Narazie wole nie myśleć o tym ,że ten serial kiedyś się skończy...
ale nie wiem co zrobią reżyserzy z tym ,że są fani Damona i Stefana...
Jedni chcą zakończenia :
Stefan+ Elena ,a inni Damon + Elena...
Jak oni mają zamiar to pogodzić ,żeby nie rozwścieczyć fanów -nie mam zielonego pojęcia:) , no i jeszcze Katherine.
Ja jestem za zakończeniem Damon + Elena...
Wiem ,że są głosy przeciwne. Do zakończenia Stefan+ Elena zalicza się moja koleżanka ,z którą zawsze oglądam TVD:)
Nie patrząc na spór o braci;) ,to i tak wszyscy uwielbiamy TVD!;)
Pozdrawiam fanów!
Tylko nie Damon i Elena ......Elena jest dla niego za nudna..
Stefan +Elena
Damon +Bonnie ewentualnie Damon + jakaś śliczna wampirzyca.
mnie się wydaje ze zakonczenie nie bedzie pozytywne dla fanow Deleny. osobiscie o takim marze ale coz jakos w to watpie :) obawiam sie ze zaserwuja nam zakonczenie w postaci Damona ktory niestety umrze ratujac swa ukochana Elene przed jakims potwornym wypadkiem czy cos w tym stylu :) tak to juz niestety w filmach bywa :)
Ja tam na razie nie myślę o zakończeniu i nie mam zamiaru, bo to tylko mnie dołuje. Jestem pewna, że przez długi czas będziemy mogli cieszyć się jeszcze nowymi odcinkami ;) Jestem zdecydowanie za Deleną, ale również mam złe przeczucia, co do pomysłu producentów na zakończenie, które kiedyś będą musieli zrealizować. Możemy nadal mieć nadzieję, że spełni się nasze marzenie dotyczące związku Deleny, ale jest ono wręcz nieosiągalne :( W ostateczności możemy liczyć na jakieś sceny pomiędzy nimi, ale wątpię, że Stefan pozwoliłby Damonowi na takie coś, że sam Damon odważyłby się coś takiego zrobić i Elena... Oj, jeśli nadal będzie tak uparta i, tak jak teraz (czasami) wredna względem starszego Salvatore, to kiepsko to widzę. Co nie zmienia jednak faktu, że byłabym wniebowzięta takim końcem, najlepszym końcem serialu, jaki kiedykolwiek miałabym okazję zobaczyć.
A ja bym chętnie zobaczyła ostatecznie Katherine i Stefana razem. No i Delenę. Poza tym, jeśli producenci postanowią pójść w ślady książek, to całkiem możliwe, że Kat umrze jeszcze przed końcem serialu.
Napisałaś, że producenci pójdą w ślady książek. Ten serial jest oparty na jakiejś powieści? jeśli tak to proszę Cię o tytuł tej książki.
to byloby zbyt oczywiste wolalabym cos bardziej nieprzewidywalnego damon z jemma stefan z kathy ( wrocil do miasteczka i zakochal sie od razu w ellenie mimo ze niby niekochal nigdy kathy podejrzane ) jeremy powien umrzec wkurza mnie alartic wroci do zony
Cały czas tylko Elena i Stefan , może dla odmiany mogliby dać jakąś scenę , gdzie Elena mówi Damonowi , że go kocha i będzie z nim choć przez pare odcinków , bo szczeże mam dosyć patrzenia cały czas na obecny związek Eleny i Stefana . Ludzie ja chcę czegoś nowego , a nie w kółko to samo !!!!!!!Oglądasz TVD , masz jakąś nadzieję , że coś się wydaży mniędzy Damonem i Eleną i co zawsze jest to samo :(
Zdecydowanie jestem za zakończeniem Damon + Elena !!!
Elena i Damon - nieee, zdecydowanie.
Elena i Stefano - skoro już są z sobą w nudnym jak flaki oleju związkiem: niech trwają sobie dalej!
Damon i Bonnie - Bogowie, błagam, zagrzmijcie...
Bonnie i Jerremy - yop! Strzał w dziesiątkę! Tak, tak! A ta głupia mi odegnała nadzieję, odrzuciła biednego ; / Nosz kurde, mogliby być z sobą...
