CASTINGU POMIĘDZY JULES, A DAMONEM?! ONA MÓWI DO NIEGO, ŻE CHYBA WŁAŚNIE MA DO CZYNIENIA ZE SŁYNNĄ WAMPIRZĄ AROGANCJOM (OR SOMETHING LIKE THAT XD) I, ŻE ON NIE CHCIAŁBY SIĘ Z NIĄ SPOTKAĆ DZISIAJ W NOCY ;] NIE WYGLĄDA MI TO NA POCZĄTEK ROMANSU, CHOCIAŻ BRUTALNOŚĆ TO CZĘSTO DOBRY POCZĄTEK! XD

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

Mówiłam że z niej jakaś wieśniara. Hmmmm, ciekawe kto jej sie pozbedzie. A przy okazji jak szybko. Najlepszy motyw. Nie widziałam jej a juz wiedziałam że bedzie chodzącyą kicha i miałam racje :D

Bloody_Anna

Hahaha, nieźle, nieźle. Anno, nie bądź taka wulgarna :D Normalnie już Cie lubię xD

użytkownik usunięty
Queen_J

Ale w którymś z spoilerów była mowa o tym, że będą ze sobą flirtować, a wiadomo do czego to doprowadzi... ale możliwe, że sobie coś ubzdurałam bo tych spoilerów od Kevina i Julie była masa... natomiast sądzę że za tym zdjęciem kryje się coś więcej niestety.

ocenił(a) serial na 10

Oby nie, juz sie modle. Wstrętne babsko. Nie mogli dać kogoś lepszego? Tyle aktorek a dali taka sucha kobite. Sucha bo bez ucha buhahaha

użytkownik usunięty
Bloody_Anna

Może poczekaj do odcinka zamiast oceniać kogoś po zdjęciu.

jak dobrze, że ona z takimi tekstami wyskakuje! to tylko świadczy o tym, że wielkiej miłości to z tego nie będzie

ocenił(a) serial na 7

Oj jak ma ochotę, to niech pisze. Jesteśmy na forum dyskusyjnym.

ocenił(a) serial na 10
veronicty

No przepraszam wszystkich którzy lubią Hmmmm, JĄ, mniejsza jak ma na imie. Najadłam sie za dużo czelkolady i świruję z deka ;D Siła cukru. Po za tym ja już swoje na temat tej pani napisałam. I już nic więcej o niej nie napisze bo szkoda pisac o kimś kto napewno długo nie pogości. Jak by nie patrzeć serial opiera sie na trójkącie reszta to postacie poboczne mniej lub bardziej lubiane. Wychodze i tak z założenia że panna (jak jej tam) krótko będzie bo wiele fanek zagranicznych było by zawiedzionych tego typu obrotem sprawy, że Damon jest z kimś innym niż sam bądz z Eleną, nawet jeżeli nie pasuja do siebie.

użytkownik usunięty
veronicty

To niech pisze, na jakimś poziomie.. sorry, ale dziwne to trochę było:P

Bloody_Anna

Sucha, że w sensie chuda, tak? xD Ciekawe jak by się zachował Damon gdyby dali jakąś w stylu Kim Kardashian ;-) Pewnie by ją bzyknął bez zawahania XD A wgl. skoro o bzykaniu mowa to w zeszły pon. przyszłam do szkoły i koleżanka wyskakuje do mnie z tekstem: "Oglądałaś? Damon bzyknął Rose :D" Lol.... Żadnego "Cześć", tylko od razu "Damon bzyknął Rose". To mnie rozwaliło ; )

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

Queen_J, no pewnie że chuda, wogóle to fajne tematy macie w szkole ;D Nie lubie Kim ale chodziaż ma wszystko na miejscu.
Blush, nie nażekaj... Wolność słowa jest nie?
Na tą Jess to już widziałam tyle negatywnych wypowiedzi że proszę ze mnie zejść. Czepiaj sie kogo innego.

użytkownik usunięty
Bloody_Anna

Okej, nie będę naŻekać, a czepiać się kogoś innego na razie nie mam zamiaru.
Ja poczekam tak jak należy aż owa aktorka pokaże się w VD i wtedy ją ocenię.

ocenił(a) serial na 10

No i zgoda, czekamy. Potem już nie bede miała dla niej litości, czy dobrze bedzie grała czy nie.

ocenił(a) serial na 7

Get a life.

użytkownik usunięty
veronicty

Get off.

Bloody_Anna

Eeee... Krwawa Mary xD, to jest Jules a nie Jess :P xD