PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122268
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Źródła donoszą, że podczas imprezy Comic-Con światło dzienne ujrzała informacja o roli Justina w serialu „Pamiętniki Wampirów”. Comic-Con to impreza w San Diego dla fanów komiksów. W trakcie tego wydarzenia są promowane filmy i seriale, a także mają miejsce spotkania i wywiady z celebrytami.

Pojawili się tam aktorzy z serialu “Pamiętniki Wampirów”. Oto co Nina Dobrev, czyli serialowa Elena Gilbert zdradziła podczas konferencji prasowej:

" Justin chciał być w naszym serialu. Kiedyś wysłał mi sms’a i napisał, dlaczego mielibyście nie mieć mnie w serialu."

Ten serial schodzi na psy;/

Wiesz co.....
Może najpierw porządnie sie upewnij co i jak -potem dziel się z takimi "newsami."
Ręcę mi opadają

O Boże xD Bieber nie wystąpi w TVD. Nina tylko zażartowała na Comic-conie :P

ocenił(a) serial na 9

Ten temat będzie hitem.

Jak myślicie, kogo Bieber może zgrać? Obstawiam Pierwotnego xD

Madame_7

Może siostrę Pierwotnych?

Rainn

Hahaha xD
Pewnie tak ;]

Madame_7

Obstawiam sprzedawcę błyszczyków, którego z litości wyssie Damon- w końcu nikt by nie chciał żeby taki popapraniec chodził po Mystic falls;P

alien_2

O, a Ty nie śpisz?;]
Damon nie będzie takiego poparańca ssał:P

alien_2

O nieee! Damon się jeszcze otruje albo czymś zarazi

Rainn

Myślisz, że jego krew ma gorsze działanie od werbeny?;]

Madame_7

Jest pewnie bardziej szkodliwa od ugryzienia wilkołaka. A jego "śpiew" działa na wampiry tak, jak to urządzenie w "Founders Day" :P

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Krewka Boberka?
Ja mówić: A fuj! ;)

WhiteDemon

a ja myślę, że od kiedy Damon nie myśli o sobie tylko o reszcie świata to zlituje się i wyssie tego smroda albo przynajmniej skręci mu ten blond-łeb:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

I to się nazywa poświęcenieXD

WhiteDemon

Jak ma się pojawic tylko po to żeby Damon się zdegustował i wyrwał mu jelita nosem to ja jestem bardzo za:D A potem obliże tylko paluszki z tej różowej krwi:D

alien_2

A to może na deserek Rebeka Black, czy jak jej tam

ocenił(a) serial na 9
Rainn

xDD

Rainn

Bez przesady, ja nie chcę żeby kolejny odcinek Damon spędził na kibelku ze sraczką:P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Ale to dla dobra ludzkości :)

Jedyne, co by Bimber mógł zagrać w VD to kur wa drzewo.

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Fakt, ma dużo gałęzi na głowie.

Madame_7

Nie skreślaj go:P jest wiele ról do obsadzenia- słupy telefoniczne, ławki w parku, śmietniki na dworcu- on by się w każdej z nich spełnił:P Mógłby tez zagrac zwłoki leżące twarzą do ziemi. Ma wiele możliwości, nie możesz byc taka na nie;P

alien_2

Wybacz. Nie znam się tak na aktorstwie jak Ty :p

Madame_7

no widzę;P

alien_2

A toaletę mógłby zagrać?

Madame_7

hehe jak widzę sra na niego pół świata więc czemu nie?

alien_2

To ja chcę zobaczyć jak Elena się na nim załatwia.
Wampiry chyba tego nie robią ;]

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Słyszałaś!!! Ale hit. Muszę założyć jakieś sexy majtasy, przecież Bieber będzie grał w VD! Hej i jak tam, doszły te majty od Prady? Dorzucili Ci jakiegoś gratisa?:) Teraz kupię sobie żela od Bimbera i będę się smarować, calutka!:P Daj znać jak zakupisz jakiś fajny gadżet. Ostatnio nawet kupiłam te bombowe okularasy Hanki Montanki! Hit na dzielnicy, przyciemnione jak szybki w Mercu:P

jerry0

Heeejka krejzolko!!! Ty no nie mam majtasów jeszcze. Pisałam przecież, że będą za 3 dni. Pisałam to wczoraj, czyli będą za... no...wiadomo...uwaga...uwaga...chwila napięcia... BĘDĄ ZA 2 DNI!!!!
Ty no też mam te okularki wyobraź sobie! Zajebiste są te różowe wstawki przy nosie u góry :)
Właśnie sobie siedze i maluję na różowo paznokietki. Oczywiście na całą pete mam włączone to http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2e
Słuchaj no!!! Dzisiaj przyszły perfumy Biebera bo je zamówiłam! Są MEGA!!!! MAJĄ SŁIIIT ZAPACH, ACH:D
A ten krem, co mi ostanio dałaś, również Biberowy : kochana, napisze jedno : ZARĄBISTY, REWALACJA!!!
Tylko wiesz, nie bardzo wiem na co on jest, bo nie dałaś mi pudełka hihi.
Właśnie mam te, no, na N... Ja pitole jak to się nazywa:/
O, natchnienie mam! ;]
Wyobrażam sobie Dżastina jako seksi vampajera ;) Jaaa to będzie hit! Damon to przy nim kupa a nie wampir:PPP