Alarick i Jenna - oj tak, tak, niech ten związek się rozwija ;d
Caroline i Taylor - mhrr ^^
Ogólnie jestem przeciwna związkowi z Damonem. Czemu? Bo widzowie dostaną co chcą, nie będą czekać, nie będą marudzić, a Damon stanie się jeszcze bardziej... ciapowaty, niż jest teraz.
Nie, nie, ja chcę Damona z kilku pierwszych odcinków. Oj tak! ;3
Chyba, że Damon by z Katheriną... Jedno i drugie ma charakterek, są impulsywni, wredni, pewni siebie, nie liczący się z uczuciami innych. Chociaż... to nie byłoby fajne :P Dla mnie Damon jest stworzony do bycia kawalerem ;d
Ewentualnie mogliby coś takiego zrobić, jak zrobili w 7 części: Stefano biedaczek porwany przez złe Liski, Elena i Damon wyruszają na misję ratunkową, w międzyczasie coś się dzieje, ktoś pocałował, ktoś zatańczył, ktoś powiedział za dużo słów, taki mały romans w trakcie ratowania ;3
To by mi bardzo odpowiadało, ale... na chwilę obecną to nie możliwe, chyba, że by trzeci sezon zaczęli.
Skąd właściwie to przekonanie, że serial ma się zakończyć związkiem ? Skąd przekonanie, że cała trójka będzie żyć w ostatecznym finałowym odcinku? ;)
Jeżeli Delena miałaby być dopiero na końcu to ja dziękuję bardzo ;) Chcę żeby to nastąpiło w trakcie, żeby Stefan zrobił coś okropnego, żeby zerwali ze sobą na dłużej niż dwa odcinki. Chcę zwyczajnie doczekać się tej Deleny i żeby to było coś poważniejszego niż pocałunek w czoło. A na końcu niech sobie będzie ta Stelena, nie dbam już o to...
Stefan zdecydowanie nabiera barw jako postać gdy znajduje się w konfrontacji z Katherine więc uważam że połowa widzów by trzasnęła komputer czy tam telewizor o ścianę (ja napewno) gdyby w zakończeniu Stefan nadal był z Eleną, a napewno fani Deleny... Mam nadzieję że wymyślą coś naprawdę fajnego i nas zaskoczą
Wątpię żeby scenarzyści zaserwowali nam cudowne zakończenie Elena+Damon...
Dlatego też ostatecznie zadowoli mnie opcja:
Stefan+Elena,
Damon+ Katherine. Pasują do siebie;)
Nie zniosłabym wątku Bonnie + Damon, a Rose+ Damon ledwo teraz wytrzymuję te ich umizgi. Jak dla mnie bez chemii nie ma zabawy i tyle w temacie.
no to chyba oczywiste, ze Stefan i Elena ;] Katerina zapewne zginie a Damon bedzie z tą Rose ;]
Nie wiem co wy widzicie w tej Katerinie. Jest przesączona zlem do szpiku kosci xD a Stefan raczej do niej nie wroci. i dobrze ! :D
a jak sie skonczy ze elena + damon to bedzie najgorszy kicz ;/
skoro od poczatku miedzy elena a stefanem jest tak wielka milosc to niech trwa juz wieki ;d
ja bym np chciala aby przemienili elene w wampira ;]
Rose nie przetrwa do konca serialu, jak przetrwa do konca sezonu to bedzie cud. Jak dla mnie to konca serialu nie widac, bo nie skonczy sie zapewne na 2 i pewnie i na 3 sezonie ;)
a czy pamietniki nie sa na podstawie ksiazek? moze ktos czytal i zdradzi koncowke, ale tak jakos delikatnie, lub krzyczac, ze spoiler ;p gdyby stefan rzucil elene bylabym w niesamowitym szoku :D wydaje mi sie jednak, ze tu niespodzianek nie bedzie
jak dla mnie to może zakonczyć się to w ten sposób:
Stefan i Katherine albo Elena
Damon i Caroline albo Rose albo ewentualnie Katherine
sa na podstawie ksiazek ale z tego co tu czytalam to film od ksiazki rozni sie prawie wszystkim ;) takze nie wiadomo co bedzie dalej, wszystko zalezy od scenarzystow.
