A więc, mam widomość, może nie najnowszą, ale co tam.
A więc na jednym z portali plotkarskich (konkretnie kotek.pl) pojawiła się informacja, że Justin Bieber prowadzi zaawansowane negocjacje w sprawie wystąpienia w PW.
No coż, przepraszam fanów, ale mam nadzieję, że przy sporej umieralności jego postać skończy się... szybko.
A co wy o tym sądzicie?
Acha- ten sam portal właśnie przed chwilą napisał, że Justin zagra także w CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas. Jak coś to tu jets link: http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,8169617,Justin_Bieber_zagra_w_serialu_.html .
Wygląda mi to na sprawdzoną informację, ale wydaje mi się (mam nadzieję), ze jego udział w Pamiętnikach wampirów to tylko plotka.
A o Bieberze w PW: http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,8056524,Justin_Bieber_w_Pamietnikach_Wampirow_ _.html
Buhaha, czytałam o CSI ;) On? Zbuntowanego nastolatka? Z tym swoim dziewczęcym głosikiem? Lol, nieźle, ale co do VD to wątpię, bo nawet nie napisali kogo ma zagrać, jak ma mieć na imię...
Nie, nie, nie. Niech nie psuje swoją osobą takiego dobrego serialu. Mam nadzieję, że to plotka, bo niby kogo on mógłby tu zagrać? Niech się trzyma muzyki, a nie pcha do czegoś innego. Jakbym go tu zobaczyła, to pewnie przestałabym oglądać PW -.-
ja bym nie przestała, jednak straciłby dla mnie już ten serial i już pewnie długo nie mógł się zrehabilitować...
bIber się nie nadaje na vampira! bo co może zrobić? zaśpiewać piosenkę beaby, beaby oh...
Bimber ? Ha ha ha dobre. A swoją droga kogo on zagra? Tą swoją grzywą posłuży za miotłę, na której Bonnie będzie latać nad miastem ?
Kogo on zagra ? Według mnie będzie służył po prostu za pożywienie :D
Chociaż nie wiem kto by chciał się nim żywić.
oby nie Damon, bo stracę do niego szacunek. zresztą wystarczy, że zaśpiewa baby baby baby oh ohoh ah ah ah i dany wampir zrezygnuje
no jak on zagra, to z fajnego, chwilami bardzo mrocznego serialu, zrobi się jakaś nieśmieszna komedia chyba ;// no ale jeśli musi koniecznie wystąpić to mam nadzieje, że będzie to gościnnie jako posiłek ;pp
nie martwmy się na zapas nawet jak to ..."coś" zagra w PW to małą nic nie znaczącą rólke , może nawet go nie zauważymy bo zagra kogoś w stylu "chłopak zamawiający hamburgera" tak jak Stephanie Meyer w Zmierzchu zamawiała sałatkę w barze (pewnie większość z was o tym nie wie co?) :) no więc bądźmy dobrej myśli
ja zgodze sie z tym żeby nie martwić się na zapas ale pozwolę sobie na jeszcze większy optymizm czyli:
głupie plotki a to wszystko jest tylko po to żeby zrobić wokół tej siroty hałas
no i nie wiem jakim cudem ale im się to udaje ;) ja nie wiem co za ludzie lubią tego człowieczka...no ale cóż są tacy...
no cóż o gustach się i dyskutuje.... ale ja nie widzę w tej sirocie nic szczególnego. głupi rozpieszczony dzieciak w okół którego trzeba rodzić halo bo swoim bardzo wątpliwym "talentem" nic nie zdziała....
dzisiaj po raz pierwszy niechcący usłyszałam jego piosenkę... Jezu jaki on ma głos ! masakra !! i on ma te 15 czy 16 lat? brzmi na 5 !! od razu jak go usłyszałam nie wiem czemu ale skojarzyła mi się arka Noego <lol2> taki dzieciak... :D
ta sirota brzmi jeszcze gorzej niż 5latek on brzmi jak baba.... robią sensacje bo gość ma za późno mutacje....