Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

A więc, mam widomość, może nie najnowszą, ale co tam.
A więc na jednym z portali plotkarskich (konkretnie kotek.pl) pojawiła się informacja, że Justin Bieber prowadzi zaawansowane negocjacje w sprawie wystąpienia w PW.
No coż, przepraszam fanów, ale mam nadzieję, że przy sporej umieralności jego postać skończy się... szybko.
A co wy o tym sądzicie?

aka13

Acha- ten sam portal właśnie przed chwilą napisał, że Justin zagra także w CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas. Jak coś to tu jets link: http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,8169617,Justin_Bieber_zagra_w_serialu_.html .
Wygląda mi to na sprawdzoną informację, ale wydaje mi się (mam nadzieję), ze jego udział w Pamiętnikach wampirów to tylko plotka.

aka13

A o Bieberze w PW: http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,8056524,Justin_Bieber_w_Pamietnikach_Wampirow_ _.html

aka13

Buhaha, czytałam o CSI ;) On? Zbuntowanego nastolatka? Z tym swoim dziewczęcym głosikiem? Lol, nieźle, ale co do VD to wątpię, bo nawet nie napisali kogo ma zagrać, jak ma mieć na imię...

Queen_J

Chociaż było by śmiesznie go zobaczyć :P

ocenił(a) serial na 7
Queen_J

Nie, nie, nie. Niech nie psuje swoją osobą takiego dobrego serialu. Mam nadzieję, że to plotka, bo niby kogo on mógłby tu zagrać? Niech się trzyma muzyki, a nie pcha do czegoś innego. Jakbym go tu zobaczyła, to pewnie przestałabym oglądać PW -.-

ocenił(a) serial na 9
Mimoza_18

ja bym nie przestała, jednak straciłby dla mnie już ten serial i już pewnie długo nie mógł się zrehabilitować...
bIber się nie nadaje na vampira! bo co może zrobić? zaśpiewać piosenkę beaby, beaby oh...

ocenił(a) serial na 8
Elisa123

O NIEEEEE! tylko nie bimber! oby to była tylko głupia plotka...

zilustrowana

Bimber ? Ha ha ha dobre. A swoją droga kogo on zagra? Tą swoją grzywą posłuży za miotłę, na której Bonnie będzie latać nad miastem ?

Ewcia78

Kogo on zagra ? Według mnie będzie służył po prostu za pożywienie :D
Chociaż nie wiem kto by chciał się nim żywić.

ocenił(a) serial na 8
Lily_115

oby nie Damon, bo stracę do niego szacunek. zresztą wystarczy, że zaśpiewa baby baby baby oh ohoh ah ah ah i dany wampir zrezygnuje

ocenił(a) serial na 10
zilustrowana

chyba jakiś ponury żart....

ocenił(a) serial na 10
Patryska90

no jak on zagra, to z fajnego, chwilami bardzo mrocznego serialu, zrobi się jakaś nieśmieszna komedia chyba ;// no ale jeśli musi koniecznie wystąpić to mam nadzieje, że będzie to gościnnie jako posiłek ;pp

ocenił(a) serial na 10
cherry_bomb124

nie martwmy się na zapas nawet jak to ..."coś" zagra w PW to małą nic nie znaczącą rólke , może nawet go nie zauważymy bo zagra kogoś w stylu "chłopak zamawiający hamburgera" tak jak Stephanie Meyer w Zmierzchu zamawiała sałatkę w barze (pewnie większość z was o tym nie wie co?) :) no więc bądźmy dobrej myśli

Tarquin2

ja zgodze sie z tym żeby nie martwić się na zapas ale pozwolę sobie na jeszcze większy optymizm czyli:
głupie plotki a to wszystko jest tylko po to żeby zrobić wokół tej siroty hałas

ocenił(a) serial na 10
Ananana

no i nie wiem jakim cudem ale im się to udaje ;) ja nie wiem co za ludzie lubią tego człowieczka...no ale cóż są tacy...

Tarquin2

no cóż o gustach się i dyskutuje.... ale ja nie widzę w tej sirocie nic szczególnego. głupi rozpieszczony dzieciak w okół którego trzeba rodzić halo bo swoim bardzo wątpliwym "talentem" nic nie zdziała....

ocenił(a) serial na 8
Ananana

Tu sie z toba zgodze ;] ... zaduzo jest szumu wobec jego osoby ;/

ocenił(a) serial na 10
DlV

dzisiaj po raz pierwszy niechcący usłyszałam jego piosenkę... Jezu jaki on ma głos ! masakra !! i on ma te 15 czy 16 lat? brzmi na 5 !! od razu jak go usłyszałam nie wiem czemu ale skojarzyła mi się arka Noego <lol2> taki dzieciak... :D

ocenił(a) serial na 8
Tarquin2

Masz racje... takie cos robi kariere w tych czasach heh ;p

DlV

ta sirota brzmi jeszcze gorzej niż 5latek on brzmi jak baba.... robią sensacje bo gość ma za późno mutacje....

ocenił(a) serial na 10
Ananana

hahaha :D