Wszystkie części książek jeszcze nie zostały wydane ;) Premiery ostatniej można się spodziewać chyba jakoś w połowie przyszłego roku, ale po angielsku. Na polską sobie poczekamy o wiele dłużej.
Nieeee noooo, tylko nie z Rose;)) Ja jestem beznadziejnie wierna fanką tandemu Damon/Elena i mówię stanowcze 'nie' wszelkim innym romansom któregokolwiek z tej dwójki;))) A Rose...??? Nie sądzę by długo zabawiła jeszcze w serialu.
Moim zdaniem Elena i Stefan chociaż wolała bym go z Katherine
Damon i może Caroline lub Katherine albo jakaś inna wampirzyca
Bonnie i Jerremy
Jenna i Alaric
Nie wytrzymałabym Bonnie i Damona. To byłaby masakra.. miałabym ochotę rozwalić monitor.xD
Z resztą nie przepadam za Bonnie. Taka sobie wiecznie przewrażliwiona czarownica. ;p
Rose jest tylko na chwile.;dd nie wytrwa długo na pewno, a jeszcze po ugryzieniu przez wilkołaka to w ogóle.
Stefana chciałabym zobaczyć z Katherine. ;p Zawsze chciałam Damona i Elenę, ale jak szukał tak Katherine, to myślałam, że pewnie coś z tego będzie, ale po tym, co powiedziała to tak się zdenerwowałam, ale zawsze byłam za Eleną i Damonem!;ppp Katherine widziałabym ze Stefanem, nie chciałabym by umarła.. ^ mimo, że jest złą postacią to jednak ją nawet lubię i nie chciałabym, żeby szybko zniknęła z serialu, nadaje barw. ;d
A więc ostatecznie chciałabym tak:
` Elena i Damon <3
` Katherine i Stefan
` Caroline i Tyler
` Alaric i Jenna
` Bonnie i Jeremy
Bonnie i Damon byłoby najgorszym połączeniem jak dla mnie ;/ nie widzę miedzy nimi żadnego napięcia czy chemii, o którym rozpisują ;/
Ja osobiście bardzo lubię Delene!!!! A Stelena to nudy.... Mam nadzieję, że końcówka będzie zaskakująca... Jak Elena ma być do końca życia ze Stefciem to już wolę żeby zginęła :P
A więc jak dla mnie:
Damon+Elena
Stefan+Katherine xD
Te pary się uzupełniają, jedna strona nudna druga nie :P I dlatego tak do siebie pasują :P
Bonnie+Jeremy (Tylko nie Bonnie i Damon, bo rozwalę TV :P)
A ta Rose niech jak najszybciej spada :P
Ja również nie mogę się zorientować gdzie jest ta chemia, zwłaszcza, że w drugiej serii o ile pamiętam była tylko jedna taka scena 'w cztery oczy'.
Odpowiedź jest prosta pomiędzy Bonnie a Damonem nie widać żadnej chemii, nie ma jej.
tak moim zdaniem jest ;pp
Damon+ Elena :) Tylko tam jest "chemia"
Stefan + Caroline ;P lub Caroline+ Tyler
Damon+Caroline (kocham oboje)
Pff...Stefek może być z Bonnie
(przekupie scenarzystów xd)
Ja również jestem za Deleną;) ale wydaje mi się, że jednak Elena będzie ze Stefciem;/ a Stefan moim zdaniem idealnie pasuje do Kath bo przecież gdyby nigdy nic do niej nie czuł to nie zwrócił by uwagi na Elenę musiał tęsknić za Katherine a że dziewczyny wyglądają identycznie....
co do reszty bohaterów to mam takie dziwne uczucie, że do końca serialu zginie ktoś z głównych bohaterów poza pierwszoplanową trójką oczywiście... nie wiem Caroline Alaric czy Tyler... niektórych z nich lubię mniej lub bardziej ale ktoś zginie jestem prawie pewna...