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Ale się zgrałyśmy!!! haha hihi NIe wiem co to będzie, jak ruszy 3 sezon. Zakupiłam paczkę pampersów, aby nie odchodzić o telewizora, no wiesz:) Będę połykała odcinek za odcinkiem, a do tego Biber!. Ciekawe czy będzie wampirem, czy jakąś szm... do gryzienia:P Wiesz tak myślę:), może on będzie grał brata Damona??? NIe wiem , jak Damon to zniesie, ale pewnie dla dobra serialu woli siedzieć cicho i słuchać reżysera. Trzym się stara wariatko!
P.S. Nadal puszczasz śmierdzące bąki po cebuli ze śmietaną??? Jak dostaniesz majtasy, to zadzwoń do mnie albo wyślij jakąś fotkę z dizajnem:P

jerry0

Zwariowaliście?:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Ej no co Ty, nie lubisz Bimbera? Dołącz do naszego klubu, nie wygłupiaj się hehe!!!:P Zamów majtasy ala lamparcica na allegro:) Ubaw mówię Ci. Nie udawaj, że Cię nie kręci:P

jerry0

Po co Ci pampersy?! Ale Ty głupia jesteś o ja pitole! Ja już nie jem i nie piję 3 dni przed - hehe wtedy nic mi się nie chcexD
Biber to będzie hit! I na bank będzie wampirem. Pierwiotnym. Tak sobie myślałam, że on bd hybrydą. Klaus myśli, że tylko on nią jest, a tu spotka bibera i okaże się, że jest ich dwóch co nie. I wtedy Klaus tak się zajebiście zdziwi!!!! Heheh, aaaaa! To będzie petarda!!!!
Ty ja już dawno nie jem cebuli ze śmietaną. Zmieniłam na majonez - nie ma żadnych bąków. Mówię Ci, zmień nawyki żywieniowe.
Ps A Ty nadal mieszasz bigos kolanem?:D
Jak będą portki to wstawie fote na fejsa xDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Ty to jesteś odjazdowa. Mogłabyś być moją starszą siostrą haha hihi. Pamiętaj 3 sezon zaczynamy na justin tv, wiesz dlaczego? Bo Biber ma na imię Justin:P W ogóle, to wczoraj dostałam takiego powera przez ten news, że cały czas zapitalam na steperze:) Cały dzień chodzę, ale stoję w miejscu hihi:) Chyba powinnam coś wypić, co nie? Mogłabym nawet chodzić, póki 3 sezon się nie zacznie, taki maraton, wiesz. Jak wejdzie we mnie jakaś siła, to jestem zaj ebista i nie do zatrzymania, taka rakieta, rozumiesz. Ale jestem podekscytowana:)

jerry0

No no rozumiem rozumiem. Tyyy, pokaże Ci nowy team!!!
Ta dam http://28.media.tumblr.com/tumblr_ln3ckiwjGb1qak7n0o1_400.jpg
RZEŹNIAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TEAM BADASS!!!
Która krejzolko fryzura lepsza jest dla Ciebie? Biberka czy tarzanowska Iana???

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Nie mogę, ten perkaty nosek, taki mały Biberek. Powiem Ci, że fryzurka Iana może i jest puszysta, ale Biberek - ta grzywunia, ta fala, normalnie nie wytrzymam aauuuuuu! Tak sobie nogi zacisnęłam, że aż mi żylak wyskoczył, oj:P Drużyna A, to przy nich pi zdusie:) Zgadzam się z Tobą Ty wariatko, normalnie RZEŹNIAAA!!!!!!!

Gdyby Bieber dołączył do obsady VD to przestałabym oglądać ten seria i pewnie jest więcej takich osób:P

tequila_s

hahha ale teksty poleciały :D

Kattheriine

Nie bierz tego tak na serio,chciałam tylko powiedzieć,że nie chciałabym oglądać Biebera w VD,to wszystko.A oglądać to pewnie i tak bym nie przestała,bo lubię ten serial :D

ocenił(a) serial na 9
tequila_s

oo wątpię, żeby był w obsadzie ! ;o pewnie jak już będzie to tylko gościnnie, ale wolę żeby w ogóle go nie było ; p