Jeszcze tylko dwa dni i 1 odcinek 2 sezonu Vampire Diaries!
Kto popiera mój entuzjazm?!
:) Jupiiiiiiii . Mam nadzieję, że warto było czekać.
Na razie podane są daty i tytuły 3 odcinków
1. "The Return" 9 września
2. "Brave New World" 16 września
3. "Bad Moon Rising" 23 września
Kurza stopa nie mogłam się powstrzymać i zerknęłam na streszczenia. Oj będzie się działo !!!!!!!!
Mopże mi ktoś powiedziec o czym był 1 sezon. Bo dopiero teraz zacząłem się interesować tym serialem. I jeszcze kiedy, o której godzinie i w jakim programie będzie to leciało...Prosze pomóżcie
Serial emitowany jest na TheCW. 2 sezon zaczyna się jutro chyba o 20:00, ale godziny nie jestem pewna. Odcinek pewnie będzie do ściągnięcia w pt w południe, bo, wiesz, różnica czasowa, a jeszcze napisy, ktoś zrobi:)
1 sezon był o tym, że do miasta wprowadza się Stefan Salvatore i bardzo interesuje się Eleną Gilbert (zresztą z wzajemnością). Z czasem okazuje się że, Stefan jest wampirem, ma brata wampira Damona, a Elena wygląda jak współczesny klon ich stwórczyni. Stefan jest tym spokojnym z braci, Damon raczej nie. Przez cały serial (pomijając wątki poboczne) chodzi o tą ich stwórczynię, Katherine, gdyż Damon jest w niej szaleńczo zakochany i obiecuje rozwalić całe miasto, jeśli Stefano, Elena i jej przyjaciółka-czarownica Bonnie, nie pomogą mu jej uratować z katakumb, gdzie rzekomo zginęła. W mieście zaczyna się polowanie na wampiry, o czym wiedzą tylko wtajemniczeni, a Damon, kiedy dowiaduje się, że Katherine ma go gdzieś, zaczyna się uspokajać i swe uczucia kieruje ku innej:P Nie powiem ku komu, bo chcę, żebyś nie rezygnowała z obejrzenia 1 sezonu. Mam cały z napisami, więc jakbyś chciała, to daj znać :)
Bardzo dziękuje ;) A tak w ogóle to jestem chłopakiem i sam jestem zdziwiony, że postanowiłem obejżeć ten serial ;) No ćóż wszystko jest dla wszystkich ;)
a jak! ;) Ja też popieram i sama nie wiem jak tak długo udało mi się bez niego wytrzymać, ostatnie tygodnie to chyba dzięki comic - con no i spoilerowi! ehh nareszcie trochę romansu już się stęskniłam ;D
Prośba do ADMINISTRATORÓW STRONY o uzupełnienie terminów emisji odcinków 2 sezonu na głównej stronie TVD
btw. ja też nie mogę się doczekać a dostęp do kompa będę miała dopiero wieczorem w sobotę :(