i chociaż uwielbiam ten serial to wolę żeby był krótszy ale ciekawszy i pełny wydarzeń a nie żeby zrobili z niego drugą Mode na sukces... oczywiście nie mam nic do Mody;) chodzi mi o długość... bo z życia wszyscy wiemy że im dłuższy serial tym scenarzyści bardziej kombinują i na siłę starają się ulepszyć serial a skutki są często odwrotne;/ więc wolę 4 czy 5 sezonów ale pełnych akcji i zwrotów;)
Ciągle gadacie, że "musi czuć coś do Katherine, bo inaczej nie zwróciłby uwagi na Elenę". Ale on nie zwrócił swojej uwagi na Elenę, on ją uratował z samochodu, a gdy ją wyciągnął, był w szoku, że ona wygląda jak Katherina. I obserwował ją, czy przypadkiem kobieta, którą znał ponad wiek temu nie wróciła do żywych. Jednak po dłuższych obserwacjach (cztery miesiące) uznał, że to nie ona, że to na pewno nie jest Katherine, jest zupełnie inna od niej, prawdziwa, żywa, wrażliwa. I dopiero wtedy wkroczył do jej świata, uznając, że musi porozmawiać z tą dziewczyną, musi się przekonać, że jest zupełnie inna niż Katherine.
I wtedy się przekonał na sto procent. Później dopiero pogrzebał w jej aktach urodzenia, w szpitalnej "kartotece" i okazało się, że Elena jest adoptowana.
I mówię Wam: on ją uratował, a nie z krzesła spadł i zwrócił na nią uwagę od tak o sobie dla zabawy. Gdyby nie ten wypadek, to on się nie dowiedział pewnie o istnieniu Eleny. Bo nie byłoby go w szkole, ponieważ zaczął do niej uczęszczać ze względy na Elenę.
Oglądacie ze zrozumieniem serial? xD
A jeśli chodzi o swatanie Stefcia i Caroline - błagam Was. On ją traktuje jak młodszą siostrę, którą od czasu do czasu musi zbesztać, by postawić do pionu xD
Z nich na pewno nic nie będzie, nie ma mowy xD
Prawie pełna zgoda;) Seksowny Damon i ta dziwaczka Bonnie, chyba skonam... Nie widzę jej też za bardzo przy boku Jeremy'ego, szkoda go trochę... W ogóle to na początku pierwszego sezonu w życiu bym nie powiedziała, że się takie pary porobią!! Np Tyler, przecież dla mnie to był kawał dupka, a teraz, chce go w serialu jak najdłużej i (nie)koniecznie z Caroline;)) A komu wg Was mógłby okazać choćby chwilową słabość Mistrz Elijah?? O ile zostanie w serialu na dłużej ^_^
Według mnie Elijah powinien zostać Elijahem - bez żadnej kobiety :P Uwielbiam go ;) Tylera też na początku nie lubiłam - teraz jest świetny i widzę go tylko z Caroline ;)
Elena+Stefan (nudni jak falki z olejem,obydwoje są siebie warci i niech tak pozostanie. Swatanie Elena +Damon ehh nie widzę tego kompletnie. W książce owszem ale w serialu nie. (denerwuje mnie Nina)
Caroline+Tyler
Alaric+Jenna
Damon ahh Damon i gdzie go wcisnąć hmm zostawiła bym samego albo do BONNIE XD lubię ją i razem by mi pasowali :D Ewentualnie Caroline
Ja bym chciała żeby Elena była z Damonem ,Jeremy z Boonie, Katherine z Stefanem. Mam nadzieje że ten serial jeszcze będzie miał kilka sezonów tak jak inne wyprodukowane przez CW. (:
a ja wciąż pamiętam te sceny z pierwszego sezonu, gdy Damon był tak całkowicie, bezwzględnie oddany Katherine, czuł do niej coś tak potężnego, że nie umarło to w nim przez ponad 145 lat, nie wierze, że po ponad stuleci może się zadowolić nudną Eleną, z resztą Elena i Stefan bez względu na wszystko jakoś tam w końcu są razem, lubię takie pary, które nie muszą co 6 odcinków się zdradzić, a co 2 rozstać się i wrócić do siebie...dlatego...
Katherine+Damon
Elena+Damon
Alaric+Jenna
Caroline+Tayler
Jeremy+jakaś laska, może być wampirzyca ;)
Bonnie wyjeżdża do Salem aby zgłębić rodzinną historię
Kurcze, toż to bigamia:)) nie sądzę, żeby dziewczyny się podzieliły takim smacznym kąskiem, jakim jest Damon, ale za odważną próbę połączenia tego trójkąta podnoszę kciuk do góry Eliso:D I zgadzam się, że Jeremy'emu nie potrzeba Bonnie:))