Jakie dla was by było najlepsze zakończenie PW??? Kto by przeżył a kto zginął? Jak by się zakończyła ,,służba'' Stefana u Klausa? Kto by został a kto odszedł z Mistic Falls? Czy bracia Salvatore pogodzą się??? Czy Elena będzie z którymś z braci? itp. ;)
Stefan będzie z Klausem, a Elena dojdzie do wniosku, że nie kocha żadnego z braci i będzie z Alarickiem :) Jeremi będzie z Caroline, a Damon nieodwracalnie zakocha się w Tylerze. :)
Stefan jakoś zabije Klausa, rzuci Elene i zamieszka w raz z Damonem w Nowym Yorku. Caroline będzie z Alarick'iem. Katherine zacznie umawiać się ze Stefanem;)
zabiłaś mnie :) szczególnie z Damonem który nieodwracalnie zakocha się w Tylerze :P
Nie wierzę :D hahaha . Padłabym na zawał gdyby tak w rzeczywistości było :D tylko nie miłość faceta do faceta :D
hahaha .
Bracia Salvatore spalą się na słońcu, Elena zwiąże się ze zwykłym śmiertelnikiem.
Klaus zginie śmiercią tragiczną, a Elijah będzie nadrabiał stracone lata ze swoją rodziną.
Jeremy pójdzie do wojska, nadal będzie z Bonnie, która urodzi mu małe dzieci. Będą one medium.
Caroline pozna fajnego wampajera i będzie z nim podbijać świat.
Tyler podczas przemiany w wilkołaka spotka w lesie miłą wilczycę i będzie miał z nią małe.
Tyle ;]
ja mam tylko nadzieję,że on idealnie wciela się w rolę i nie jest taki na co dzień.
ale to jest ze szkodą dla jego potencjalnych partnerek.Żal dziewczyn.Albo chłopców:p
Wiem to, chociaż zastanawiam się nad romansem Matta Elijah, ale chyba będąc z Bonie będzie bardziej dobraną parą :)
PS. Dlaczego spalą na Słońcu? Chciałabym żeby się pogodzili i zamieszkali razem jak za dawnych czasów... ;)
taa, Stefan po raz ostatni zmarszczy swe czoło a Damon zrobi "eye thing" i razem odejdą ku wschodzącemu słońcu... i to wszystko żeby ratować Elenę i resztę świata
Ja mam wizję- Elena nie może zdecydowac się z którym z braci chce byc i w końcu mówi, że nie wybiera żadnego;D I wyjeżdża na studia do jakiegoś dużego miasta;P Scena podobna jak z Beverly Hills 90210 kiedy Kelly miała wybrac między Brandonem a Dylanem. Przez jakiś czas była z kimś zupełnie innym, ale cały czas miała kontakt z tym drugim (tak jakby Damonem, bo to on tutaj był ten zły i problemowy:D). Czyli Elena zrobi tak samo, będzie miała cały czas kontakt z Damonem, chocby sporadyczny i na końcu dojdzie do wniosku, że jednak nie może bez niego życ:D
Elena wybiera Billa Comptona i zostaje królową Luizjany,a Damon zaczyna kręcić z Sookie.