Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Czy to prawda, że Justin Bieber zagra w 3 sezonie PW? Mam nadzieję, że nie.

użytkownik usunięty
dalczyna

Tak,zabierze Elenkę na motor i odjadą w nieznane.

ocenił(a) serial na 5
dalczyna

jasnee, ze zagra, KAZDY NA NIEGO CZEKA :MILOSC: Xd

ocenił(a) serial na 9
dalczyna

Dla niego zrezygnuję ze Stefana :D

anulka88

Ale Wy żartujecie, prawda?
PRAWDA?!

dalczyna

Ja już się doczekać nie mogę :D Bieber w Pamiętnikach - to będzie coś :D

ocenił(a) serial na 6
dalczyna

To niewożliwe żeby biber tam grał poprostu niemożliwe

ocenił(a) serial na 4
dalczyna

wtf?

ocenił(a) serial na 10
dalczyna

Twoje pytanie wcale nie jest zabawne. I nie rób z siebie idiotki.
Każdy wie że Biber nie zagra w PW.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kathy17

wpisywałam, ale z robieniem idiotki pierwsza wyskoczyłaś

dalczyna

Podobno ma zagrac młodszego, groźniejszego i bardziej mrocznego brata Klausa. Jest ostatnim Pierwotnym którego Klaus jeszcze nie zabił. A to tylko dlatego bo Justin (który w filmie będzie miał na imię Saligalimelion) zaszył się w miejscu gdzie nikt go nie szukał- w fabryce błyszczyków firmy MAC w Los Angeles. Klaus szukając nowego kolorku dla Stefana znajdzie się przypadkiem w tej fabryce i w ten sposób się spotkają. Podobno walka między nimi ma byc bardzo krwawa i bezlitosna ale oczywiście w ostatecznym rozrachunku wygra Saligalimelion bo przecież w filmach zawsze wygrywa przystojny bohater z fajną fryzurą. Podobno w 4 sezonie ma ruszyc w stronę Mystic falls żeby zdetronizowac Caroline na tronie Miss Mystic Falls, a potem ma miec namiętny romans z Eleną, która oczywiście porzuci dla niego Damona. Blondas to jednak blondas nie:P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Tylko nie dla Stefana, dobrze?? :D

anulka88

Ja nie powiedziałam, że Stefanowi ten pomysł się podoba:D Klaus lubi ładnych chłopców, ale Stefanowi wcale ten pomysł się nie podoba więc cały czas trzyma zwarte pośladki żeby Klaus go nie zaszedł. A Klaus sądząc że to dlatego, że nie kupuje Stafanowi prezentów rusza w poszukiwaniu jakiegoś prezentu;P Jak widzisz umiłowanie do kosmetyków jest u Pierwotnych rodzinne. Eliaszek pracował w firmie Pantene i to tam nauczył się tak zarzucac włosami a resztę historii już znasz:D

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Padłam :D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

O nie jak tam ma graś biber to ja psichicznie nie wytrzymam

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Nie życzę sobie, żeby kupował mu jakiekolwiek prezenty :D Elijah to pewnie z samą Claudią Szifer współpracował :D

anulka88

Pewnie tak, bo jego fryzura wytrzymuje wiatr, deszcz, palące słońce i pochlapanie krwią:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

A ja i tak jestem pewna , że Biber okaże się zaginionym bratem Eleny , a na koniec Klaus się w nim zakocha i uciekną do Anglii wziąć potajemny ślub . Klaus z miłości do Ben'a (tak się bd nazywał Biber ) zamieni go w wampira i w ten sposób stworzą pierwszą wampirzą parę gejów .

kirik121

Jak to pierwszą ? A Klefan ? :P

Rainn

oni sa pierwsza para gejow ale nieoficjalna (zyja ze soba nie oglaszajac tego swiatu).

ocenił(a) serial na 9
red_nails

Zawsze może być trójkąt , !

kirik121

Sorry ale co to za imię dla wampira- Ben?:D Będzie Saligalimelion:D Brzmi groźnie i mrocznie:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Hmm , masz rację ale nie miałam pomysłu i nie chciało mi się myśleć , a akurat mój pies ma na imię Ben . :)

alien_2

Był już wampir Ben w TVD :)
http://sp5.fotolog.com/photo/21/17/60/seanhfaris/1265489131328_f.jpg

ocenił(a) serial na 6
dalczyna

Jeśli Klausio go zaraz zje na deser, to ja nie mam nic przeciwko;)
I by tak fikał girkami, a tu nagle:"Am!" - i nie ma gosciaXD
Ale mnie wali na dekielek.

