Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Kolejne pytanie co do Katherine jako człowieka. Skoro ona jest doppelgangerem i teraz jest człowiekiem, to znaczy że Klaus znów będzie mieć krew by tworzyć hybrydy, tak?

użytkownik usunięty
natalie_holmes

dokładnie tak :)

ocenił(a) serial na 8

Tylko ja nie rozumiem jak Kath w ogóle może być sobowtórem. Bo Elena jest sobowtórem Kateriny- to wiemy wszyscy. Ale skoro i Petrova jest tym doppelgangerem to oznacza, że musiał być przed nią ktoś kto wyglądał jak ona i miał jakiś swój udział w stworzeniu klątwy Klausa. Czy dobrze rozkminiam, że w takim razie była trzecia, która jako pierwsza wyglądała jak Katerina i Elena? :P

Morganville_filmaniak

Tak była trzecia, tzn pierwsza. Żyła w czasach, gdy Klaus był człowiekiem i tak to jej krew była użyta podczas przemiany w Pierwotnych. Niestety nie pamiętam jak ona miała na imię :)

ocenił(a) serial na 8
anczess

Aaaaa ja chyba pamiętam. Tatia czy jakoś tak? ale szczerze nie skojarzyłam, że to ona jest pierwszą :) Serio można się już w tym pogubić ;)

ocenił(a) serial na 9
Morganville_filmaniak

Tatia była nawet w jednej retrospekcji tyle, że miała krórkie włosy.

ocenił(a) serial na 1
tymbarkowa570

Tatia nigdy nie pojawiła się w serialu, nawet w retrospekcji. Została jedynie parę razy wspomniana w 3 sezonie.

Była natomiast jedna retrospekcja z krótkowłosą Katherine z 1920r kiedy podglądała Stefana.
http://ndobrev.pl/style/wp-content/uploads/2012/12/katherine-pierce-gallery.jpg

użytkownik usunięty
Morganville_filmaniak

Tak wcześniej była Tatia Petrova, która była miłością Klasusa i Elijaha