Już wiemy kto zagra KLAUSA!!!! Będzie to ....... Joseph Morgan
Co o tym sądzicie?
Załączam link z dokładną inf: http://www.tvfanatic.com/2011/01/the-vampire-diaries-casts-klaus/
Musi być dobry skoro go wybrali spośród tylu kandydatów, a jak wiadomo nie śpieszyli się z tym bo im zależało na najlepszym aktorze;)
Joseph Morgan nie został jeszcze wybrany. Ale prawdopodobnie będzie, bo jest najbliższy ideałowi. Ale stacja CW powiedziała, że to jeszcze nie jest pewne, że to on zagra Klausa.
A pretty Brit by the name of Joseph Morgan is apparently the most likely candidate to play the role of Klaus on The Vampire Diaries, but a CW insider tells us the report is "just speculation at this point."
Fajny fajny chyba mozna go niezle ucharakteryzowac zeby byl tym ''ksiazkowym'' klausem bo widac ze dobrze mu w blondzie ;DDD
ja też. jak dla mnie do klausa nie pasują kręcone włosy. ale podobno,z tego co słyszałam, to nie jest jeszcze do końca pewne,
wlosy zawsze mozna wyprostowac :)) Nie wiadomo jak oni sabie to wyobrazaja ale chlopak w sumie jest okej no bo jest przystojny itp teraz najwaniejsze zeby aktorsko dawal rade bo to jest najwazniejsze :))
Dobra, zgasili mnie kompletnie tym wyborem...
Co taki szczylek młodyXD Zupełnie inny typ urody - niż se wyobrażałam...
Właściwie czekałam na kogoś bardziej męskiego, że tak rzeknę.
Ale jak go zrobią zacnie, to będzie okej;)
niektórzy sugerowali, że byłoby ciekawie i zaskakująco gdyby klausem okazało się być dziecko albo kobieta, działająca pod przykrywką w mystic falls - w sensie że cały czas mieliby klausa pod nosem. albo gdyby po prostu był kobietą
Chyba bym z wrażenia zdechła...
Czyli mam rozumieć, że teraz będziemy mieć w TVD pannę Klausinkę?? XD
Oby nie, oby nie, oby nie xD. My jak my ale autorka książki to moglaby zaliczyć zejście....
Nie pasuje, Klausa według mnie powinien grać jakiś dojrzały aktor, mniej więcej coś w stylu jak Elijah.
Klaus musi być "młodszy". Chociażby dlatego, że Katherine była nim zainteresowana kiedy sama jeszcze była człowiekiem. Nie mogą zatrudnić aktora po 40-ce bo by do siebie nie pasowali. Musi(ał) być dla niej "odpowiedni" :)
no ale też taki, żeby na jego widok marzła krew w żyłach - czyli tak jak z eijah: pojawia się w jakiejś scenie a ja ze strachu wskakuję pod biórko
musiałam znaleźć jego głos (nie wiem czemu zawsze się zastanawiałam jak będzie brzmiał) i spójrzcie wydaje mi się, że śmiało może pewną konkurencję zrobić ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4lVdIln0o2o
Jak spojrzałam na zdjęcie to pomyślałam ; " Cooo ... on w ogóle nie będzie mnie przerażać " , ale po obejrzeniu tego nagrania z YT , to wydaje mi się że on pasuje ;) Chociaż i tak Elijah'a i Damona będę lubić najbardziej ;-D