Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jenna

ocenił(a) serial na 10

ja oglądam od nowa Pamiętniki Wampirów. ;) trzeba sobie odświeżyć przed nowym
sezonem. ;) i jak oglądałam to zauważyłam, że przez cały 6 i 7 odcinek Jenny nie ma nigdzie.
Jak oni pomagają Vicki, ona jest u Eleny w domu, Jenny nie ma, jak było Halloween wrócił
Jeremy zapłakany, Damon mu wymazywał pamięć - Jenny nie ma. Gdzież to się ciekawe
nasza ciotka podziewała... Z Loganem nie była bo on się uganiał za wampirami a potem już
był zakopany, więc czemu jej nie było cały czas w domu.. Chyba lekkie niedopracowanie. ;)

urszulankaa

podejrzewam, że Jenna w tajemnicy przed wszystkimi wybyła gdzieś z ........... z kim?
a) kiedy na ekranie nie było Damona, Damon zabawiał się z Jenną.
b) to co wyżej w wersji Stefcio
c) kto wie? może Jenna kupiła rolki i nie mówiąc nikomu cwiczyła zakręty i hamowanie
d) Jenna podziwiała walory smakowe whisky ukryta w garażu
e) wymyślcie sami

:) :D:D:D

urszulankaa

Nie ma tutaj właściwie nad czym się zastanawiać. Wiem, że w VD jest sporo pomyłek, jak zresztą w każdej produkcji. Scenarzyści pisząc te dwa jakże ważne odcinki, a także inne skupiali się na innych bohaterach (w tym przypadku Vicky, Jeremy'im, Elenie, Damonie, Stefanie) a nie na Jennie. Nie zapominajmy też że jest ona postacią drugoplanową i nie występuje we wszystkich odcinkach. :)

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

....
6,7 odcinkach był Logan, ona poszła się z nim umówić, Boże no poszła może swoję sprawy załatwiać, ty też zapewne chodzisz sobie gdzieś. A w części była może w swoim pokoju.