Założyłam ten temat, abyście mogli napisac swoje sugestie na temat Waszego wymarzonego
100 odcinka :)
Jeśli chodzi o mnie to chciałabym w nim zobaczyć moje stare, ulubione postacie, jak Rose, Rick,
ciocie Jenne oraz Lexi, no i oczywiście Klausa i Elijaha. Chciałabym, żeby Katherine jednak
została przy życiu, byc może w ciele Eleny. To by było interesujące xD Z racji tego, że mam dosyć
tego, że z Caroline zrobili taką dziewczynkę rozpaczliwie poszukująca miłości. Ten cały Tayler,
ciemnoskóry chłopak (przepraszam, że tak napisałam, ale zapomniałam, jak on się nazywał)
mnie załamali. Dla mnie mogłaby być z Klausem. W 100 odcinku uświadomiłaby sobie, że
Mystic Falls nie jest dla niej, i wyruszyłaby razem z Klausem do Nowego Orleanu, aby zemścić
się nad Taylerem za to, że ją zostawił.
Jakie są wasze pomysły?
Mnie się marzy jakaś scena z fajna Klaroline najlepiej pocałunek czy cos większego ;) No i czekam na powrót Steleny ciekawe jak po zerwaniu z Damonem ułoży się jej ze Stefanem. Tak jak ty chciałabym zobaczyć zmarłe postaci tylko do twoich dodam jeszcze Kola. Lubię go :D Katherine w ciele Eleny TO BYŁO BY FANTASTYCZNE. Nienawidzę Eleny lubiłam ją tylko w 1 sezonie. Teraz cały świat się kręci wokół niej i ona jest najwazniejsza a tak naprawdę Caroline przeszła dużo więcej od niej, a Biedulka Elenka nie może sobie poradzić z wampiryzmem bo jest za słaba, pomaita chłopakami dając im nadzieje.
Ja też liczę na jakąś fajną scenę Klaroline, tak jak napisała helagolasz: pocałunek lub więcej ;) . Gdzieś czytałam, że Damon z Elką się tylko pokłócił i to nie było rozstanie, ale jednak wolałabym, żeby znalazł sobie kogoś lepszego, bo Jeleny mam już serdecznie dość -.-
Fajjnie byłoby też zobaczyć moje stare ulubione postacie, czyli Lexi, Rick, Rose. Jakby tak pierwotni wpadli do MF też byłoby nieźle.
Do mojego wymarzonego ideału dodałabym jakąś zajebistą retrospekcję, najlepiej z Damonem, bo strasznie mało o nim wiemy, chyba już więcej wiedzieliśmy o Stefciu w 1 sezonie ;c
No Elenka mogłaby zostać jakby nagle się "naprawiła" i przestała być tak irytująca.
To chyba tyle ;)
Przede wszystkim, żeby jakoś uratowali Katherine, nie chodzi mi o to, żeby była ze Stefanem, chociaż ich wątek bardzo mi się spodobał to na dłuższą mete byłoby to dziwne, gdyby nagle jej wszystko wybaczył. Nie podoba mi się pomysł, żeby weszła w ciało Eleny, Elene zostawmy w spokoju niech sie pogodza i sielankuja z Damonem, u mnie zeszli na kolejny plan bo nic ciekawego sie u nich nie dzieje.
Wymarzone "spotkania" w 100 odcinku..Dalaric. Motyw Denzo też mi się podoba.
-Spotkanie Lexi i Stefana + spotkanie Damona z Alariciem - byłoby genialnie.
-Powrót Klausa i Caroline - ich pocałunek zwiastun, im in love! Zobaczenie w TVD Elijaha, Rebeki + Kola.
-Katherine aby przeżyła - nieważne jak byleby przeżyła, czy w ciele Eleny czy w swoim. Aby dali jakąś jej scene ze Stefanem albo ich retrospekcje - wszystkie są genialne.
-Aby nie było żadnej sceny Deleny, błagam XD no i aby pokazali coś Stelenowego - nie chodzi mi jednak o żadną kiss scene oczywiście, ale oni mają taką magię za którą tęsknię :D
- i teraz coś głupiego: Silas i Amara - chociaż wiem,że ich nie będzie to są oni moimi ulubieńcami z sobowtórów XD