Twoje pytanie wcale nie jest zabawne. I nie rób z siebie idiotki.
Każdy wie że Biber nie zagra w PW.
Podobno ma zagrac młodszego, groźniejszego i bardziej mrocznego brata Klausa. Jest ostatnim Pierwotnym którego Klaus jeszcze nie zabił. A to tylko dlatego bo Justin (który w filmie będzie miał na imię Saligalimelion) zaszył się w miejscu gdzie nikt go nie szukał- w fabryce błyszczyków firmy MAC w Los Angeles. Klaus szukając nowego kolorku dla Stefana znajdzie się przypadkiem w tej fabryce i w ten sposób się spotkają. Podobno walka między nimi ma byc bardzo krwawa i bezlitosna ale oczywiście w ostatecznym rozrachunku wygra Saligalimelion bo przecież w filmach zawsze wygrywa przystojny bohater z fajną fryzurą. Podobno w 4 sezonie ma ruszyc w stronę Mystic falls żeby zdetronizowac Caroline na tronie Miss Mystic Falls, a potem ma miec namiętny romans z Eleną, która oczywiście porzuci dla niego Damona. Blondas to jednak blondas nie:P
Ja nie powiedziałam, że Stefanowi ten pomysł się podoba:D Klaus lubi ładnych chłopców, ale Stefanowi wcale ten pomysł się nie podoba więc cały czas trzyma zwarte pośladki żeby Klaus go nie zaszedł. A Klaus sądząc że to dlatego, że nie kupuje Stafanowi prezentów rusza w poszukiwaniu jakiegoś prezentu;P Jak widzisz umiłowanie do kosmetyków jest u Pierwotnych rodzinne. Eliaszek pracował w firmie Pantene i to tam nauczył się tak zarzucac włosami a resztę historii już znasz:D
Nie życzę sobie, żeby kupował mu jakiekolwiek prezenty :D Elijah to pewnie z samą Claudią Szifer współpracował :D
A ja i tak jestem pewna , że Biber okaże się zaginionym bratem Eleny , a na koniec Klaus się w nim zakocha i uciekną do Anglii wziąć potajemny ślub . Klaus z miłości do Ben'a (tak się bd nazywał Biber ) zamieni go w wampira i w ten sposób stworzą pierwszą wampirzą parę gejów .
Hmm , masz rację ale nie miałam pomysłu i nie chciało mi się myśleć , a akurat mój pies ma na imię Ben . :)
Jeśli Klausio go zaraz zje na deser, to ja nie mam nic przeciwko;)
I by tak fikał girkami, a tu nagle:"Am!" - i nie ma gosciaXD
Ale mnie wali na dekielek.
Jeśli miałby namiętny romans ze Stefkiem to czemu nie?
Trochę komizmu TVD by nie zaszkodziło ... :)
Dla mnie by mógł zagrać ale tylko wtedy gdyby został zabity przez Stefana lub Klausa xD
Zagra Chwystcka (czyta się "Chłystka"). Pojawi się w całym sezonie 3, ale nie wiadomo co będzie z nim dalej.
Przeleci Boonie i stanie się medium.Bo potrafi sterować czasem,a czasem zmienić się w abażur:D
Jego matka pracuje w Zusie, ma wtyki w dziekanacie i znajomych na stołówce - nie złapią go tak łatwo ;)
Pewnie,że nie złapią,bo jeździ jelczem poprzez knieje,silnik płonie,silnik grzeje,miażdży kołem ściółkę w lesie,warkot się po lesie niesie:D
Ja to się tak zastanawiam o co wszystkim chodzi z tym Biberem. Może mi ktoś to wytłumaczyć? Co z nim jest nie tak?
No to ja mam pecha. :D Znalazłam na necie, nie pamiętam gdzie, info o tym, że Dżasta ma zagrać w VD, chciałam się upewnić czy to aby na pewno plotka, a Wy tu sobie robicie żywnie ze mnie jaja! ;D
Bo ta plotka zostala juz dawno, ale to bardzo dawno temu tutaj obalona. I wszystko w temacie...
Ale ja nie robię sobie z Ciebie jaj, na serio, nie ogarniam dlaczego ludzie tak z niego kpią?
Gdyby był sobie taki Bieber to nikt by raczej z niego nie "kpił". Ludzie sobie robią jaja przez jego psychiczne fanki. ; )
No ale tak jeszcze wracając do tematu, dlaczego ludzie nie robią sobie jaj z tych psychofanek, tylko z niego, co gościu jest temu winien?
A może z niej dobra aktorka?
Bo z tego co widziałem to jest beznadziejna..
..No ale może zaskoczy mnie
Widziałam ją w H2o, miała beznadziejną rolę.
Widziałam ją też w "Posłańcach 2", pole do popisu miała tam straaaaasznie wielkie...
Nie wiem czy grała w czymś innym, ale wiem, że od tego czasu minęło sporo czasu i może wykaże się w TVD. Najlepiej od razu kogoś skreślać, że mu się nie powiedzie. A skoro ją wybrali, to znaczy,że im się najwidoczniej spodobała.