Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jeszcze tylko dwa dni i 1 odcinek 2 sezonu Vampire Diaries!

Kto popiera mój entuzjazm?!

katherine17

Zdecydowanie popieram ;D

kama_sz_14

och, popieram popieram ;)

ocenił(a) serial na 10
kama_sz_14

Ja też chętnie popieram i to bardzo.

ocenił(a) serial na 10
katherine17

jupi! :D

katherine17

jestem na tak.

ocenił(a) serial na 10
ladyAlex_5

O tak! Ale ten czas szybko zleciał.

katherine17

:) Jupiiiiiiii . Mam nadzieję, że warto było czekać.
Na razie podane są daty i tytuły 3 odcinków
1. "The Return" 9 września
2. "Brave New World" 16 września
3. "Bad Moon Rising" 23 września

Kurza stopa nie mogłam się powstrzymać i zerknęłam na streszczenia. Oj będzie się działo !!!!!!!!

Ewcia78

A gdzie te streszczenia? A znając życie to będzie z polskimi napisami dopiero w sobote ;/

ocenił(a) serial na 10
katherine17

Ja popieram, nie mogę się już doczekać!!!

ocenił(a) serial na 9
Kamilkubacki5

ta :O myślałam, że ok 20 będzie !

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

OMFG To juz jutro : ooooooooooo Ale zleciało co ? ;DD

ocenił(a) serial na 7
Kasiaa__

Hurra hurra hurra:):):):):)
Już nie mogę się doczekać:)

violet363

Mopże mi ktoś powiedziec o czym był 1 sezon. Bo dopiero teraz zacząłem się interesować tym serialem. I jeszcze kiedy, o której godzinie i w jakim programie będzie to leciało...Prosze pomóżcie

ocenił(a) serial na 7
igrek3_2

Serial emitowany jest na TheCW. 2 sezon zaczyna się jutro chyba o 20:00, ale godziny nie jestem pewna. Odcinek pewnie będzie do ściągnięcia w pt w południe, bo, wiesz, różnica czasowa, a jeszcze napisy, ktoś zrobi:)
1 sezon był o tym, że do miasta wprowadza się Stefan Salvatore i bardzo interesuje się Eleną Gilbert (zresztą z wzajemnością). Z czasem okazuje się że, Stefan jest wampirem, ma brata wampira Damona, a Elena wygląda jak współczesny klon ich stwórczyni. Stefan jest tym spokojnym z braci, Damon raczej nie. Przez cały serial (pomijając wątki poboczne) chodzi o tą ich stwórczynię, Katherine, gdyż Damon jest w niej szaleńczo zakochany i obiecuje rozwalić całe miasto, jeśli Stefano, Elena i jej przyjaciółka-czarownica Bonnie, nie pomogą mu jej uratować z katakumb, gdzie rzekomo zginęła. W mieście zaczyna się polowanie na wampiry, o czym wiedzą tylko wtajemniczeni, a Damon, kiedy dowiaduje się, że Katherine ma go gdzieś, zaczyna się uspokajać i swe uczucia kieruje ku innej:P Nie powiem ku komu, bo chcę, żebyś nie rezygnowała z obejrzenia 1 sezonu. Mam cały z napisami, więc jakbyś chciała, to daj znać :)

ocenił(a) serial na 8
katherine17

Zdecydowanie popieram. Ten serial jest taki świetny.

ocenił(a) serial na 8
katherine17

o tak :)

film_lubie

Bardzo dziękuje ;) A tak w ogóle to jestem chłopakiem i sam jestem zdziwiony, że postanowiłem obejżeć ten serial ;) No ćóż wszystko jest dla wszystkich ;)

igrek3_2

a jak! ;) Ja też popieram i sama nie wiem jak tak długo udało mi się bez niego wytrzymać, ostatnie tygodnie to chyba dzięki comic - con no i spoilerowi! ehh nareszcie trochę romansu już się stęskniłam ;D

ocenił(a) serial na 10
butterfly24

Prośba do ADMINISTRATORÓW STRONY o uzupełnienie terminów emisji odcinków 2 sezonu na głównej stronie TVD

btw. ja też nie mogę się doczekać a dostęp do kompa będę miała dopiero wieczorem w sobotę :(

ajwika

już dziś już dziś JUŻ DZIŚ!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
katherine17

yey! pierwsza rzecz jaką zrobie jak sie tylko obudze w piatek - TVDs02e01!!!! :D:D:D
i zamiast porannej herbatki szampana! :P