Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wiem, że są już jakieś tam, ale kiedy będą takie the best bez żadnych błędów, ani literówek ? Bo w tych co są to nie wszystko jest okej... xD

użytkownik usunięty
anetka5000

Are you kidding me.... ?

Moja reakcja była podobna, zawierała tylko dodatkowo pewne słowo na f -.-'

ocenił(a) serial na 10
anetka5000

jak Ci przeszkadzają literówki to zawsze mozesz je sobie sama poprawic :P

anetka5000

A powiedz mi co Ci przeszkadza parę literówek? -.-

użytkownik usunięty
yvonneD

No bo z literówkami napisy nie są the best ;)

ocenił(a) serial na 10

haha. No dokładnie ;))

użytkownik usunięty
anetka5000

No comments ;)
Literówki sama sobie możesz poprawić.
Trzeba być naprawdę bezczelnym żeby jeszcze narzekać na błędy. Ciekawe ile osób korzystających z napisów podziękowało choć raz tłumaczowi za jego pracę.

No właśnie. Ludzie męczą się i dodają napisy, a ludzie jeszcze na to narzekają...

Korzystając z okazji ja bardzo dziękuję, bo czasem Stefciu mówi tak nie wyraźnie...nie wiedziałabym co on tam mruczy...

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

No z tym akurat się zgadzam. Ale coś czuję, że to wynika z znudzenia Paula swoją postacią ;)

ocenił(a) serial na 8
anetka5000

a po co poprawiać? chyba nie umrzesz od kilku literówek... no chyba że tak... a tak nawiasem mówiąc do telewizji też piszesz żeby dodali nowego lektora do filmu bo było sporo błędów? a ja myślałam, że szczytem jest wpadanie no to forum i pisanie jaki ten serial jest żenujący.

anetka5000

<LOL>
Napisy do serialów są szybko dodawane, więc to oczywiste, że mogą wystąpic literówki. Są one tworzone po to, aby każdy mógł oglądac swój ulubiony serial i rozumiec dialogi bohaterów. Dlaczego nie możesz podziękowac za taką możliwośc tylko narzekasz?
Tak, wiem w mojej wypowiedzi są liczne literówki:) I co z tego?

ocenił(a) serial na 10
anetka5000

poczekaj do wydania DVD tam bedziesz miec najlepszą jakość obrazu, dzwięku i napisów. lektor gratis :P

ocenił(a) serial na 8
amyz

co ty, blu - ray lepsze. a może przerobić na wersję 3D?

ocenił(a) serial na 10
l578

oo 3D to by było cos. najlepiej to w ogóle poczekać na wersje kinową. po co sie tak męczyć na małym ekranie tv ;))

ocenił(a) serial na 7
l578

padłam xD

anetka5000

Jeśli nigdy w życiu nie robiłaś korekty napisów, to z łaski swojej nie proś o bezbłędne napisy, bo nie masz pojęcia, jakie to mozolne zajęcie i praktycznie nie da się wyłapać wszystkich błędów, chyba że przeczyta się całość 40 razy.

anetka5000

Weź się lepiej za angielski i sama sobie przetłumacz bez literówek, idiotko.
'The best'- przynajmniej wiesz co to znaczy?