WhiteDemon

Nie zaprzeczę:D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Jeśli miałby namiętny romans ze Stefkiem to czemu nie?
Trochę komizmu TVD by nie zaszkodziło ... :)

ocenił(a) serial na 8
dalczyna

Dla mnie by mógł zagrać ale tylko wtedy gdyby został zabity przez Stefana lub Klausa xD

ocenił(a) serial na 9
AkkarinLove

Zagra Chwystcka (czyta się "Chłystka"). Pojawi się w całym sezonie 3, ale nie wiadomo co będzie z nim dalej.

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Przeleci Boonie i stanie się medium.Bo potrafi sterować czasem,a czasem zmienić się w abażur:D

ocenił(a) serial na 9

Jego matka pracuje w Zusie, ma wtyki w dziekanacie i znajomych na stołówce - nie złapią go tak łatwo ;)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Pewnie,że nie złapią,bo jeździ jelczem poprzez knieje,silnik płonie,silnik grzeje,miażdży kołem ściółkę w lesie,warkot się po lesie niesie:D

ocenił(a) serial na 9

Poza tym preferuje konserwowe:D

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

W occie zalewane z ogródka Ridża:D

ocenił(a) serial na 5
dalczyna

Ja to się tak zastanawiam o co wszystkim chodzi z tym Biberem. Może mi ktoś to wytłumaczyć? Co z nim jest nie tak?

biedroneczka_90_8

No to ja mam pecha. :D Znalazłam na necie, nie pamiętam gdzie, info o tym, że Dżasta ma zagrać w VD, chciałam się upewnić czy to aby na pewno plotka, a Wy tu sobie robicie żywnie ze mnie jaja! ;D

ocenił(a) serial na 4
dalczyna

Bo ta plotka zostala juz dawno, ale to bardzo dawno temu tutaj obalona. I wszystko w temacie...

xena_4

Miałam przeglądać wszystkie tematy, żeby zobaczyć czy był już taki o Bieberze? 0.o

użytkownik usunięty
dalczyna

Eeee.... nie, wystarczy użyć wyszukiwarki?

użytkownik usunięty
dalczyna

Ja jakiś czas temu zadałem podobny temat ;p

ocenił(a) serial na 5
dalczyna

Ale ja nie robię sobie z Ciebie jaj, na serio, nie ogarniam dlaczego ludzie tak z niego kpią?

biedroneczka_90_8

Gdyby był sobie taki Bieber to nikt by raczej z niego nie "kpił". Ludzie sobie robią jaja przez jego psychiczne fanki. ; )

ocenił(a) serial na 5
dalczyna

Aaaaa czyli takie buty, to już wiem o co tu biega. Dzięki

biedroneczka_90_8

Proszę bardzo.

ocenił(a) serial na 5
dalczyna

No ale tak jeszcze wracając do tematu, dlaczego ludzie nie robią sobie jaj z tych psychofanek, tylko z niego, co gościu jest temu winien?

dalczyna

Wystarczy że zagra ta sweet..syrenka z h2o..
Jedna przesada już wystarczy :)

użytkownik usunięty
Damx123

OMG... straszna przesada (ironia).

A może z niej dobra aktorka?
Bo z tego co widziałem to jest beznadziejna..
..No ale może zaskoczy mnie

użytkownik usunięty
Damx123

Widziałam ją w H2o, miała beznadziejną rolę.
Widziałam ją też w "Posłańcach 2", pole do popisu miała tam straaaaasznie wielkie...
Nie wiem czy grała w czymś innym, ale wiem, że od tego czasu minęło sporo czasu i może wykaże się w TVD. Najlepiej od razu kogoś skreślać, że mu się nie powiedzie. A skoro ją wybrali, to znaczy,że im się najwidoczniej spodobała.