Chociaż wydawało się, że zniknął na dobre, w 13. odcinku drugiej serii widzowie znów zobaczą Davida Andersa w roli Johna Gilberta! Biologiczny ojciec Eleny nie tylko powróci, ale będzie także wiedział, w jaki sposób można zabić Elijaha, zagrażającego jego córce.
Na razie nie wiadomo, w ilu odcinkach będzie można zobaczyć Andersa.
[źródło : popcorner ]
Szkoda ... bo Elijah jest jedną z najbardziej interesujących postaci w tym momencie.
John wraca???
Chłoroba, czego ten gad chce?
Nie ręczę za siebie jak mi Elijaha zlikwiduje, słowo honoruXD
Ja też, łapy precz od mojego mistrza :D Przecież on jak na razie jest jedną z najciekawszych postaci w serialu. Jak mi go uśmiercą to popamiętają dzień w którym wpadli na ten pomysł:P
Nom, pewnie jakbyśmy wujcia po takiej zbrodni dopadły, to obcięcie paluchów przez Katherinke wydałoby mu się zapewne pieszczotąXD
To jest dobre pytanie:P A ja przyłączam się do protestu, może by tak wujaszka uśmiercić, nie odwrotnie, byłoby niezaprzeczalnie fajniej;)
ja wiem że to może płonne nadzieje, ale to że bedzie wiedział jak zabić Elijaha nie znaczy, że tego spróbuje, albo że mu się uda.
Możliwe, że mu się nie uda, ale spróbuje raczej na pewno ;) W końcu to wujek John - a tylko on jest do tego zdolny XD Jeśli jednak tknie Elijaha, to... to... osobiście mu ukręcę główkę ^^